figyelj, eszembe jutott még egy sor, éjszakai zörejek, elveszik az eszemet, borzolják az idegeket". szerintem amúgy nem emelet, valami szakállas énekes rémlik, és jó nagy sláger volt, csomószor láttam a tévében, pedig akkor még nem néztem annyit mint most. ja és ha már így benne vagyok: keresek még egy számot, ezt kábé tíz éve láttam, egy szőke csávó énekelte és az volt a refrénje, hogy babies on fire.
szóval exotic, köszi, google szerint van egy olyan számuk, hogy bányászdal, akkor biztos az az.
a másik meg első emelet? nézem itt a besztfo cédén a címeket, mármint a neten, van egy olyan szám, hogy drakula táncol, ez lenne az?
cső, keresek két magyar számot, úgy 90 körül volt sláger mindkettő, az egyiknek csak a klipjére emlékszem, egy ilyen kisértetjárta házban mászkált a zenekar, és valami olyasmi volt a szövegben, hogy "éjszakai zörejek, elveszik az eszemet, jajj" vagy ilyesmi. a másik pedig a "ha fütyürészem a slágeromat, táncra kelnek a bányalovak" refrénnel bír, nagy kedvencünk volt anyukámmal, élt valaki akkoriban? és nézett tévét?
hámittomén, van összesen 3 lemezük, nekem az utolsó van meg (78) - amin egyébként a thank you friends is található - főleg szomorú vagy szomorkás dalok, néha egy kis zúzás és szerintem nincs rajta gyenge dal. ja meg van egy-két jól eltalált feldolgozás (lou reed, nat king cole) ilyesmi
kell?
ki játszotta a Ladies And Gentlemen c. számot?
kb. 70es, évek enyhén hippis popzene, férfi énekes, kellemes női háttérvokállal
szövege első sora:
Thank You Friends....
Régebben főleg az est.fm-en leadtak egy csomó számot egy ürgétől, akinek a hangja megtévesztésig hasonlít Elvis Presley-ére. A buli az egészben az, hogy ez a fickó mai számokat (pl. Faith No More-tól az Introduce Yourself) énekel, így érdekesebb a dolog :)
Legalább a nevére lennék kíváncsi, de ha van valakinek tőle zenéje esetleg mp3-ban, szívesen venném.