Keresés

Részletes keresés

csogu Creative Commons License 2002.10.09 0 0 16
Mondjuk én, nem nézek tévét, meg nem olvasok újságot, mert nem érdekel a szex, a baleseti esetek, az újságok és a tévék egymást másoló baromságai.

De azért nem lenne rossz tudni, hogy mi történik a világban.

Múltkor is olvasgatom az értékes könyveim egyikét, szívom magamba a tudást, amikor nézem a naptárt, Május 1.

Na indulok a családdal integetni a hősök terére.

Erre senki:-(

Nem baj, majd Nov. 7.-én:-))

Előzmény: missparker (13)
missparker Creative Commons License 2002.10.09 0 0 15
:)
Más a gyakorlat, és más ha tévében kapod. Az utóbbival vannak problémáim.
Előzmény: az utolsó kuructigris (14)
missparker Creative Commons License 2002.10.08 0 0 13
Ahol tévét lehet szidni, én ott vagyok! A baj az, hogy én nem érem be, puszta szidással, pusztába kiáltott (időnként pejorativ) szavakkal. Tenni szeretnék. Ötlet?

Nem csak a délutáni szex a zavaró. A reggeli baleseti vértócsák, a tóksók nem helyénvaló témaválasztása ill. -feldolgozása. Az tévék egymást másoló baromsága. Pl. ma este akárhová kapcsolok, akciófilmet nézhetnék. Nem fogok. Vannak jó kis könyveim, a havi Matávkábel számlát meg kifizetem, elvégre ők nem tehetnek arról, hogy én nem szeretem a vért hiradóban és akciófilmben sem, hogy számomra szent a magánélet, igy nem vagyok a valóságsók és tóksók célközönsége sem. Ha erre gondolok, hisztis leszek a "ha nem tetszik, ne nézd" állásponttól. Hé, hát én fizettem ezért. Ill. nem ezért. Ezt kaptam a pénzemért.

Előzmény: ZSOLEV (-)
csogu Creative Commons License 2002.10.08 0 0 12
Sokat tévézett az nap:-)
Előzmény: ZSOLEV (11)
ZSOLEV Creative Commons License 2002.10.07 0 0 11
Pedig néhány hozzászólásod alapján értelmes embernek tűnsz. Biztosan rossz napod volt.
Előzmény: az utolsó kuructigris (7)
ZSOLEV Creative Commons License 2002.10.07 0 0 10
Látom megértetted a lényeget a mondanivalómból... :-(((((
Kösz a tartalmas hozzászólást.
szárazkolbász Creative Commons License 2002.10.01 0 0 8
Te többnyire nem vagy ilyen hülye.
csogu Creative Commons License 2002.09.30 0 0 5
Azóta sincs máshogy:-((((((((
Előzmény: csogu (4)
csogu Creative Commons License 2002.09.19 0 0 4
A francba nálam meg viz.
Reklama, reklama:-))
Nem is fizetem ki a számlát.
C Creative Commons License 2002.09.19 0 0 3
Azért sincs megoldva a gond azzal, hogy nem nézzük a színvonaltalan televízióműsorokat, mert ha jól használnák az emberek, akkor a televízió is jó eszköze lehetne az élet megszépítésének. Sajnálatos, hogy már nem csak a 'vevő' oldalon hibádzik a mérték megtartása, hanem az 'adók' (többféle nézőpontból) is elvetették a sulykot.

C

hc Creative Commons License 2002.09.19 0 0 2
Ilyen magvas gondolatokhoz nehéz frappáns nullázást kitalálni.

:-)

Szinte mindenben egyetértek.

centrifuga Creative Commons License 2002.09.19 0 0 1
j000000000000000000000000000000000
Kilroy Creative Commons License 2002.09.19 0 0 0
Valah0l j0g0s...
ZSOLEV Creative Commons License 2002.09.19 0 0 topiknyitó
Lelövöm előre a poént; abból a csapból kérnék néhány pohárral! :-)))

De komolyan, szerintetek nem túlzás az, hogy az utóbbi időkben minden a szexről szól?
Egyáltalán nem tartom magam prűdnek, besavanyodott ürgének. Sőt elég szabados a felfogásom ezen a téren, szerintem mindent szabad, amibe mindkét/összes felnőtt résztvevő beleegyezik. De szerintem ennek meg kellene maradnia az intimitás területén belül. Minden TV-műsor ezzel foglalkozik, és nem csak finom utalások szintjén, hanem naturálisan részletezve mindent. Úgy érzem az utóbbi 3-5 évben gyorsult fel ez a folyamat; gondolom a kereskedelmi TV-k "jótékony" hatására.

Megdöbbentőnek tartom, hogy 19 éves fiatal lányok lazán beszámolnak élményeikről és tapasztalataikról a délutáni show-kban pl. arról, hogy milyen természetes dolog, hogy bár szerelmesek, de azért jólesik orálisan kielégíteni egy osztálytársat, mert az rendes csávó...
Sok fiatalt ismerek, és bizony teljesen természetesnek tartják, hogy egy 15 éves lány szőrteleníti magát alul, és 17 évesen már az anál szex sem újdonság nekik. Mindkét dolog fincsi tud lenni, de talán mégsem ilyen korán. Kimarad a finom, tapogatózó próbálkozás, a tanulás hosszú folyamata. Egyből be a közepébe, durr! Vagy nem is marad ki, csak korábbra tevődik? De mikorra?

Van a családunkban egy 7 éves kislány, aki bejelentette az anyjának, hogy van egy fiú, akivel együtt járnak és szeretnék kipróbálni a szexet... Persze az anyja beszélt neki a szeretetről, hogy az mennyire szép dolog és hogy semmi gond nincsen abban, hogy azzal a fiúval nagyon jó barátok, szeretik egymást, segítenek egymásnak, vigyáznak a másikra, stb. De kiderült, hogy a mama elavult nézeteket vall, mert a gyerekek nem kimondottan erre vágytak, inkább csókolózásra és tapizásra. 6 évesen...
Persze nem csoda, hiszen a kislány a délutáni brazil borzalmakon nőtt fel, meg a Mónika&Liptai Klaudia-féle instant szemeteken.

Régebben nagy dolognak számított, hogy vki a színpadon/képernyőn ki mert mondani vmilyen csúnya szót. Aztán egyre több lett a b@zmegolás és mostanában azon gondolkozom hogyan fogják tudni tartani a tempót? Mindig egyre keményebbnek, egyre sokkolóbbnak kell lenni, hogy versenyképesek maradjanak. Egyre több vér, agresszió, szex kell különben lemaradnak a konkurrencia mögött.
Ha a Híradó beszámol egy balesetről már nem elég 5 mp-re megmutatni az összetört autót; a néző az áldozat leszakadt lábát is látni akarja...

Nem véletlenül lett ekkora sztár Anettka is. Ilyen tehetségtelen médiaszereplőt ritkán látni; csúnyán beszél, nem tud tisztán artikulálni, lapos, semmitmondó a szövege... De mutogatja a mellesleg elég formátlan valagát és ennyi elég a népnek.

Persze lehet mondani, hogy ha ez engem ennyire zavar akkor ne nézzek TV-t és meg van oldva.
De nincs megoldva. Attól hogy én nem nézem a többi ember (a lényeg, hogy a fiatalok) nézi, és én a többi ember között élek. Tehát igenis van hozzá közöm, milyen szeméttel árasztják el a népet.

Bocs a hosszú morgolódásért.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!