Ma volt a MTVben minden. Reggel Kovács László elvtárs a Napkeltében, volt Keller László. Délután az Évgyűrűben Medgyessy osztotta az igét a nyugdíjasoknak.
Részlet a beszédből.
" Vannak özvegyek, akik mindig egyedül éltek...."
Ha megnézed a topic témáját, rá fogsz jönni, persze ha az értelmi képességeid nem magasabbak annál, hogy felfoghasd! Egyébként nem tudom, milyen személyes bajod van velem. Talán szíventalált a mocskos komcsi megszólítás?
Hát ami igaz, igaz, - szemét egy interjú volt, - Vagy nem ért a boxhoz az istanadta, - akkor minek kérdez, - vagy azért műhülye, mert valakiből nagyobb boxolót akar csinálni, mint a Madár. Majd meglátjuk.
Egyébként nem volt szerencséje, mert leszámítva a töltelékszavak sürü alkalmazását az áldozat értelmesen és korrektül válaszolt, - nem keltette ütődött majom benyomását. Ezzel erősen elütött a rólad alkotható képtől...
Mondd, szomorúszemű, - mi köze ehhez az ügyhöz Sztálin elvtársnak?
:O))))
wic leírta, hogy a balosok nem mentek el a "jobbos" műsorokba azért, hogy médiaterrort kiálthassanak. Te meg leírod, hogyha a jobbosok nem mentek el, akkor az csak a jóizlés.
lehet, hogy érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy miért nézték többen a nap-keltét az atv-n, mint a ma reggelt az mtv-n, holott az atv nem is fogható mindenhol (sőt)...
>>freeLev válasz erre | adatok | e-mail 2002.09.26 06:12 (33)
>>Mert Te kiállnál ország-világ elé, amikor >>tudod, hogy valszleg olyan kérdéseket fognak >>feltenni, amire éppeszű ember úgysem tud >>válaszolni?
>>Szerintem bármely olyan műsorba elmennek, ahol >>tényekről kérdeznek.
>>Ez nem igaz.
>>Tudod, hányszor mondták be a MA REGGEL-ben, hogy XY MSZP(SZDSZ) képviselőt elhívtuk a műsorba. de ő nem fogadta el?
>>Nagyon soxor. Ha nézted, Te is tudhatod. Én néztem, tudom. Könnyű úgy jobboldali médiaterrorról beszélni, hogy nem megyek be a műsorba, majd azt mondom, nincs lehetőségem szót kapni ott.
Nem gondoltam, hogy oda fajul a dolog, hogy kimondatják velem: mocskos komcsik!
Hogy Rogánt megpróbálják kicsinálni a Kereszttűzben, az még érthető, de hogy Erdei Zsolttal így viselkedjenek...
Hányinger!!!!!!!!
Mert Te kiállnál ország-világ elé, amikor tudod, hogy valszleg olyan kérdéseket fognak feltenni, amire éppeszű ember úgysem tud válaszolni?
Szerintem bármely olyan műsorba elmennek, ahol tényekről kérdeznek.
a nap-keltében is bemondták néhányszor, hogy viktor nem akar gyünni.
meg forró is mondta pokorninak, hogy érdekes módon a választások második fordulója előtt nem igazán szerettek az angol utca felé menni...
Ezekben az országokban egyensúly is van ám!
Árak-bérek!!!! FIZETÉSEK - BÉREZÉSEK....
Soha ne a "túrista" szemével nézd, hogy mi-mennyibe kerül külföldön.... alapszabály!!!
Kb. harom hete vagyok Dublinban, es az a tapasztalatom, hogy egy atlag bevasarlas (a Tescoban, ami itt is szinte legolcsobbnak szamit) kb. 25-30%-kal tobbe kerul. Es akkor meg mindig nem emlitettem a szolgaltatasok arat. Azert Kunczet en is beiratnam egy matekorara, mert valahogy ugy szamolom, jobban jarok a jelenlegi euro arfolyamokkal, mint az egy evvel ezelottiekkel. A fene egye meg, ezek a szamok olyan logikusak...
Akkor Grácban nézd meg a tej és a kenyér árát. Vagy Olaszországban. Jó ha csak 2x annyi, mint itthon. És akkor a lakhatási költségekről nem beszéltem. Mondjuk ez mind egyszerre tán nem fog rajtunk ütni.
Az alap a csatlakozás utáni drágulás volt,de nem lényeg.Lesz emelkedés a szolgáltatások terén főleg.Az eltérő árrésű eladók kicsit feljebb tornázzák az árakat.Minibál bérnél,kis nyugdíjnál,majdnem biztos az éhség lázadás.
nem, de ha megnézed az alaphozzászólást, nem is erről volt szó.
amúgy valóban fodrász tényleg drága, kozmetikushoz nem járok, a fogorvos kérdés pedig csak a szociális háló működésének pontos ismeretében mérlegelhető
>> hogy a választások előtt az ellenzéki politikusok megjelenését a "Ma reggel" meglehetősen kevéssé engedte, azaz a kormánypárti-ellenzéki megjelenés aránya 80%-20% arányban mozgott
Ez nem igaz.
Tudod, hányszor mondták be a MA REGGEL-ben, hogy XY MSZP(SZDSZ) képviselőt elhívtuk a műsorba. de ő nem fogadta el?
Nagyon soxor. Ha nézted, Te is tudhatod. Én néztem, tudom. Könnyű úgy jobboldali médiaterrorról beszélni, hogy nem megyek be a műsorba, majd azt mondom, nincs lehetőségem szót kapni ott.
Lehet baloldalinak nevezni a "Napkelte" műsorát. Szerintem is az.
DE.
Ezzel szemben tény az, hogy a választások előtt az ellenzéki politikusok megjelenését a "Ma reggel" meglehetősen kevéssé engedte, azaz a kormánypárti-ellenzéki megjelenés aránya 80%-20% arányban mozgott. Ezzel szemben a "Napkelte" kiegyensúlyozottan biztosította a pártok képviselőinek megjelenését. Ez is kiegyensúlyozottság, nem csak az, hogy a riporter milyen kötődésű.
Az m1-et többször elítélte az ORTT elfogult tájékoztatás miatt, emlékeim szerint ilyesfajta büntetést csak Forró Tamás kapott, amikor bunkó volt a Pokornyval. Ez is kiegyensúlyozottság.
Az "Napkeltét" sokkal többen nézték, (persze lumpenproli mind), és valószínűleg nem azért, mert annyira baloldali volt, hanem mert a jobboldaliak is megnézték. Ez is kiegyensúlyozottság.
Ezeket annak ellnére mondom, hogy a Duna TV reggeli műsorát nézem, és ki nem állhatom a Gyárfást (pofátlan fasz a legtöbb sportvezetővel).
Eddig azt hittem, annyira nem lehet senki pofátlan, hogy nem egyenrangú feleket hív meg. 3 frakcióvezető, meg egy 100. ember a Fideszből. Kb. mit meghívni Busht, és egy külügyminisztériumi oszt.vezető-helyettessel kísértetni mindenhova...
MA REGGEL! Nekem is hiányzol!!