Anélkül nem érződik az akolmeleg. Én inkább arra lennék kiváncsi, mi lesz a legközelebbi tüntetés témája? Mondjuk "el a kezekkel Hende Csabától?"
MIért nem úgy tüntetnek, hogy mozduljunk, mert jó együtt lenni? És akkor ez egy politikai gyűlés lenne és kész.
(Ma olvastam - nem voltam ott - hogy Kerényi megtornáztatta a népet. Lebegjünk mint a virág, szálljunk mint a sólyom, stb. Ez igaz és százezer ember elkezdett művészi tornázni? Megáll az eszem.)
Eddig sem erdekelt.
56-os sztori meg mar talan kicsit avult dolog, lehet, hogy nem szep, de ugy gondolom, hogy a mostani jovot ne az 56-os bosszuszomjas oregemberek akarjak alakitani (bar abszolut megertem, ha valoban utaljak ilyen-olyan okbol ezeket a politikusokat)
A jelent es a jovot ne 56 tavlatabol nezzek, mikozben akkorat valtozott a vilag, hogy minnya olyan lesz europa mint usa :)
Az osszes nagyszulom (akik szinten szivtak a kommunizmus alatt) normalisan tud beszelni Medgyessyrol, Orbanrol, es fura modon most az elsot szeretik jobban.
A tuntetesek pedig unalmasak, es feltartjak a fel varost. Ha mar tuntetnek, menjenek a XXII keruletbe, ott nem szivatjak meg a tobbi varoslakot.
Ne félj, a hívószóra bármikor, bármilyen ürüggyelm egyszerre mozdul a "B"közép, és hoznak magokkal még egy embert!
Mindig akadnak akik örömmel állnak ki balhézni az épp regnáló hatalom ellen!
Tölem naponta kimehetnek az utcára és összeszedhetik a kutyaszart.
"Folytatódik a Kossuth téri '56-os demonstráció
2002. szeptember 4., szerda, 21:30
Az '56-os Magyarok Világtanácsa tovább folytatja a száz nappal ezelőtt kezdődött őrállását a Kossuth téren lévő '56-os emlékműnél Budapesten. Az őrállás május 27-én kezdődött el a Parlament előtt, mivel a szervezet veszélyeztetve érezte a "demokratikus államélet tisztaságát".
Az eredetileg zárógyűlésnek szánt rendezvényen, a mintegy 100-150 fős tömeg előtt, Ábrahám Dezső, az '56-os Magyarok Világtanácsának főtitkára azt sürgette, hogy hagyják el a hatalmat azok, akik a szovjet diktatúrát, a kommunizmust szolgálták. A főtitkár hangsúlyozta azt is, hogy a diktatúra áldozatainak kárpótlás jár.
A gyűlésen megjelent Wittner Mária '56-os szabadságharcos, aki úgy fogalmazott, hogy a magyar politikát átszövi a hazugság. Beszédet mondott Grespik László ügyvéd, a fővárosi közigazgatási hivatal volt vezetője is, aki szerint az árulók a nemzeti és a polgári oldalon egyaránt megtalálhatók, ezért az egyik leglényegesebb feladat a tisztulás és egy erős vezető irányítása.
Pongrátz Gergely, az '56-os Magyarok Világszövetségének elnöke szerint a kommunizmus bukásához nagyban hozzájárultak 1956-ban a "pesti srácok" is. Azon véleményének is hangot adott, hogy a világszövetség által alapított '56-os múzeumnak nem Kiskunmajsán, hanem Budapesten lenne a helye, de ehhez egyik kormánytól sem kapott eddig anyagi támogatást