Keresés

Részletes keresés

nisnis Creative Commons License 2006.03.14 0 0 233
Beteg ember, vedd fel videóra Ficktort.
Előzmény: baxy (-)
noir2 Creative Commons License 2002.10.21 0 0 232
alulról:-))
és még van alatta hely
ld csucsu:-)
üdvnoir
Előzmény: Vitya (231)
Vitya Creative Commons License 2002.10.21 0 0 231
Drága Puzdra!

A többség egyelőre mást döntött el. Méghozzá elég egyértelműen. Valóban mérjük ez alapján a magyarságot? Rosszul járnál, azt hiszem...

Csak jelzem, hogy a zsidóság kapcsán megint össze-vissza keversz vallást, származást, meg egy absztrahált "zsidó" értékrendet, ám ezen nem akadok már fenn: régi - gyenge - fegyvere ez az antiszemitáknak.

Hogy on topic legyek, nekem VIK-TOR karrierje tetszik egyre jobban: lassan megközelíti a parlamenti küszöböt. :-)

Üdv
V

Előzmény: puzdra (227)
prefixum Creative Commons License 2002.10.17 0 0 230
arja a fa, som........:)
libsi Creative Commons License 2002.10.17 0 0 229
"VIKTOR VISSZAVÁRUNK!"
budapesti anarchista csoport
verz Creative Commons License 2002.10.17 0 0 228
Szeretném, ha elhinnéd, amit írok (ha nem az sem olyan csapás...), mert teljes mértékben fedi az igazságot. A 98-as választáson valóban a Fideszre szavaztam és minden hozzátartozómat is erre agitáltam, nem kevés sikerrel. Tulajdonképpen nem is bántam meg a dolgot, mert különben nem ismerhettem volna meg, h Orbán nem véletlenül volt Antall József "kiszemelt utódja". Csak sajnos jelentősen továbbfejlesztette elődje "polgári" politikáját.

intelligens ember csak akkor áll pandúrruhás betyárok mellé, ha érdekelt a zsákmányban

Annyira vagyok a jelenlegi rendszer kegyeltje, h jelen pillanatban is alkalmi munkákból élek (nem milliárdos megbízásokból...:) Sőt azért is szavaztam korábban a Fideszre, mert bíztam a retorikájukban, h tényleg mindenki fölemelkedését tartják szem előtt, hát ez nálam nem jött be... Másfél diplomával (sajnos egyik sem jogi, sem közgáz :(((), két nyelvviszgával stb. rendesen küszködtem az ő idejükben és most is a megélhetésért. :(
Azt se mondom, h Medgyessyékben nem zavar sok minden, de nem őket tartom (legalábbis jó részüket) felelősnek a múlt bűneiért, hibáiért.

Valahol én is az igazi szociáldemokrácia híve lennék, és készséggel elismerem, h ez a mostani még messze van ettől...

Ja, és ha hiszed, ha nem, nem vagyok maszop hívő, sőt a jelenlegi pártok közül egyiké sem, de jelenleg még mindig az MSZP-ben látom a legtöbb fejlődési lehetőséget - van még hová...

Előzmény: puzdra (224)
puzdra Creative Commons License 2002.10.17 0 0 227
Magyar az, aki annak vallja magát.

De ez csak a szándék jele. És csak szó. Emellett még úgy is kell élni. És, hogy úgy élsz-e, azt nem én döntöm el, hanem a többség. (egyelőre) A tetteid alapján.

Mennyivel liberálisabb a magyarság kritériuma, mint ha azt vizsgálod ki a zsidó, a törvény (tóra) szerint.

A magyarság meghatározása befogadó, mindig is az volt Szent István óta, míg ez utóbbi áthághatatlanul kirekesztő Ézsaiás óta. És csak a legutóbbi kétezer évben mintegy 400 pogromot eredményezett, átlag 50 évenként egyet.

Ennek a megközelítésnek jobban tetszik a karrierje?

Előzmény: Vitya (225)
Vitya Creative Commons License 2002.10.16 0 0 226
Az előbb lemaradt egy html tag. A vége az aláírás után helyesen:

(...hogy otthon érezd magad a kis virtuális időgépedben...)

Előzmény: Vitya (225)
Vitya Creative Commons License 2002.10.16 0 0 225
Puzdra, drága!

Te meg azt értsd meg végre, hogy amíg a magyarságod csak addig terjed, amíg az összeütközésbe nem kerül a zsidóságoddal, addig te zsidó vagy, aki magyarok közt él.

