Keresés

Részletes keresés

exhumált csontváz Creative Commons License 2002.09.17 0 0 54
livefast dear, azt allitod hogy kover tenyeket
sorolt. szeretnek szembesulni azokkal a tenyekkel.

"az eddigi kormányváltásokhoz képest messze a
leggátlástalanabb, legagresszívebb és
legelvtelenebb hatalomtechnikai nyomulásnak
lehetünk tanúi"

rendben, kernek egy teteles osszehasonlitast az
osszes eddigi kormanyvaltas hatalomtechnikai
nyomulasarol, kulon kiterve a gatlastalansag,
agresszivitas es elvtelenseg meresi modszereire
es mert adataira. ha nincs keznel, megelekszem
barmelyik ismert politologiai muhely okadatolt
elemzesevel is.

"Kis János, az SZDSZ egykori elnöke többek között
a példátlannak tartott személycserékkel indokolta
a pártból való kilépését"

ez teny, valoban ez kis janos velemenye. lassuk
az egyes kormanyok altal vegrehajtott szemelycserekrol szolo listakat. de legyen
peldatlan mert kis azt mondta. ;-)

"ma azt osztják szét, amit az elmúlt négy év
gazdaságpolitikája megtermelt."

a koltsegvetes nem magtar amibe a gondos kormany
behordja a gazdasagpolitika eredmenyeit. a
kormany az adott ev koltsegvetesi beveteleit
osztja szet. ha nem ertesz ezzel egyet, akkor
mutasd be kerlek a medgyessy kormany altal
szetosztott penzek forrasat az elozo evek
koltsegveteseiben.

"kormány néhány hónap alatt felszámolta
ezt a gazdaságpolitikát: megszüntette a Széchenyi-
tervet, a gazdahiteleket és a magyar vállalkozók
autópálya-építési lehetoségeit"

ide kernem a vonatkozo kormanyhatarozatok szamat
amikben felszamoltak, megszuntettek, megfojtottak
stb.

"kormány az önkormányzatok terhére valósította
meg a jóléti intézkedéseket"

ket mondattal feljebb meg allitolag a polgari
kormany eredmenyeit osztogattak. nem baj,
rugalmas vagyok, kernek egy listat
onkormanyzatonkent, melyik telepules mennyivel
lett szegenyebb a szaznapos herda miatt.

"2002-vel véget ért a magyar társadalom gyarapodó
esztendeje"
"a legjobb esetben stagnálásra kell
berendezkednie az országnak"
"a számlát az október 20-án megválasztandó
helyhatóságoknak kell majd állniuk."
"jó néhány önkormányzat emiatt már 2003-ban
súlyos krízis helyzetbe kerül."

ezek kozul egyik allitas sem teny, hanem joslat.
de ha szerinted ezek tenyek, akkor kerlek mutasd
be a 2003-2006-os idoszak gazdasagi tenymutatoin
a stagnalas es a krizis jeleit.

Előzmény: livefast (22)
Tündérmackó Creative Commons License 2002.09.17 0 0 53
"Aki nem tud arabusul,az ne beszéljen arabusul!"

verz nem olyan, tudja hogy nem tudja de mégis állandóan beleszól a nagyok dolgába.
Ez megfigyelhető.
Na, megyek aludni, majd meglátom honapra mit talál ki megint ez a kicsi verz.

Előzmény: Luby (52)
Luby Creative Commons License 2002.09.06 0 0 52
Kicsi verz !
Aki nem tud arabusul,az ne beszéljen arabusul!
Nyilván nem közgazdász vagy,nem értessz az államháztartáshoz,mégis nagyhangon beszélsz róla,sőt apriori /bocs:megfellebezhetetlen/ítéleteket
pötyögsz jobb sorsra érdemes klaviatúrádba.
Figyelj:az állami "háztartásban" még a rapid /gyors/intézkedések átfutási ideje is több hónap,amig abból állami bevétel lesz rendszerint csak a következő gazdálkodási évben észlelhető.
Idáig meg van?Most figyel nagyon! Akkor miből is teljesítette a Medgyessy kabinet a száznapos programot ötven nap alatt?Miért is jelentik ki egymással versenyezve a miniszterelnök és a pénzügyminiszter most szeptember elején,hogy nem lesz több adakozás?Miért is emelkedik erőteljesen az inflációs görbe?
Na,nem azt mondom,hogy az Orbán kormány hibátlan volt.Nem.Sokat és súlyosat hibáztak.De jó irányban haladt az ország.
Ne haragudj a kissé oktató hangnemért,de nem venném a lelkemre ,hogy így félrevezetve juss be Európába és rajtad röhögjenek...Üdvözöl,és korrepetálásodat ingyen vállalja : Luby,aki Gábor
Hy Creative Commons License 2002.09.06 0 0 51
"...államkassza tele volt..."

