Sziasztok!
Ezt a kérdésemet egy másik topicban is feltettem. Tőketek is várnék ötletet:
Én még kezdő anyuka vagyok és a segítségeteket szeretném kérni. 2 hónapos iker lányaim vannak, akik sajnos a 33. hétre születtek. Szerencsére már kutya bajuk, de napról napra egyre hisztisebbek, egyre sírósabbak lesznek. Mára már szinte elviselhetetlenül ordítanak. Kérdésem a következő:
Ti mit tennétek ha tudjátok, hogy semmi baja nincs a babának, nem éhes, nem kakilt be, nem fáj a hasa, nincs semmi gond és egyszer csak elkezd üvölteni artikulálatlanul és addig nem hagyja abba, amíg fel nem veszem. Ha felvettem, akkor is elkezdi pár perc után ordítani és nincs megállás. Vígasztalhatatlan. Ha rajtam van, akkor elkezd cuppogni, mintha éhes lenne, pedig biztosan nem az. Ha visszateszem az ágyába, akkor folytatja. Mindkettő képes akár órákig folyamatosan üvölteni. Legtöbbször a délutáni séta után kezdődik az üvöltés, de most már egyre többször napközben is. Mosolyogni még egyáltalán nem szoktak. Amit eddig tudnak az, hogy figyelnek a beszédre, de pár perc múlva az is hisztibe, ordításba megy át.
Tud valaki erre az üvöltésre, sírásra megoldást?
Köszi, Bebi
![Niki és Noémi](https://img.index.hu/imgfrm/7/8/2/0/THM_0000637820.jpg)