Nem, nem utaztunk el, de nem csak az időjárás miatt. Már nem is tudom, mi jött még közbe akkor, valami miatt novemberben tudtunk elutazni 1 hétre, és akkor az lett a Sharm el Sheikh.
Egyáltalán nem voltunk még Portugáliában, de egyike azon országoknak, amelyek 12 éve folyamatosan a palettán vannak; bevallom, eleinte nagyon drága utakat láttunk, a "fogom a hátizsákom"-stílus pedig nem mi vagyunk.
Persze azért az időjárás is fontos, a szeles/huzatos/esős/borús időt nagyon nem kedvelem, gondolom, ezt külföldön, bárhol sem kedvelném. Majd 1x egy nyár közeli időpontban, talán...
Na szép, kiderül, hogy ugyanazokat a helyeket kedveljük :) Én két éve voltam 4-5 napra Lisszabonban - illetve Estorilban, ott laktunk - de Cascaisba kétszer is átmentünk (béreltünk ott autót), és nagyon-nagyon tetszett.
Amikor a topic behalt 3 hozzászólás után :) gondolom elutaztatok. Milyen tapasztalataid vannak? Én összességében nagyon jól éreztem magam.
Szia,
na ez az, amitől féltem...
Persze néztem már eddig is az ődj-t, és nem voltam túl boldog a 18 fokoktól sem..., ez úgy 10 napja volt.
Az angol kocsma vonzó,
de esőkabátban? :))))
Te voltál?
Most ezt közvetlenül Bp-ről hirdetik,
nem olcsó mulatság,
de még mindig jobb, mint kimenni vmelyik nagyvárosba, plusz idő, plusz pénz...
Hali!
szeptember vegetol keteselyes az ido, vagy napos kb. 20 fok koruli kicsit szeles, vagy esik az eso.
a helyiek sem biztosak benne, mivel evente valtozik, a Golf aramlat miatt.
ha furdeni akarsz elmeletileg oktober kozepeig megteheted, a viz sem hul meg le
azeso amugy nem veszes, csak olyan holland tipusu, vizszintesen esik a szelmiatt:)
Cascais jo hely, kulonosen mert van angol kocsmaja is:)
Sziasztok!
Egyik lehetséges őszi úti célunkul Cascais-t tűztük ki.
Járt-e már közületek valaki itt?
Milyen a hely?
Volt-e valaki Portugáliában ősszel, úgy október közepe táján?
Milyen ott akkor az időjárogatás?
Minden információnak örülnék!
Kösz!