Te hol voltál júliusig?

Előzmény: Strasznov (47)
verz Creative Commons License 2002.09.06 0 0 50
Az államkassza tele volt, bruhahahaaaa! A hét legjobb vicce! Maradt benne valami, mert nem hitték el, h veszthetnek, de a két választási forduló között azt is igyekeztek szétosztani :(
Előzmény: Strasznov (47)
Strasznov Creative Commons License 2002.09.06 0 0 49
Hát ez a szerencsétlen meg ki?
Hogyan került ide?
Előzmény: zebezaba (48)
Strasznov Creative Commons License 2002.09.06 0 0 47
Medgyessynek meg társaságának könnyű dolga volt.
Az államkassza tele volt, ők meg gyorsan szétosztogatták a pénzt.
Így könnyű!
Én is mindig azt szerettem, ha a kassza tele van, akkor tudtam jó üzleteket csinálni. Más tömte meg a kasszát én meg csak költöttem. Hát így tesz Medgyessy elvtársúr is.
De, hadd tegye. Huncutoknak áll a világ.

Előzmény: Hayloft Ezekiel (44)
péter46 Creative Commons License 2002.09.05 0 0 46
Erre ne fogadj. Még kis összegben sem.
Mint már írtam, Kis János liberális.
Volt ugyan egy Fidesz nevü liberális párt, indult a '90-es választáson. Még néhányan emléxünk rá....
Péter.
Előzmény: Boldog ember (45)
Boldog ember Creative Commons License 2002.09.05 0 0 45
Már miért ne lehetne jobbos Kis J. Még mindig jobb a FIDESz mint a mostani SZDSZ. Bár azt még nem hallottam, hogy belépett volna a FIDESZ-be de még ez is megeshet! Fejlödik mindenki Kis J is.
Előzmény: péter46 (42)
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2002.09.05 0 0 44
"Kövér László szavai szerint „az eddigi kormányváltásokhoz képest messze a leggátlástalanabb, legagresszívebb és legelvtelenebb hatalomtechnikai nyomulásnak lehetünk tanúi”. A Fidesz alelnöke úgy fogalmazott: a Medgyessy-kormány 50 nap alatt megszerezte a gazdasági élet, a média és az adminisztráció kulcspozícióit. "

Namost az igaz magyaroktól ennyi telik? Állítólag ők csinálták meg a legcsodálatosabb közp.vezérlést, de ha 50 nap alatt el lehetett venni akkor nagyon látszat volt az egész...
Vagy ők gyengék piszkosul, mert azért ennyire nem voltak erősek a szocik. Most már egyre erősebbek hála az ilyen kövér-féléknek meg dajcs tompikáknak :))

