Keresés

Részletes keresés

baloldali határérték Creative Commons License 2002.10.14 0 0 49
mer' ugye szegény özvegyasszony a lányával, fiával nem élhet, mi?

tényleg ilyen nehéz gondolkodni? :D

Előzmény: st.mirror (47)
freeLev Creative Commons License 2002.10.14 0 0 48
Hogy ne csak a negatívumokat emlegessem: ma reggel Horn elvtárs egész jó kérdésekkel találta szemben magát... Persze hozta is önmagát rendesen...
st.mirror Creative Commons License 2002.10.11 0 0 47
Ma volt a MTVben minden. Reggel Kovács László elvtárs a Napkeltében, volt Keller László. Délután az Évgyűrűben Medgyessy osztotta az igét a nyugdíjasoknak.
Részlet a beszédből.
" Vannak özvegyek, akik mindig egyedül éltek...."
freeLev Creative Commons License 2002.10.11 0 0 46
Ha megnézed a topic témáját, rá fogsz jönni, persze ha az értelmi képességeid nem magasabbak annál, hogy felfoghasd! Egyébként nem tudom, milyen személyes bajod van velem. Talán szíventalált a mocskos komcsi megszólítás?
Előzmény: PuPu (45)
PuPu Creative Commons License 2002.10.10 0 0 45
Hát ami igaz, igaz, - szemét egy interjú volt, - Vagy nem ért a boxhoz az istanadta, - akkor minek kérdez, - vagy azért műhülye, mert valakiből nagyobb boxolót akar csinálni, mint a Madár. Majd meglátjuk.
Egyébként nem volt szerencséje, mert leszámítva a töltelékszavak sürü alkalmazását az áldozat értelmesen és korrektül válaszolt, - nem keltette ütődött majom benyomását. Ezzel erősen elütött a rólad alkotható képtől...
Mondd, szomorúszemű, - mi köze ehhez az ügyhöz Sztálin elvtársnak?
:O))))
Előzmény: freeLev (35)
eztEgyed Creative Commons License 2002.10.10 0 0 44
wic leírta, hogy a balosok nem mentek el a "jobbos" műsorokba azért, hogy médiaterrort kiálthassanak. Te meg leírod, hogyha a jobbosok nem mentek el, akkor az csak a jóizlés.
Előzmény: freeLev (42)
freeLev Creative Commons License 2002.10.10 0 0 43
Valahol hiányoltam a ballib szidását? Hiába: tényleg kezdek szenilis lenni - nem emlékszem :-(
Előzmény: Hungarycum (41)
freeLev Creative Commons License 2002.10.10 0 0 42
Vagy késő van és nagyon fáradt vagyok, vagy egyszerűen hülyülök, de nem értem az összefüggést....
Előzmény: eztEgyed (39)
Hungarycum Creative Commons License 2002.10.10 0 0 41
Ha számodra a pártatlan tájékoztatás a ballib szidása, hozsanna nékem O.V!, akkor:
"...akkor jobban járok, ha mostmár be sem kapcsolom a TVt?", igen!
Előzmény: freeLev (-)
Öszvér hangszerrel Creative Commons License 2002.10.10 0 0 40
lehet, hogy érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy miért nézték többen a nap-keltét az atv-n, mint a ma reggelt az mtv-n, holott az atv nem is fogható mindenhol (sőt)...

Mit néztek többen? Miről beszélsz te?

Előzmény: sz (6)
eztEgyed Creative Commons License 2002.10.10 0 0 39
>>freeLev válasz erre | adatok | e-mail 2002.09.26 06:12 (33)

>>Mert Te kiállnál ország-világ elé, amikor >>tudod, hogy valszleg olyan kérdéseket fognak >>feltenni, amire éppeszű ember úgysem tud >>válaszolni?
>>Szerintem bármely olyan műsorba elmennek, ahol >>tényekről kérdeznek.

>>Ez nem igaz.
>>Tudod, hányszor mondták be a MA REGGEL-ben, hogy XY MSZP(SZDSZ) képviselőt elhívtuk a műsorba. de ő nem fogadta el?
>>Nagyon soxor. Ha nézted, Te is tudhatod. Én néztem, tudom. Könnyű úgy jobboldali médiaterrorról beszélni, hogy nem megyek be a műsorba, majd azt mondom, nincs lehetőségem szót kapni ott.

>>Wic

Érdekes ez a két hozzászólás együtt.

