Keresés

Részletes keresés

mzoli76 Creative Commons License 2003.09.12 0 0 4
Üdvözlet

Az lenne a kérdésen, hogy tud-e valaki olyan üzletet ahol VP-9064 mobil rack-hez való compact flash kártya olvasó kapható.
Előre is köszi.

iscsu Creative Commons License 2003.09.11 0 0 3
Üdv!

Kérdéseidre válaszolva:

1. Nem teljesen igaz, de a géppel formattálva kevesebb a valószínűsége, hogy bibi lesz.
2. Igen, csak valamivel ritkábban
3. Elhanyagolhatóan kicsi. Kevésbé noname márkák léteznek, azt hiszem pl. az Apacer is ilyesmi (nem fix...)
4. Nem. :c) (Sok "hibáskártya-tünet" van, a képek eltűnése az egyik)

Én fél éve használok noname 128 + 256-os CF kártyát. Eddig semmi gondom nem volt vele.

Memóriakártyákról szerintem a Fotó részlegben érdemes kérdezni.

Ja: és várunk az A70-es topicban is.

-iscsu

Előzmény: Ottlik (2)
Ottlik Creative Commons License 2003.09.11 0 0 2
T. tapasztaltak!

Melyik igaz az alábbi 4 pontból:
1.) Ha meg tudok formattálni egy noname 512-es CF kártyát egy Canon A70-nel, akkor nem veszhet el kép róla.
2.) Nem noname CF-el is előfordulhat ez?
3.) Mekkora a rizikó, hogy egy 512-es noname CF képet veszít, illetve van olyan noname márka, amelyik kevésbé noname?
4.) A képeltünés néha előfordul, néha nem, vagy egy hibás kártyánál mindíg van?

Az 512-es noname CF kb 29.000, a nem noname 45.000 Ft, úgyhogy nem mindegy. (ha valaki tud olcsóbban, kérem tudassa!)

Paul Denton Creative Commons License 2002.09.22 0 0 1
Jellemző, hogy valakinek segítség kell, aztán oda se bagózik. Megérdemli az ilyen.:(
Előzmény: Paul Denton (0)
Paul Denton Creative Commons License 2002.09.07 0 0 0
Ha TÉNYLEG lettek képek(mentés közben nem kapcsoltad ki a gépet, nem merült le, tb.), akkor próbálkozz kártyaleolvasóval és egy "recovery" progival.
A fényképezőgépek olvasója erre nem jók, ha hibásodik a fájlrendszerük! (Velem előfordult, hogy már formázást javasolt, de aztán sikerült az összes, fizikailag meglévő fájlt kimentenem.)
Előzmény: gtnet (-)
gtnet Creative Commons License 2002.09.07 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Nemregiben vettem egy Ezonics markaju (USA) digi fenykepezogepet.
vettem hozza egy 128 Megas (I-O Data markaju) Compact Flash kartyat.
Kinnt voltam 2 napja Becsben es kurva sok kepet keszitettem vele. Ma jottem haza, feldugtam USB -vel a gepre a digi fenykepezogepet es kb 30 kepet latott CSAK!

2.1 megapixeles kepeket keszitve durvan 320 fenykep fer ra a gepre.
Na most a gep szerint 130 kep keszitheto még...,ha ez igaz akkor kb 180 kepnek kellene rajta lenni... DE mint az elobb emlitettem csak 30 at latok.
Elvittem haveromhoz a CF kartyat, es az o fenykepezogepebe beteve , azt rakotve a PC-jere, azzal is csak 30 kep volt.

Segitsetek, nemm tudom mitevo legyek. Jart -e mar vki ehhez hasonloan.

SZeretnem a kepeket vhogyan kisajtolni a gepbol :)
Most akkor a CF kartya bugos vagy a gep?

varom az eszreveteleket, koszi!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!