Tündérmackó Creative Commons License 2002.09.05 0 0 43
Te is hánytál, hogy böfögsz?
Előzmény: vamzer (31)
péter46 Creative Commons License 2002.09.05 0 0 42
Kedves kovacs zoli!
Ezt én is gondolom. De nem gondolom, hogy Kis J. nem liberális..(jobbos lett, juj..?)
Azt sem gondolom, hogy amikor tömeges elbocsájtásokról ír, igaza lenne.
És nem érvelek, a '98-as "egészpályás letámadás"-sal, az nem mérce...
Péter.
P.S.: hogy 1 értelmű legyen, 1 másik topicban, az én közt. elnök jelöltem (Mádl után) Kis János.
Előzmény: kovacs zoli (38)
Tündérmackó Creative Commons License 2002.09.05 0 0 41
Ezt olyan szépen írtad "Számotokra mindenki gyűlölendő, mocskos, hazaáruló, kummunista, zsidó, bérenc, de amint kilép azonnal hős, ha átlép, akkor szent!"
Én meg azt tapasztalom, hogy a baloldalra jellemző az általad írtak. Csak így tudnak beszélni a jobboldaról.
Előzmény: Hy (25)
Kandirozott Meduza Creative Commons License 2002.09.05 0 0 40
De még hozzá kell tenni, hogy az egyszer már kivívott tisztelet és elismerés mellett minden gondolatot felül kell vizsgálni. Az egyszer már kivívott tisztelet senkit sem jogosit fel arra, hogy azt gondolja, hogy neki már nem kell újra és újra bizonyitania.Azt meg is kell tartani. Üdv.
Előzmény: Kandirozott Meduza (39)
Kandirozott Meduza Creative Commons License 2002.09.05 0 0 39
Ebben igazad van. Minden okos ember szavát meg kell hallgatni és meggondolni. Én is ezt tettem. Persze MINDEN okos embert érdemes meghallgatni, aztán a saját fejünkkel dönteni.
Előzmény: kovacs zoli (38)
kovacs zoli Creative Commons License 2002.09.05 0 0 38
Így van. Számtalanszor éreztem úgy, hogy Kis Jánosnak nincs igaza, de olyankor is volt értelme megállni egy percre és gondolkodni azon, amit írt.
Ennyit a balosoknak is meg kell, hogy érjen a mostani mondanivalója.
Előzmény: Kandirozott Meduza (37)
Kandirozott Meduza Creative Commons License 2002.09.05 0 0 37
Nem hinném, hogy van olyan ember, akinek mindig mindenben igaza lenne, mégha Kis János hívják is.
Másnak más szempontjai lehetnek, egyáltalán nem biztos hogy az rosszabb, vagy helytelen.
Előzmény: kovacs zoli (36)
kovacs zoli Creative Commons License 2002.09.05 0 0 36
Nem az az érdekes, hogy milyen zászló alá állítod be Kist, hanem hogy mit mond.
Azt mondja, amit előtte már az ellenzék is mondott.
Számomra ez csak azért fontos, mert így hátha legalább átcikázik bizonyos agyakon ez a gondolat, és nem söprődik félre azzal, hogy a fityesznácik már megint hőzöngenek.
Előzmény: péter46 (35)
péter46 Creative Commons License 2002.09.05 0 0 35
Azt gondolod, hogy Kis János attól, hogy kilépett, Fideszmagyar gondolkodásu lett? (szándékosan nem írtam konzervatív, jobboldali, stb.-t...)
Van 1 rossz hírem a számodra, Kis János liberális, az is marad. Úgyhogy nem mondja ugyanazt mint az ellenzék.
Kövér meg 1 ifjubolsevik, aki megpróbálja, hátha ezt a segget is ki lehet nyalni...
Van amiben egyetértünk, szerintem is szánalmas...
Péter.
Előzmény: livefast (24)
Kandirozott Meduza Creative Commons License 2002.09.05 0 0 34
Hello Mindenki!
Jó reggelt!
Azt szeretném mondani, hogy Kövér Laca bácsi eltévesztette a dolgot. Az 1998-as újságokat olvassa és azt mondja amit akkor az akkori ellenzék. A kocka megrodult, hát akkor a szöveg is megfordult. Most nem Ő van kormányon, van ideje olvasgatni a régi szöveget!
Egyébként van különbség a két választási év között.
'98-ban egy súlyos megszorító csomag után voltunk, ami hála a magyar polgároknak és a lakótelepi proliknak, meg a külföldi tőkének,akik azt lehetővé tették, hogy a gazdaság növekedő pályára álljon.A növekedő gazdaság megmaradt cca.2001 közepéig.Ebböl osztottak az ügyes fiúk. A
mostani osztás, szerintem abból ered, hogy a fiúk nem gondolták, hogy vesztenek és ez az a pénz amiből, ha jók vagytok ti is kaptatok volna pl. újabb minimálbéremelést.Remélem, ők sem úgy gondolják, hogy ez a hatalmas összeg cca 320 milliárd volt a négyéves termésük?Persze ezt nem úgy kell elképzelni, hogy ma kell meglennie ennek az összegnek, hiszen nem egyszerre fizetik ki, haenm ebben az évben lesz összesen ennyi többletkiadás.
Meg még azt is mondják az elvtársak, hogy a Sz.terv pénzét előre eligérték.Tehát az a pénz sincs meg, amit már elbíráltak és lepapiroztak,
pé. Felsőmocsoládi stadion.
Úgy hallottam, hogy a felsőmocsoládiak nem is tudták a pályázatot beküldeni, mert későn tudták meg hogy pályáztak.
Egyébként, ha ezt mond a Kövér, meg azt mond a Kövér, akkor mi van?
Kimentek megint a térre, ha jó az idő?És mi lesz télen? Arra nem gondoltok, hogy még a hó is eshet?
Akkor aztán tényleg, illetve akkor sem lehet mnajd közlekedni'
A tér az jó buli! Befizettetek 6 millcsit.Ez a százezer ember egész Mo-ról jött.Ugye? A ti pénzeteken kifizetett vonattal.Ők ingyen feljöttek Pestre, ti meg fizettek. Helyes.Egyetértek. Ez igy nagyon jól van.
Jó munkát mindekinek!