Úgy tűnik, nem tágítasz attól, hogy Te döntsd el, ki a magyar. Ez a megközelítés fényes karriert futott be a XX. század Európájában. Gratulálok Neked, valamint a magyar jobboldal azon - sajnos nagyobbik - részének, amelyik ennyi tanulságot bírt levonni a történelemből.

Maradok üdvözlettel

Vitya Y
(...hogy otthon érezd magad a kis virtuális időgépedben...)

Előzmény: puzdra (222)
puzdra Creative Commons License 2002.10.16 0 0 224
1. Mostanában elharapódzott az MSZP hívők közt egyfajta verbális kívülállás, nyilván nem a japán kémek megtévesztésére. Amivel a saját feddhetetlenségetek megtartása mellet mégis csak lehet bunkózni az ellenfélen.

A módszer szerint használójának magát először is a szimpatikus párton kívülre kell meghatároznia:

-Én nem vagyok MSZP párti vagy én négy éve a FIDESZre szavaztam… de…. és itt jön az áloutsider véleménye, …”… az ilyen szemét szem- és köpönyegforgató bandánál, mint OV és társasága…”

- Kitűnően alkalmazod, és egyelőre biztosan sokan el is hiszik pártatlanságodat.

Csak annyit mondhatok, ha te el akarod velem hitetni azt, hogy te azért választottad tavasszal a „győzteseket”, mert elődpártjuk viselt dolgait, az ország spontán kirablását, a tocsikolásokat, a Posta és CW-bankügyeket, a Club Tihanyt, a destruktív ellenzékiséget, a mindenki által felismerhető mindennél aljasabb kampányt stb-stb. tehát mindezt feledteti veled a FIDESZ „arroganciája”, a soha nem bizonyított Ezüsthajója, Simicskája, tűzijátéka, közbeszerzési „visszaélései” és egyéb „galádságai”, akkor azt én a beírásaidból megismert értelmi szinted szerint, nem tudom neked elhinni.

Fél évszázadosan intelligens ember csak akkor áll pandúrruhás betyárok mellé, ha érdekelt a zsákmányban.

2. Tudod a Francia forradalomban a franciák a francia nemesek ellen harcoltak, akik saját örökölt jogaik szerint sanyargatták őket. Évszázadok óta . Pártfogoltjaid viszont magyarként idegen eszmékkel és idegen hadsereggel megszállt országban kollaboráltak, évtizedeken keresztül az ellenséggel.

Hasonlatod talán közelebb állna a valósághoz, ha a franciáknak a német megszállókkal kollaboráló franciákkal szembeni eljárásaikra emlékeztetnél minket.
Még annyit, megszállt országban a megszálló csapatok ellenség. Ha itt bocsánatkérésről szó eshet, akkor az semmiképpen nem a megszálltak és kiraboltak részéről kell, hogy történjen. Ahogy azt Jelcin orosz elnök a Szovjetunió örököseként a magyar parlamentben meg is tette.
Ez volt az a beszéd, amit a magyar(?) televízió „üzemzavar” miatt nem közvetített.

3. Bocsánatkérésre soha nem késő, különösen, hogy az idei tavasz óta, tizenkét éve nem tapasztalt számban képviselteti magát d-209-es kormányában az egykori Politikai Bizottság. Ezért ez nem is lehetne álszent.

Előzmény: verz (223)
verz Creative Commons License 2002.10.15 0 0 223
Úgy gondolod, hogy a te mostanra kialakult nézeted végleges?

Abszolút, mivel leéltem majd fél évszázadot...

1. Aki a tavaszi választási lehetőségei közül a győzteseket választotta, vagy szimpatizál velük, az „szereti” őket.

Szereti őket a fene! De az ilyen szemét szem- és köpönyegforgató bandánál, mint OV és társasága, jelen pillanatban nem tudok rosszabbat elképzelni...

A "Nagy" Francia forradalom után bocsánatot kértek a lefejezett nemesektől? Az 56-osok bocsánatot kértek az általuk meggyilkoltakért (még ha azok "csak" kommunisták voltak is, bár azért voltak köztük ártatlanok is jócskán...)?

Vajon, ha Kovács, MP vagy akárki "bocsánatot kérne", azt nem tartanátok álszentségnek??? (Én annak tartanám!)

