A magyar gazdaság kapcsán meglehetősen pártos véleményt megfogalmazó, vékonyabb hetilapban keressetek már egy rendes kérdőjelet. Erre már nem telik. Nem tudom, hogy azt a karaktert honnan szedték, de jobb lenne egy olyan betűtípust keríteni, amiben van kérdőjel. Nagyon ciki.
Köszi mindent, roppant szórakoztatóak is!:))
NOri: nem volt semmi különleges rejtett célom a címmel, az jutott eszembe. Szerintem nem rossz, és úgy látom, mindenki megértette, miről van szó. Azt hiszem ez a lényeg.
Te nem hallottál semmi idevágót?
n0ri,
a topik címe valszín annak a 80as évek elején megjelent minikönyv címére utal, mely sajtóhibákat gyűjtött egybe, és "Salytóhubák" volt a címe (valahol megvan otthon). Akkor egy darabig hívták/tuk is az ilyen újság-bakikat hubáknak.
köszi minden segítséget!!
Bármit küldhettek, ami használható.
Azért kértem a segítséget, mert több szem többet lát (főleg több műsort, újságot)
továbbra is légyszi!!!!!!!!
Azt hiszem beleestél a mélyvízbe!
Matyika úr egyből a haladóknak, habár mit haladóknak, versenyzőknek szánt forrást ajánlotta neked.
Én azért bemelegítenék egy videót is...
A fősulin azt a feladatot kaptuk, hogy gyűjtsünk össze tévében, rádióban elhangzó, újságban lévő nyelvhelyességi hibákat. (azaz nem helyesírási, hanem nyelvhelyességi!)
Szerintem magamtól az életben nem találok ennyit, úgyhogy
Segítsetek!!:)
Úgy kéne, hogy pontos forrással, mikor, hol, milyen környezetben hangzott el!
Köszi!
(üdv a nullázóknak)