Én is ismerem a nevét és nagyon örülök, hogy nem sikerült, iszonyúan megdöbbentett, amikor meghallottam.
Viszont, akinek halálhírét költik az sokáig fog élni : )
Egyébként pont azért ismerem a nevét, mert én annyira nem szeretem a kígyókat, hogy nagyon tisztelem azokat az embereket, akik ennyire elkötelezettek a hüllők iránt és ezáltal ő olyan helyzetekben tud segíteni, amikor a legtöbb ember (főleg én) futva távozik.
Bizony, bizony, jobbulást hamar!!!
Egyébként valóban volt ma a zárójeles 2-esen a Jakupcsekben róla szó. És nem csak róla, hanem ő is ott volt. És most már kezdem érteni egy kicsit azokat a zűröket, amikről tegnap ejtettünk szót. De azért még mindig nem tiszta a sztori.
Mindenesetre "gyógyulj" meg gyorsan!!!! A rendőrség pedig mielőbb fizessen!!!
Helló!
Örülök, hogy csak kisérlet volt az égész, bár igy is nagyon elszomoritó....
Jobbulást Zoli!!!!
Tartsál ki és legyél mindig olyan mint eddig!!!!!
Both Zoltán - Vasárnap öngyilkosságot kísérelt meg, öccse riasztotta a mentôket. Hétfôn engedték ki a kórházból
Mi történt? Elegem lett. Nem az életbôl, csak abból hogy éjjel-nappal riasztanak, ha vadállatokat kell menteni, ha kell, Zalaegerszegig elmegyek. A magánéletem teljesen tönkrement emiatt, egy éve voltam együtt a barátnômmel, aki vasárnap szakított velem. Vagy én vagy a kígyóid! ezt mondta. Aki nézett már egy húsz perce született kis krokodil szemébe, az tudja, képtelenség azt mondani neki, hogy lehúzlak a vécén, mert a barátnôm nem bír elviselni. Komolyan meg akartál halni? Nem meghalni akartam, csak felejteni. Megittam hat deci whiskyt, aztán bevettem egy csomó antidepresszánst, azt hiszem, tizenhármat. Az öcsém mentett meg, aki a szomszéd szobában volt. Ha nem talál rám, nem kelek fel többé. Nagyon szégyellem magam, ez nem lehet megoldás. Mi lesz, ha megcsörren a telefon, ha menteni kell? Valószínűleg abbahagyom. Az nem állapot, hogy hatvanezer forintra négy-öt hónapot kell várnom, aztán a rendôrség közli hogy elkavarták a számlát, írjak másikat. A saját hüllôim sem halhatnak éhen azért, mert egy csempész félholt állatait kell megmentenem a határon. Tovább foglalkozom a hüllôkkel, budapesti iskolákban szeretnék bemutatni olyan állatokat, amilyeneket a gyerekek addig csak a biológiaalbumban láttak.
Rusznák Gábor
Helló!
Nagyon sajnálom én is csak a tv-ben láttam, de nagyon szimpatikus volt számomra.
Nem tudok mit irni, meg vagyok döbbenve és értetlenül állok a dolgok elött.......
Sajnálom őt, de nagyon csodálkozom
Biztos, hogy nagyon csalódott lehetett az emberekben, de általában, akik nagyon ragaszkodnak az állatokhoz, mindig megtalálják a vígaszt, vagy az életörömöt bennük.
Nagyon komoly lehetett a baj, ha mindent eldobott magától.
Amikor a tv-s szerepléseket láttam, nem került elő az infó, hogy őt ne ismernék el, vagyis, hogy "kapja a pofonokat".
Az öngyilkosság miértjét nem értem, és erremondtam, hogy én csakazért is meg akarnám mutatni azoknak, akiktól a "pofonok" jönnek. Vagyis, hogy körmöm szakadtáig küzdenék, az utolsó szusszig. És ez az ami szubjektiv, mert nem mindenki ilyen, valamint nem tudjuk, hogy mi volt a szitu.
Remélem igy ,ár érthetőbben sikerült fogalmaznom :o)
Ez mondjuk nekem nem jött le. De tetszi ez a kezdeményezés is.
Mindenesetre nagy a kérdőjel és nagy betűkkel van irva a miért is. Persze ez szubjektiv, de nekem a válaszom a csakazértis lett volna - mondom úgy, hogy nem tudom megitélni a szitut, hisz nem igazán tudjuk, mi is történt valójában.
Bekukkantottam a hirodalra, de ott sem irnak semmit. Nem igazán tudom ...
Mivel én menedzseltem akkor, tudom, hogy milyen pofonokat kapott... Kitaláltam, hogy vigyünk be sulikba állatokat, hogy a gyerekek megismerjék a siklót, krokit és kigyókat. Nagyon beindult. Persze ami ingyen van az mindig megy. Mindenesetre azonnal letámadták, hogy hogyan mert bevinni ilyen állatokat sulikba. Tökéletes biztonságot trtott az állatai körül. Amit kézbeadtunk az ártalmatlan siklók voltak. Órák elején a 20 gyerekből legalább 10 félt a siklótól. Óra végén egysem és ott tekergett a kezükben. Ráadásul heti 4-5 helyre is meghivtak a tv2-s müsorunk után. Szóval kapott nagyokat, támogatást meg sehonnan....
Hát én is remélem. Sokszor - már ha soknak nevezhető - láttam a tévében őt és nagyon tetszett amit és ahogy csinált. No jó, a próbái kicsit "különlegesek" voltak, de ez lefogadható. Mindenesetre amit csinált, arra nagy a szükség, mint ez ki is derült.
Remélem tényleg nem téves a hir, azért az túl bizarr lenne. Bár ki tudja, kinek hol a határ...
Sajnos semmit nem tudok. Ennyi a hírem, amit a chatemen is megerősítettek, de érdekesnek találom,hogy sehol egy hír erről. Remélem nem álhír. Amúgy én csináltam neki a weblapot és voltam vele párszor a tv-ben is, annó.
Öngyilkos lett Both Zoltán a "hüllökirály"! Both Zoltánt az elkoborolt "házikedvencek" befogása tette ismerté. Állítólag Magyarország egyetlen vadálatbefogója volt, aki egyben a médiákban is jócskán szerepelt. Tettét azzal indokolta, hogy ne ismerték el a munkáját. Folyamatos támadások érték a terraristák részéről, hogy amit tesz az csak magamutogatás. Eddig birta. Készült egy weboldal is, amit megszüntettett a folyamatos támadások miatt. Ez az oldal megtekinthető a