Előzmény: freeLev (33)
freeLev Creative Commons License 2002.10.10 0 0 38
Az a baj, hogy ha holnap reggel bekapcsolom a tévét, megint elönt a méreg...
Előzmény: kis pimasz (37)
kis pimasz Creative Commons License 2002.10.10 0 0 37
Csak add ki nyugodta, ami benned rekedt! Utána már kellemesebbnek látja az ember a világot.
minderbinder Creative Commons License 2002.10.10 0 0 36
Ki az az Erdei Zsolt?
freeLev Creative Commons License 2002.10.10 0 0 35
Nem gondoltam, hogy oda fajul a dolog, hogy kimondatják velem: mocskos komcsik!
Hogy Rogánt megpróbálják kicsinálni a Kereszttűzben, az még érthető, de hogy Erdei Zsolttal így viselkedjenek...
Hányinger!!!!!!!!
unnamed Creative Commons License 2002.09.26 0 0 34
Teljesen jogosan, hiszen csak ott van értelme az összehasonlításnak, ahol valamennyi reggeli műsort lehet fogni.
Előzmény: Stoppermutter (19)
freeLev Creative Commons License 2002.09.26 0 0 33
Mert Te kiállnál ország-világ elé, amikor tudod, hogy valszleg olyan kérdéseket fognak feltenni, amire éppeszű ember úgysem tud válaszolni?
Szerintem bármely olyan műsorba elmennek, ahol tényekről kérdeznek.
Előzmény: sz (32)
sz Creative Commons License 2002.09.23 0 0 32
a nap-keltében is bemondták néhányszor, hogy viktor nem akar gyünni.
meg forró is mondta pokorninak, hogy érdekes módon a választások második fordulója előtt nem igazán szerettek az angol utca felé menni...
Előzmény: Wic (24)
GYÉMÁNT Creative Commons License 2002.09.23 0 0 31
Ezekben az országokban egyensúly is van ám!
Árak-bérek!!!! FIZETÉSEK - BÉREZÉSEK....
Soha ne a "túrista" szemével nézd, hogy mi-mennyibe kerül külföldön.... alapszabály!!!
Előzmény: armagnac (29)
The Dubliner Creative Commons License 2002.09.23 0 0 30
Kb. harom hete vagyok Dublinban, es az a tapasztalatom, hogy egy atlag bevasarlas (a Tescoban, ami itt is szinte legolcsobbnak szamit) kb. 25-30%-kal tobbe kerul. Es akkor meg mindig nem emlitettem a szolgaltatasok arat. Azert Kunczet en is beiratnam egy matekorara, mert valahogy ugy szamolom, jobban jarok a jelenlegi euro arfolyamokkal, mint az egy evvel ezelottiekkel. A fene egye meg, ezek a szamok olyan logikusak...
Előzmény: zsele4 (27)
armagnac Creative Commons License 2002.09.23 0 0 29
Akkor Grácban nézd meg a tej és a kenyér árát. Vagy Olaszországban. Jó ha csak 2x annyi, mint itthon. És akkor a lakhatási költségekről nem beszéltem. Mondjuk ez mind egyszerre tán nem fog rajtunk ütni.
Előzmény: nickwarren (17)
szorgos hangya Creative Commons License 2002.09.23 0 0 28
stimmel, brüsszelben is így van.
zsele4 Creative Commons License 2002.09.23 0 0 27
Ok.

Az alap a csatlakozás utáni drágulás volt,de nem lényeg.Lesz emelkedés a szolgáltatások terén főleg.Az eltérő árrésű eladók kicsit feljebb tornázzák az árakat.Minibál bérnél,kis nyugdíjnál,majdnem biztos az éhség lázadás.

Készülök rá.
Azt a "ronwerberezést".:))

Előzmény: nickwarren (25)
bibercalmero Creative Commons License 2002.09.23 0 0 26
Szvsz hagyni kell kovacsot meg kunczet minel tobbszor szerepelni. A legjobb szavazatcsokkento modszer. Fidesznel mar bizonyitott.
nickwarren Creative Commons License 2002.09.23 0 0 25
nem, de ha megnézed az alaphozzászólást, nem is erről volt szó.
amúgy valóban fodrász tényleg drága, kozmetikushoz nem járok, a fogorvos kérdés pedig csak a szociális háló működésének pontos ismeretében mérlegelhető

d

Előzmény: zsele4 (22)
Wic Creative Commons License 2002.09.23 0 0 24
>> hogy a választások előtt az ellenzéki politikusok megjelenését a "Ma reggel" meglehetősen kevéssé engedte, azaz a kormánypárti-ellenzéki megjelenés aránya 80%-20% arányban mozgott

Ez nem igaz.
Tudod, hányszor mondták be a MA REGGEL-ben, hogy XY MSZP(SZDSZ) képviselőt elhívtuk a műsorba. de ő nem fogadta el?
Nagyon soxor. Ha nézted, Te is tudhatod. Én néztem, tudom. Könnyű úgy jobboldali médiaterrorról beszélni, hogy nem megyek be a műsorba, majd azt mondom, nincs lehetőségem szót kapni ott.

Wic

Előzmény: RAMBO (21)
Wic Creative Commons License 2002.09.23 0 0 23
Nekem is hiányzik.

Wic

zsele4 Creative Commons License 2002.09.23 0 0 22
Voltál fodrásznál,kozmetikusnál,fogorvosnál?
RAMBO Creative Commons License 2002.09.23 0 0 21
Lehet baloldalinak nevezni a "Napkelte" műsorát. Szerintem is az.

DE.

Ezzel szemben tény az, hogy a választások előtt az ellenzéki politikusok megjelenését a "Ma reggel" meglehetősen kevéssé engedte, azaz a kormánypárti-ellenzéki megjelenés aránya 80%-20% arányban mozgott. Ezzel szemben a "Napkelte" kiegyensúlyozottan biztosította a pártok képviselőinek megjelenését. Ez is kiegyensúlyozottság, nem csak az, hogy a riporter milyen kötődésű.

Az m1-et többször elítélte az ORTT elfogult tájékoztatás miatt, emlékeim szerint ilyesfajta büntetést csak Forró Tamás kapott, amikor bunkó volt a Pokornyval. Ez is kiegyensúlyozottság.

Az "Napkeltét" sokkal többen nézték, (persze lumpenproli mind), és valószínűleg nem azért, mert annyira baloldali volt, hanem mert a jobboldaliak is megnézték. Ez is kiegyensúlyozottság.

Ezeket annak ellnére mondom, hogy a Duna TV reggeli műsorát nézem, és ki nem állhatom a Gyárfást (pofátlan fasz a legtöbb sportvezetővel).

gitana19 Creative Commons License 2002.09.23 0 0 20
Eddig azt hittem, annyira nem lehet senki pofátlan, hogy nem egyenrangú feleket hív meg. 3 frakcióvezető, meg egy 100. ember a Fideszből. Kb. mit meghívni Busht, és egy külügyminisztériumi oszt.vezető-helyettessel kísértetni mindenhova...
MA REGGEL! Nekem is hiányzol!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!