Keresés

Részletes keresés

SzappanosGabor Creative Commons License 2002.09.06 0 0 8
>Outlook-ot vehetsz külön is, Office nélkül?

Az Outlook98 eleve az Office-tol fuggetlenul jott ki, kulon termekkent. De ugy tudom, a kesobbi valtozatok is kaphatok Office nelkul.

Szapi

Előzmény: tomb (7)
tomb Creative Commons License 2002.09.06 0 0 7
Naigen, a M$-nál a visszafele kompatibilitást nem érdemes számításba venni :-(
Az árral kapcsolatban a licensztől is függ, ez mennyire drága. Ha csak egy gépre teheted fel, akkor tényleg az.
>>nem a teljes office árához kell viszonyítani
Outlook-ot vehetsz külön is, Office nélkül? Ha nem, akkor viszont az office árához kell mégiscsak viszonyítani.
Van még egy Bynari nevű dolog is, de nem tudom mennyibe kerül.
Előzmény: consono (6)
consono Creative Commons License 2002.09.05 0 0 6
Ha jól emlékszem $69 az ára, ez azért elég borsos, főleg, hogy nem a teljes office árához kell viszonyítani. Arról nem is beszélve, hogy ez csak Exchange2k szerverekhez jó, legalább is azt írják, nálunk viszont még a régi 5.5 van...
Előzmény: tomb (5)
tomb Creative Commons License 2002.09.05 0 0 5
Ximian Connector™ for Microsoft Exchange™
Ez a Connector egy Exchange 2000 kliens, gondolom az Evolution-be ágyazva, de ez már fizetős. Gondolom jóval olcsóbb, mint egy office.
paréj Creative Commons License 2002.09.05 0 0 4
azért kérdeztem, mert erre a feladatra elvileg van natív linuxos megoldás is, az evolution 1.0.8 legjobb tudomásom szerint képes exchange serverrel is együtműködni, és a tudása, kinézete kb. mint az outlooké. de olvasd el a részleteket itt

office-ra az OOo 1.0 szerintem tökéletes megoldás, éppen ma konvertáltam oda-vissza word, excel és openoffice.org file-okat

Előzmény: consono (3)
consono Creative Commons License 2002.09.05 0 0 3
El kell érnem vele az exchange szerveren futó levelezést és calendárt. Tudom, hogy van OWA, de azt nem szeretik a felhasználók...Ez amúgy épp egy tesztproject része, hogy mennyire lehetne kiváltani a windows+office-t a gépeinkről.
Előzmény: paréj (2)
paréj Creative Commons License 2002.09.05 0 0 2
megkérdezhetem miért "kell" wine+ótluk egy linuxos gépen? milyen feladatot akarsz megoldani?
Előzmény: consono (-)
consono Creative Commons License 2002.09.05 0 0 1
A VMWare az jó megoldás, próbáltam is, megy is, de sajnos most az kellene, hogy ingyenszoftverrel oldjam meg a problémát. Valahogy meg lehet csinálni, mert screenshotot már láttam (persze azt én is tudnék csinálni róla), és a crossover office-al is állítólag csaknem tökéletesen megy.
Előzmény: SzappanosGabor (0)
SzappanosGabor Creative Commons License 2002.09.05 0 0 0
Nem tudom, wine-nal hogy oldhato ez meg. De kb. ugyanerre a problemara olyan megoldast lattam, hogy az Outlook egy bidged networking-es VMWARE virtualis gepre volt feltelepitve, ugy erte el az Exchange szervert.

Szapi

Előzmény: consono (-)
consono Creative Commons License 2002.09.05 0 0 topiknyitó
Üdv Hölgyek és Urak!

Nem tudom, hogy ki foglalkozott már vele, de működésre kellene bírnom az Outlook97/2000-et linux alatt. Ami súlyosbítja a problémát, az az, hogy működnie kell az exchanges kapcsolatnak. Addig eljutottam, hogy egy friss wine-al már rendesen elindul az outlook, de az exchanges service-t nem tudom hozzáadni :( Ha valakinek esetleg sikerült megoldani, segíthetne!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!