...h'ja kérem, kompromisszumok nélkül semmi nem megy, egyenlőre örülnek hogy újra az M1-en vannak. Amúgy én meg inkább a mondanivalóra koncentrálok, remélem az marad a régi..
Elvárható, persze hogy elvárható, csak valahogy fura. Úgy megszoktam már a Napkeltés szignált/hátteret/hangulatot:))
Körzeti híradó meg, hát... kövezzetek meg érte, de szerintem ezzel feltalálták a tablettamentes altatót.:)))) Szvsz talán csak a vízállásjelentés lehetne unalmasabb, érdektelenebb. Láttam már egy párszor, tudom, hogy milyen.
Biztos az én beütésem, de reggel, félig-meddig még kókadtan inkább arra lennék kíváncsi, hogy mi történt a nagyvilágban és a politikában, nem pedig arra, hogy felavattak egy templomot, egér futott át az úton, és Józsi bácsi levágatta a bajszát, mert belelógott a levesbe.:))) A Napkelte reggel 5:52-től érdekes hírekkel szolgál_t_. Ezt hiányolom.
Tényleg, Rendőrségi Hírek már nem is lesz? (Ma nem láttam a teljes műsort, csak az elejét.) Abban van egy hölgy, aki olyan édesen bakizik állandóan, imádnivaló.:))
Lakat. T. Károly stílusától néha én is a falra mászok, de többnyire csak megmosolygom (nem gúnyból vagy rosszindulatból!).
Egyébként arra leszek kíváncsi, hogy tényleg leszerződik-e oda a Fridi műsorvezetőnek? Nyáron láttam egy párszor (helyettesített, azt hiszem), és megerősített abban a tudatban, hogy nagyon tud. Kéne még többször.
...az azért elvárható szerintem, hogy az m1-en az m1 híradója menjen, bármilyen körülmények között is. amúgy meg a körzeti híradó, ha kimaradna, akkor csak este meg délben mehetne, és az sem megoldás azoknak a számára, akik reggel kíváncsiak rája.
Pont ez az, hogy változott a studió, más a háttér, úgy rikit, hogy nem látni ki ül előtte, szegény Kuncze Gábort reggel csak a hangjáról ismertem meg, nem látszott a világos szürke öltönye a rikító fehér háttér előtt.
Neeem! A kepminoseg katasztrofalis es a kek csik is tenyleg zavaroan jol lathato. De vegulis a tartalom a lenyek. A studio gondolom azert nem valtozik, mert ami egyszer bevallt, azt nem akarjak bantani.....
Nálam a képminőség jó, sőt, sokkal jobb, mint amilyen az ATV-n volt. Az, hogy Andrea az m1 Híradójának stúdiójában ül, még mindig elfogadható, bár furcsállom, mert tulajdonképpen én nem az m1 Híradójára lennék kíváncsi, hanem a Nap-keltésre, na de még ez is "hagyjuk"-kategóriás. (Lényeg, hogy Andrea megmaradt, mert nála szimpatikusabb híradóst még nem ismertem:)
De azon már lehidaltam ma reggel, hogy Andrea hírbemondása után a Regionális Híradó következett!! Mi a jóélet köze van ennek a Nap-keltéhez??? Először is rettentő unalmas (a francot érdekli hajlanok hajnalán, hogy x iskola új számítógépeket kapott!), másodszor emiatt a konkrét műsor 6 óra után kezdődött el.
Mindenesetre annak örülök, hogy átkerültek az m1-re, a teljes lefedettség miatt.
A musor kepminosege kritikan aluli, szinhibas kameraval (raadasul az egyik kamera egy kek csikot huz folyamatosan a kepernyo also harmadaban jobb oldalon egy par pixelsoron), eletlen, kontraszttalan felvetelek. A hang gyenge minosegu, hol marha halk, hol jol hallhato hol ordit (foleg a reklamok). A riporter es az alany hangerokulonbsege zavaro.
A studio kinezete tragikus, evekkel ezelott egy varosi TVben talan elmenne, de egy orszagos reggeli musorhoz baromira nem illik.
A reklamok (legalabbis egy resze) primkok, igenytelenek (anettka "produkcio").
Valahogy szinvonaltalan az egesz musor (regen sokat neztem reggelenkent, erdekesebb, porgosebb volt, a ma reggeli es a tegnapibol amennyit lattam, semmi nem jott be).
Nem tudom Gyárfás Úr jól átgondolta-e :( borzasztóan néz ki az új háttér és kirázott a hideg amikor a Nap-Kelte hiradó helyett M1 hiradó kezdődött, (ugyan Hajdú Andrea maradt) nomeg tegnap nem volt heti összefoglaló..
Elhiszem, hogy kell néha a design váltás, de most nagyon rosszkor jött, a bizalom sokkal fontosabb és a bizalom a műsorvezetőké a megszokott képen.
Gyerekes, de most úgy tünik ez már nem _az_ a Nap-Kelte...