Itt szenvedek egy órája, kigúvadnak a szemeim, nem akarom elhinni, hogy ilyen hülye vagyok.
Hogy még a color replacement tool-t sem tudom használni.
Aztán eccercsak véletlenül letérek arról a területről, amin ki szeretném cserélni a színt és láss csodát, müxik.
Csak épp azon a részen nem, amelyiken szeretném. Egy FEHÉR részen.
Fehér színt nem lehet kicserélni????
PS: Kaptatok már ilyen üzenetet?
"Hozzászólását ugyanezzel a szöveggel már elküldte fórumunkba, azonban teljesen azonos hozzászólásokat technikai okokból csak egyszer fogadunk el. Kérjük, módosítsa hozzászólását." :-)
olyan kérdesem lenne hozzátok hogy hogy tudom azt megcsinálni hogy van egy vizszintes farönk, erre rá kell igy vizszintesen irnom egy szót, és annak ki kellene domborodnia a fából, úgy hogy ugyanúgy a fa szinéből, mintájából legyen a felirat is.. sőt azt kérték még tölem (ez egy "félkérés", hogy ha tudok segitsek) hogy a fa formáját (ahog yfordul a törzse, mint eg yhenger végülis) is kövesse..
próbáltam domboritással, de vmiért nem jött össze.. biztos elbénázok vmit..
gondoltam 3d hatással de azt meg betüre nem lehet alkalmazni csak henger kocka meg még vmit... vagy van hozzá plugin??? h aigen, honnan tudom letölteni??
SZeretnék *.dds-t megnyitni photoshoppal és letöltöttem egy dds.8bi nevű fájlt,beraktam a plug-in mappába is és azon belül a file foramts-ba is de nem tudom megnyitni mégsem:( hogy kell???
pls help
Hello!
Most bukkantam rá az interneten, hogy lesz egy elöadás, ahol bemutatják a Creative Suite (új PhotoShop, új Illustrator, új InDesign, új GoLive) csomag újdonságait és annak felhasználását. Kiváncsi vagyok, mik lesznek benne. Van 1-2 érdekes funkció, amit megnéznék, hogyan és mire használják a profik!
Sziasztok!
Felhasználnám a topicot én is, ha már a neve pont megfelel.
Photoshop 7.0 CE-m van, vagyis magyar. (Köszönöm az ötleteket, hogy térjek át angolra, de ez van meg, szóval maradnék...)
A problémám az, hogy szeretném felpakolni a PS 7.0.1-es patch-t, de azt üzeni, hogy nincs telepítve a progi.
Ha jól tudom, a baj ebben az esetben nem a serial-lal van, hanem a nyelvel.
Vagy?
Másrészt, min segít a patch? Kell az nekem? Anno a 6-os verziónál nagyon nem ártott, de itt?
Minden infót, segítséget előre is nagyon köszönök4
(Már csak abban kell bíznom, hogy a megfelelő ember is olvassa a topicot!:) )
A vastagságot (weight) és a színt (...) ugyanott, a felső toolbarban tudod megadni. Az biztos ismerős, hogy ha Shiftet nyomsz, derékszögű, ill. 45 fokos vonalakat húz. Az új layert tudtommal per def. nem tudod megkerülni.
Ok, azt a nyilas baromságot sikerült kilőnöm, de most meg egy szines baromi vastag vonalat húz, ráadásul egy új Layer-t is csinál. Nekem egy tök szimpla fehér vonal kéne, és úgy, hogy a kijelölt Layer re rakja rá, és na buzerálja össze.
A felső toolbarban az amőbaszerű micsoda :) és a vonalvastagságot szabályozó textfield vagy mi között van egy lefele mutató nyilacska. Ha azt megnyomod, egy kis legördülő menüben kikapcsolhatod az arrowheadet.
Re.
Lenne egy gondom. A Photoshop 7.0 ban kéne egy olyan lehetőség, amivel egyenes (!) vonalat lehet húzni. Erre a pen és pencil tool nem jó, a Line tool (ami elméletileg erre való) pedig nem vonalat, hanem ilyen bazinagy nyilakat huzogat, és sehogy nem tudom átállítani. Szóval nekem az kell, hogy kijelölöm a kezdő meg a végpontot, és egy egyenes vonallal összekötődik. Nem igaz hogy ilyen nincs a Photoshop 7.0 ban, amikor a Windows Paint is tudja :)
Előre is thx.