Itt sok érdekes infót találunk, pl. azt, hogy Trinityék járgánya CTS , az Ikreké pedig EXT márkájú. Az infók és eddig nem látott képek mellett találunk még 4 eddig nem látott `behind the scenes` videót is!
Szóval tényleg érdemes körülnézni az oldalon, aminek a címe:
http://www.cadillac.com/matrix/index.html
szerintem az nem volt rossz. de a lenyeg tenyleg az amit mondassz hogy mit es hogyan csinalnak azzal a kocsival. wachovskiek szerintem egy trabantbol is ki tudnak hozni olyat hogy utana minden hulye rohanna trabit venni.
az ellenpelda meg a szep emleku elso generacio cimu magyar sorozat autos uldezes a porsche-val meg a viperral. kb. 60 km/h-val a repter betonjan a toksotetben.
És szerinted az első részben a Continental gagyi volt? Jó, mert nem egy rossz kocsi, de elég régi. A Wachovskiéknak , és most már a jobb mozikban nem csak az számít hogy milyen az a kocsi, hanem hogy mit tudnak vele csinálni. Egy trabantal is lehet olyan látványt produkálni amitől leesik az állad.
Ugyértem a régi amerikai gagyi akciófilmekben a ferrari, a porsche, a minnél jobb sportkocsik voltak a menők. (számomra legalábbis nem). De az akkori filmkészítők azt hitték ez kell a nézőnek. Én ezt soha sem láttam így.
Attól függ, a sztoriból senki nem tud semmit, a producerek nem szivárogtatnak ki csak keveset, nehogy odalegyen a meglepi.
A 2. és 3. rész egybe lett leforgatva mint egyetlen negy film, csak ketté vágták.