Előzmény: puzdra (221)
puzdra Creative Commons License 2002.10.14 0 0 222
Tisztelt Vitya!

1. Lentebbi kérdésemre nem válaszoltál, miszerint:

„…- Hogy van az, hogy csak a magyarországi zsidóság érzi magát fenyegettetve, pedig befolyása az ország sorsára soha nem volt még ekkora súlyú, mint napjainkban, meg néha egy-egy esetben a liberalizmus álcája alól feltüzelt cigányok némelyike?

- Talán el kellene azon is gondolkodnod ebben az antiszemitizmusáról általatok elhíresített, nagyon sok nemzetiség által lakott országban, hogy vajon miért érzik jól magukat ugyanakkor az itt lakó ungardeutschok, a horvátok, a ROMÁNOK, szlovákok, a vendek, örmények, szerbek stb-stb.?…”

Nem lehetne elkérni a receptet?

2. A harmincas-negyvenes évek zsidó és cigány üldözései megtörténtek. Amennyire tudom, a felelősök példás büntetést kaptak. Mi, akik akkor még nem éltünk és gójok vagyunk, ezen ma változtatni már sajnos nem tudunk. Amit mégis megtehetünk, emlékezünk, hogy ne felejtsük, ennek többé nem szabad előfordulnia.

Akiknek pedig a családja megszenvedte ezeket az időket és mégis úgy döntött, Magyarországon magyarként kíván élni, próbáljon felejteni és hagyja behegedni a sebeket.

3. Mit szólok Kertész Imre kitüntetéséhez? Örülök. Talán ezen az úton és Márai legújabb sikerei nyomán mégis felfigyel a világ végre a magyar irodalomra.

Csakhogy ezt a kérdést te ebben a hozzászólásodban tetted fel, együtt a „..nyilas közbeszéd..” „…tisztességes ember…” „… nem szalonképes…”, „… civilizált…” jelzőid után. Nyilván azzal az infantilis célzattal, hogy az én barackpálinka a fokos meg a bőgatya hozományom mellé most könyveljek el egy újabb zsidó Nobel díjat. Rendben van, én megértettem.

Te meg azt értsd meg végre, hogy amíg a magyarságod csak addig terjed, amíg az összeütközésbe nem kerül a zsidóságoddal, addig te zsidó vagy, aki magyarok közt él.

Ennyire egyszerű az 1. kérdésemre a válasz.

puzdra

Előzmény: Vitya (219)
puzdra Creative Commons License 2002.10.14 0 0 221
1. Aki a tavaszi választási lehetőségei közül a győzteseket választotta, vagy szimpatizál velük, az „szereti” őket.

2. Valamit meg kellene értened. Meghasonlásnak nevezik azt a néha csak egyetlen pillanat alatt bekövetkező rádöbbenést, hogy valamiben eddig tévedtünk.

Jézus is zsidó volt addig a pillanatig, amíg az ótestamentumi „szemet szemért” helyett a „dobd vissza kenyérrel”-t nem kezdte hirdetni, és nem csak a zsidók, hanem minden nép számára.. A nagy egyházszervező Pál apostol a kereszténygyűlölő Saulból lett azzá. Kálvin katolikus papból lett reformer. Az először magyarul sem beszélő szalonfiú Stefiből alakult ki a legnagyobb magyar, Széchenyi István jelleme. 1956-ba nagyon sok kommunistából vált hazafi. És 1956 magyar forradalma nagyon sok baloldali érzelmű politikus, entellektüel előtt tette világossá a világban, hogy a kommunizmus nem felszabadító, hanem a nácinál is totalitárisabb emberirtó, elnyomó eszme.

- Úgy gondolod, hogy a te mostanra kialakult nézeted végleges?

Az MSZP-n mindaddig számon lehet kérni elődpártjuk, saját vagy az apáik által elkövetett tetteket, amíg nem akad köztük egy vezető, aki meg nem követi a többiek nevében érte a nemzetet. Amíg ez meg nem történik, és amíg el nem számolnak az ötven éven zsákmányával, addig sem ők, sem az őket legalizáló párt, sem elvakított szimpatizánsaik nem vehetik zokon pld. Wittner Mária egy évvel ezelőtti parlamenti tetemrehívását.

puzdra

Előzmény: verz (217)
fevarin Creative Commons License 2002.10.12 0 0 220
Viktor visszavárunk- a kedves papa bányájában melósnak!
Előzmény: Vitya (219)
Vitya Creative Commons License 2002.10.11 0 0 219
Utószó Puzdrának:

Drága Puzdra!

