Anno Várhegyi játszotta el ugyanezt: nagy látványosan lemondott mindenről, aztán nem sokkal később már az OGY társadalmi szervezetek bizottsága alelnökeként mosolygott mindezen.
T. Zanza23!
23 éve vagy, vagy valamilye hónap 23.-án.
Aszem Pokorni bácsit elég régóta figyelem.
Maradta színtjén. Nem sokan vették észre.
Ezen alacsonyságon visszatűrni magát: AAllaattomos!
Világosh?
wizes.
Pixy, nagyon vicces vagy ám, már csaknem Farkasházy szintjén.
Egy dolgot árulj el: hol mondott olyat Pokorni július elején, hogy többet nem jelenik meg politikai rendezvényen vagy hogy végleg visszavonul, sosem fogjuk már látni.
Ha erre tudsz válaszolni, akkor értem a viccelődésedet.
Ha ennyire otthonosan mozogsz Pokorni nyilatkozatainak megefejtésben és lelőhelyeinek megtalálásban, akkor igazán segíthetnél egy kicsit az értelmezésében, ellenkező esetben kénytelen vagyok azt feltételezni, hogy csak kibúvót keresel a vitából.
Ha a Népszabó már megy, akkor megpróbálkozhatsz Pokorni nyilatkozatával is.
Bízom benned, össze fog jönni, nem olyan bonyolult.
Ha elakadsz, ígérem, segítek majd. De ehhez meg kell tenned az első lépéseket egyedül.
klikkel - olvas - értelmez
Gratulálok: ezzel a megoldással sokezer hozzászólást meg lehetne spórolni itt az indexen: csak meg kell jelölni a forrást a két félnek, és mindenki kikeresi benne a másik érveit. Szabadalmaztasd az ötletet, net függőség csillapítására kiváló szerintem.
Csak sajnálni tudlak, hogy fröcsögésnek nevezted a kérdésem, persze egyszerűbb fröcsögésnek nyilvánítani, ha már elfogytak az érvek.
Szóval, fröcsögé nélkül, újra: a képviselői mandátumát miért tartotta meg, ha ennyire bántotta az apja ügynökmúltja? Komolyan érdekel, kedves livefast.
Értem. Tehát a képviselői mandátuma megtartásához nem volt szükség arra, hogy feldolgozza az apjáról megtudott információkat, csak a pártelnöki és frakcióvezetői tisztséggel nem lehetett összeegyeztetni.
Ez teljesen logikus. Egy fideszes számára biztos.
Újabb csúsztatás.
Pokorni egészen konkrétan megmondta, hogy a pártelnöki és frakcióvezetői tisztségéről mond le, és hogy időre van szüksége, hogy feldolgozza az apjáról megtudott információkat.
Ez két hónappal ezelőtt volt.
Most frakcióvez.-helyettes lett, egy a több közül, nagyon helyesen.