Ha szülinapi buli szervezésén gondolkodsz gyermeked számára, akkor a LogiKoffer-nél biztosan találsz Számotokra ideális programok. Válasszatok a kincskereső kofferek, nyomtatható nyomkereső játékok, tematikus szülinapi csomagok vagy a lézerharc játék bérlés közül. Egy biztos, a szórakozás garantált! www.logikoffer.hu
Szülinap szervezésén gondolkozol gyermekednek? Kinőttetek a játszóházból? Nem szeretnéd, hogy otthon felforgassák a házat? Garantált szórakozást szeretnél az ünnepeltnek és a meghívott gyerekeknek? VAGY Unod a hétköznapokat? Igazán ki szeretnél kapcsolódni? Ha igen, akkor gyere hozzánk lézerharcolni! 🎧 Zene teszi még izgalmasabbá a játékot! 🔥 Várjuk szeretettel a gyerekeket, barátokat, családokat, kollégákat! www.lasercity.hu
Én megatáltam a legideálisabb születésnapi buli helyszínt Budapesten, ami nem más, mint a Groupama Arénában található Gólvonal Bisztró! Isteni ételel, impozáns környezet, és nem csak szurkolóknak ideális, hanem mindenkinek! Ha nem hisztek nekem, akkor látogassatok el hozzájuk és bizonyosodjatok meg a saját szemetekkel!
Emi gyerekprogramok! Nagyon jó, ajánlom mindenkinek bátran! Házhoz mennek és van saját termük is. Új dolog náluk a szabadulószoba!!
Dunakeszin található helyszínünkön 2 különböző teremben is kiépítettük Misztikus szabaduló szobáinkat. A népszerű helyszínekkel ellentétben, -ahol az alsó korhatár 12 év- hozzánk már 6 éves kortól érkezhetnek gyerekek egészen 12 éves korig bezárólag.
Mindenkinek merem ajánlani a Groupama Arénában található Gólvonal Bisztrót, mindenki nagyon kedves, az árak sincsenek elrugaszkodva, nekem nagyon tetszett itt minden! :) Tudjatok meg többet a Bisztróról ide kattintva: Születésnapi buli helyszín Budapest.
40 éves létemre nagyon sok szülinapi bulin vagyok már túl, de az idei mindent felülmúlt! A barátaim tudják, hogy fradista vagyok, és közel áll hozzám a klub, ezért megszervezték nekem a Groupama Arénában lévő Gólvonal Bisztróban a szülinapi bulimat! Felejthetetlen élmény volt, mondanom sem kell, az ételek-italok fenségesek voltak, a kiszolgálás csúcsszuper, parkolni a stadion előtt lehet, teljesen ingyen, tényleg imádtam, mindenkinek csak ajánlani tudom, aki pénztárcabarát helyszínt keres a szülinapi bulihoz. Bővebb információt itt találhattok a bisztróról: Születésnapi buli helyszín Budapest.
Ha születésnapi bulit szeretnétek rendezni gyerekeknek/felnőtteknek, akkor nagyon tudom ajánlani a Racecentert. Akár 20 főt is meghívhattok, egymás ellen lehet versenyezni bajnoksággal, majd utána tortázni. Az árak is elég barátságosak (1990/fő/óra).
40 éves létemre nagyon sok szülinapi bulin vagyok már túl, de az idei mindent felülmúlt! A barátaim tudják, hogy fradista vagyok, és közel áll hozzám a klub, ezért megszervezték nekem a Groupama Arénában lévő Gólvonal Bisztróban a szülinapi bulimat! Felejthetetlen élmény volt, mondanom sem kell, az ételek-italok fenségesek voltak, a kiszolgálás csúcsszuper, parkolni a stadion előtt lehet, teljesen ingyen, tényleg imádtam, mindenkinek csak ajánlani tudom, aki pénztárcabarát helyszínt keres a szülinapi bulihoz. Bővebb információt itt találhattok a bisztróról: Születésnapi buli helyszín Budapest.
Ha szeretnétek egy egyedi és kreatív szülinapi bulit rendezni gyermeketeknek, akkor próbáljátok ki a LogiKoffer-t, ami egy izgalmas bérelhető logikai kincskereső játékküldetés szülinapi gyerekzsúrokra.
Próbáljátok ki! Mindig nagyon nagy sikert arat a gyerekek körében! www.logikoffer.hu
Ha szeretnétek egy egyedi és kreatív szülinapi bulit rendezni gyermeketeknek, akkor próbáljátok ki a LogiKoffer-t, ami egy izgalmas bérelhető logikai kincskereső játékküldetés szülinapi gyerekzsúrokra.
Próbáljátok ki! Mindig nagyon nagy sikert arat a gyerekek körében! www.logikoffer.hu
Nézzetek körbe a 3D Gallery Budapest weboldalán, kiváló helyszín születésnapok megszervezésére, kicsiknek és nagyoknak egyaránt! A Galéria interaktív, itt kötelező használni az okos telefonodat! Színészkedj, alkoss, fényképezz! Pizza-party-tól kezdve a tini-diszkón át, a szelfi készítő versenyig!
HULLa HÓ Murder Mystery - társasjáték felnőtteknek - letölthető parti - a rejtély éjszakája
Tarts egy fergeteges gyilkossági nyomozós estet, amit az ismerőseid/barátaid sosem felejtenek el. Egyedi élmény, amiben minden szereplő kiélheti a kreativitását. Nagyszerű élmény-ajándék családi összejöveteleken, ünnepnapokon, vagy csak úgy.
Töltsd le a Murder Mystery-t, amelyben mindet megtalálsz egy nagyszerű est megszervezéséhez. Legyél te a legjobb házigazda, és ajándékozd meg a szeretteidet egy feledhetetlen játékkal.
Engem tavaly a szülinapomon a barátaim megleptek egy kocsmatúrával a http://www.backpackerpubcrawl.com/budapest/ -nél, és nagyon jól szórakozott mindenki! Nem kelett szervezni senkinek semmit, el voltunk látva piával, az egyetlen dolgunk az volt hogy bulizzunk.
2 hónapja a legjobb barátnőmnek el kellett kezdenek szülinapi buli helyszínt keresni. Nem akartam átlagos, mindennapi helyre menni, úgyhogy körbenéztem Budapesten, hol is lenne a legjobb. Rátaláltam egy szuper helyre (BRKLYN), ahol 2 hete meg is tartottuk a bulit és mondanom sem kell, de fantasztikusan sikerült. A hely, az ételek, a rendezvényszervezés összességében és az a meglepetés, amit sikerült ezzel okoznom a legjobb barátnőmnek..felbecsülhetetlen :)