Vitatkozni arról lehet, ami vitaalap. A te állításodról, miszerint a zsidóság (egy része) tehet az antiszemitizmusról, tisztességes ember nem vitatkozik, és a holokauszt óta nem tekinti szalonképesnek olyan állítás megfogalmazóját, amely zavarbaejtő hasonlóságot mutat a holokausztot megelőző náci és nyilas közbeszéddel. Tegyük hozzá, hogy bizonyos országokban törvény tiltja és üldözi a hasonló állításokat, máshol közmegvetés tárgya az illető. (Le Pen pl. egy alkalommal azt találta mondani, hogy a holokauszt a történelem egy "részletkérdése". Na attól a pillanattól kezdve ez a francia kifejezés - point de détail - évekre tabuvá vált: civilizált ember egyéb kontextusban sem ejtette ki.)

Jelzésértékűnek tekintem egyébként, hogy "per Zoltán" viszonyban vagy a Fidesz egyik prominens vezetőjével: sokat elárul ez a hajdani fiatal demokratákról.

Üdv
V

UI: Mit szólsz a magyar irodalmi Nobel-díjhoz?

Előzmény: puzdra (195)
vpe Creative Commons License 2002.10.11 0 0 218
abban igazad van hogy nagy imre is u.olyan kommunista volt mint a többi. Hatalmi harcot vívott kádárral és kádár nyert .pont.
Előzmény: verz (217)
verz Creative Commons License 2002.10.11 0 0 217
Nem láttam, mert nem jött vissza :(((

Nehogy azt hidd, h aki utálja Orbánt meg ezt a az egész "polgári" bagázst, az eleve szertei a "kommunistákat"!

De azt akkor is nevetségesnek tartom, h Medgyessyre meg Kovácsra akarjátok ráhúzni az ávó, meg 56 bűneit - csak mert kiszolgálták az MSzMP-t, mintha a "hős" Nagy Imre nem szolgálta volna ki a kommunista pártot...

Előzmény: puzdra (216)
puzdra Creative Commons License 2002.10.11 0 0 216
Ha tudnád mit beszélsz kedves verz, ha láttál volna elvinni valakit a családodból 95 kilósan, majd megjönni két év múltán 40-45 kilósan, nem csinálnál most viccet Horn Gyula egyik előző foglalkozásából.

Hogy könnyebben bele élhesd magad, képzeld el, hogy most Szálasi emberirtó nyilasait, vagy ivadékainak nemzet és gazdaságromboló „akcióit” védelmezed, utódpártját pártfogolod, (esetleg tagja is vagy) annak a képzeletbeli Magyarországnak az Index-fórumán, amelyik megnyerte a háborút.

Van kedved még vidorkodní?

Előzmény: verz (213)
Álliberális féreg Creative Commons License 2002.10.10 0 0 215
:-)))
Egy hasonló plakátterv az én fejemben is megfordult, de nálam Kövér lett volna az, aki bátorítólag Schmitt vállára teszi a kezét...
verz Creative Commons License 2002.10.10 0 0 213
Nem kell visszavarrni, csak bevarrni - a sittre! Néhány hónap magányban töltött gondolkodás tuti jót tenne neki! (Most jöhet puzdra, h visszasírjuk az ávós módszereket... :)))
Előzmény: kis pimasz (212)
kis pimasz Creative Commons License 2002.10.10 0 0 212
VIKTOR, VISSZAVARUNK!
Azt, hogy "varrunk", két r-rel írjuk.
Kötél már van hozzá.
Előzmény: Kötél László (211)
Kötél László Creative Commons License 2002.10.10 0 0 211
VIKTOR, VISSZAVARUNK!

A bukott miniszterelnökök gombfoci csapata nevében:

Dr Kötél
erőnléti edző

chieschphaludhy Creative Commons License 2002.10.10 0 0 210
Távirat szövege:

Viktor, visszavárunk! Üdvözlettel:

Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet

:)

Donky Creative Commons License 2002.10.10 0 0 209
3. Én úgy tudom, hogy félpályás ellenőrzés volt. Kerestek egy kocsit.
De ha (ismétlem: HA) igaz a jobboldal által favorizált elmélet, hogy a rendőrök zárták le a hidat, akkor a Lelkiismeret-csoport kommunista bérenc? Különben honnan tudták volna, hogy hova kell menni?

2. Én azt mondom, hogy várd ki a végét. Én kivártam a fidesz 4 évét. Aztán 2006-ba ismét ítél a nép.

1. Szerencsére azóta újra a hűvösön van.

4. A többieknek meg joga van közlekedni. Az ilyen jellegű megmozdulásoknak is megvannak a szabályai. Aki ezeket nem tartja be, az ellen a rendőrségnek fel kell lépnie. A többség érdekében.
Azt ugye Te sem tartod korrekt dolognak, hogy egy maroknyi ember feltartja Budapest közlekedését?

5. Bocs, de ezzel vitatkoznék. Úgy érzem, hogy a fidesz, mdf és miép hívők kissé meg vannak sértődve. És nagyon sokan nyafiznak. Ahelyett, hogy megpróbálnának értelmesen (!)tenni az országért. Az az érzésem, hogy Orbán személyében várják a messiást.

6. A válaszom: Ha maradnak fideszék, akkor felveszem a kölcsönt. Az egzisztenciámat az mszp meg nem veszélyezteti jobban, mint a fidesz.
a fideszre azért is haragszom, mert ha nem közelednek a választások, akkor sosem vezetik be a kedvezményes lakáskölcsönt pl. a használt lakásokra.
Az én számlámra ne taktikázzanak.

Előzmény: puzdra (208)
puzdra Creative Commons License 2002.10.10 0 0 208
1. A háziőrízetes egyenkénti levadászást emlegetett. A baj nem az, hogy begőzölt, hanem, hogy előfordulhatott, hogy ezt láthattuk.

2. Az elmúlt 4 év autópályái most kerülnek átadásra. A magyar útépítő kapacitás kiépítéséhez idő kellett. (ahogy most egyetlen percet igényel annak tönkretétele, előre leosztott győztesű műpályázatok kiírásával)
És ha az M1 visszavásárolt 130 kilométerét nézem (mert az is építésnek számít), ahhoz képest a következő négy év 50 kilométere, idegen cégekkel, csodálatos visszafejlődés.

3. A rendőri hídelzárást valódi objektívvel fényképezett mintegy 20 perces filmen láttam. Amiért ó láss csodát, egyetlen kereskedelmi csatorna sem törte magát.

4. Egy tiltakozás lehet engedély nélküli, de soha nem lehet jogellenes. Jogom van tüntetni. És a rendőrnek joga van azt biztosítani egészen addig, amíg a demonstrációm nem közveszélyes. Egyetlen rendőrt sem ért tettleges inzultus, és ha ért volna is, a gumibot és a kiképzés elegendő kell, hogy legyen az esetleges hőzöngők megfékezésére.

5. A topic cím kicsit provokatív, és a hozzászólások közt sem találtam nyafogót. A jobboldalra ma nem is jellemző a nyafogás. Inkább egyféle eddig nem létező kohézió az, ami nagyjából már kialakult köztünk, vitathatatlanul Orbán hatására.

6. Biztos vagy te, hogy a lakástörlesztésed mellett jó oldalon állsz? Tényleg azt gondolod, hogy a fiatal egzisztenciádnak az ügynök-nagytőkések fogják a nagyobb biztonságot megadni?

Mert ha igen, szeretnék veled, mondjuk 2003 májusában erről újra beszélni. Addig sok sikert.

Előzmény: Donky (205)
Donky Creative Commons License 2002.10.10 0 0 207
Igen, ez a verzió is eléggé reális. Ismerem az érzést.

Az a baj, hogy a politika, jellégől adódóan nem őszinte. Úgyhogy a verziók közül nem lehet 100%-os biztonsággal választani.

Előzmény: puzdra (206)
puzdra Creative Commons License 2002.10.10 0 0 206
Ha úgy lenne, ahogy gondolod, akkor PZ-nek a Nemzeti Színházban a helye. A színpadon.

Van az úgy, hogy azt hiszed, hogy összedőlt a világ. Aztán ahogy leül benned a dolog, másképp látod.

A közelmúltban az orrom előtt ment tönkre egy mintaházasságnak hitt kapcsolat, három gyönyörű gyerekkel, nagy szerelem és 15 év után. A srác két héten át gondolta, hogy ez a világ vége, minduntalan sírt, ha a gyerekei eszébe jutottak. Hat hét után most teljesen lehiggadva próbálja a végjátékból a lehető legelőnyösebben kihozni a gyerekeit.

Előzmény: Donky (204)
Donky Creative Commons License 2002.10.10 0 0 205
"Mert köztörvényes bűnözőkből gyártott médiasztárok fenyegetnek levadászással bennünket háziőrízetükből, lipótmezőről szalajtott, hálósipkás rasszista Pondró gyalázhat Nagy Testvér képében minket."

Nem titeket. A háziőrizetes egy bizonyos személyre gőzölt be, Pongó pedig szintén egy bizonyos személyről mondta el a saját véleményét.

"Mert aki 800 km-t ígértek, most 50 kilométer autópályát terveznek építeni."

Hadd ne írjam le azt a számot, amennyit a fidesz épített.

"Rendőrség szervez hídelzárást."

:oDDD Ezt ne, jó? Melyik objektív lapban olvastad?

"fegyvertelen tiltakozóra fogott rendőrfegyvert."

A tisztelt jogellenesen tüntető és hídlezáró polgár úr nagyon vehemensen tiltakozott a rendőri eljárás ellen, teljesen be volt gőzölve. A lőfegyver előkerülésére azonnal lehiggadt, így a lőfegyver kb. 3-4 másodperc múlva visszakerült a tokjába. A rendőr még csak ki sem biztosította a pisztolyt.

Csak ezekre reagáltam, a többire inkább nem mondok semmit, kár vitázni, nem tudjuk egymást meggyőzni.

"Száznegyven nap alatt visszájára fordult itt minden. Vagy csak egyszerűen vissza? "

Magyarországon Fényességes Dr. Orbán Viktor exMiniszterelnök Úr nélkül is van élet. Nekem pl. nincs energiám rinyálni, hogy jajj de sz@r az élet fidesz nélkül, mivel dolgozom, lakástörlesztést fizetek, stb. Tudod, van jövőképem. Igaz, hogy nem FDOVeMÚ mondja meg, hogy mi legyen az, hanem saját magam álmodom meg. A nyafi nem segít senkin. Alkalmazkodni kell.

Előzmény: puzdra (203)
Donky Creative Commons License 2002.10.10 0 0 204
Szerintem ez az egész csak píár meg túlreagálás volt. Attól, hogy PZ apja besúgó volt, még nem ítélem meg máshogy a fiát. Mindamellett valszeg taktikailag a lemondás volt a legkisebb veszteséggel járó megoldás.
Ugyanakkor furcsa, hogy visszajött, hiszen az volt az indoka, hogy a kommunisták iránti utálatból nem tud előítéletek nélkül politizálni. Mostmár tud?
Előzmény: puzdra (202)
puzdra Creative Commons License 2002.10.10 0 0 203
Akkor ragozzunk.

VIKTOR VISSZAVÁRUNK, mert nélküled a dokik ápoltnak, az ápoltak dokinak képzelik magukat.

Mert köztörvényes bűnözőkből gyártott médiasztárok fenyegetnek levadászással bennünket háziőrízetükből, lipótmezőről szalajtott, hálósipkás rasszista Pondró gyalázhat Nagy Testvér képében minket.

Mert aki ellene volt a balkáni háborúban, hogy USA gépek szállhassanak fel Taszárról Milosevics ellen, most katonáinkat hiányolja Afganisztánból.
Mert aki 800 km-t ígértek, most 50 kilométer autópályát terveznek építeni.

Mert az ígért 0 % gázáremelést most elviselhető mértékre módosítják. Akik 50 % béremelést ígértek, most jó ha 25 % átlagot teljesítettek.

Mert akik Budapest minden második lámpavasára felaggatták javasolt képviselőiket és milliárdokat költöttek hatalmuk visszaszerzésének első száz napja alatt új autókra, bútorokra, mobiltelefonokra szóval a berendezkedésükre, ugyanakkor tűzzel vassal és meddő eredménnyel keresik négy éves vádaskodásaik bizonyítékait.

Mert a beígért demokrácia helyett visszatért a terror. Rendőrség szervez hídelzárást. Főrendőr javasol demokráciakorlátozást. Belügyér tart jogosnak, fegyvertelen tiltakozóra fogott rendőrfegyvert.

Mert……

Száznegyven nap alatt visszájára fordult itt minden. Vagy csak egyszerűen vissza?

EZÉRT VÁRUNK TÖBBEK KÖZÖTT VISSZA.

Előzmény: Daemon (201)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!