Wic Creative Commons License 2002.09.05 0 0 33
>> akkor keress magadhoz illő jobbos fikanicket.

Kedves livefast.
Elég lassan jöttél rá, hogy Hy csak fikanick. Én kb 3x idéztem be neki, az MSZP nyilatkozatokat a23 millió románról, ennek ellenére újra megkérdezte: ki mondott ilyet, soha senki nem beszélt 23 millió rommánról, csak a jobboldali gennyládák találták ki.
Ja, asszem, Hy és Hi ugyanaz a személy, legalábbis a tényekről vallott nézeteik és szófordulataik összeillenek.

Wic

Előzmény: livefast (27)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.05 0 0 32
A topicnyitó Kövér idézet nekem egy olyan magában való morfondírozás, Kövér részéről.

Eszembe is jutott egy alapvicc.

Rendőr a hajléktalanokhoz az aluljáróban:
- Maguk mit csinálnak itt?
-Mi kérem? Morfondírozunk.
-Iigeeen??? Na adják ide széepn!

Előzmény: vamzer (23)
vamzer Creative Commons License 2002.09.05 0 0 31
böfögtél valamit?
Előzmény: Tündérmackó (30)
Tündérmackó Creative Commons License 2002.09.05 0 0 30
vamzer nem szereti megfordítani, csak egyenesen hazudni. Az olyan jóóóó!
Hy Creative Commons License 2002.09.05 0 0 29
Érveltem, pl Vegyép...

Ezek a lózungok itt, mint a (mn)-ben megszokottak, rendszeresen használtak, semmi köze a NSz-hez!

Sajna az is érv amit az utolsó sorban írtam!
Nem tetszik?
Nekem sem!

Kellene egy valódi yobbboldal, mert ami most van, teljesen hiteltelen!

Miért nincs meg békén magyar a magyarral?

Előzmény: livefast (27)
vamzer Creative Commons License 2002.09.05 0 0 28
Te nagyon nem érted ezt, nem csodálom persze.
Kövérnél jobban senki nem gyűlölte Kis Jánost, de most egy aktuálpolitikai felhangot átvesz tőle, azzal együtt, hogy tudja, Kis János tényszerűen hülyeséget mondott a káderváltások kérdésében.
Ezzel több hívet nem szerez, de az eddigi hívei megkérdezhetik tőle, hogy Kis János mióta hivatkozási alap????
De nem kérdezik meg, mert nincsenek hívei, csak vazallusai, azokat viszont mért kéne meggyőzni?
livefast Creative Commons License 2002.09.05 0 0 27
Szerintem, ha érvelni akarsz, akkor próbálj meg érvelni, ha viszont általánosítva fröcskölni, akkor keress magadhoz illő jobbos fikanicket.

Soha nem gyűlölködtem, hazaárulóztam, komcsiztam stb., de nem is fújom a Népszabó lózungjait.
Jó éjt!

Előzmény: Hy (25)
vamzer Creative Commons License 2002.09.05 0 0 26
De amúgy, írjál egy olyan személycserét, ahol anno az OVI kormány nem hajtott végre cserét. Némelyiket kicsit később tette, mint a mostaniak, de végrehajtotta.
A 200-as lista 98-ból - Szájer mondta, nem más - még nincs is meg.
Előzmény: livefast (22)
Hy Creative Commons License 2002.09.05 0 0 25
Fogadjunk, hogy nem lesz yogerős ítélet!
Lehetetlen hogy Simicska hibázott volna! Csak olyan esetben fordulhatna elő, ahol nem ő szakértett.
1. hazugság, hogy csak a vegyépszar volt magyar, amely soha nem épített autópályát!
Csillag úr csupán balfék, kapkodó, de ő legalább viszakozott!
A fehérkönyv olyan hazugság-gyüjtemény, amely még annyi igazat sem tartalmazott, hogy rendőri szakba kerüljön! Most azért legalább már nyomoznak. Igaz, hogy az rakás lószart sem ér.

Fontos, tanulságos...
Ez aranyos!
Számotokra mindenki gyűlölendő, mocskos, hazaáruló, kummunista, zsidó, bérenc, de amint kilép azonnal hős, ha átlép, akkor szent!
Ez yóóó.
És sajnos jellemző is a mai yobbboldalra!
Múltletagadók, hamisítók, köpönyegforgatók, bajtársaikat elárulók, mocskolódók hada!

Előzmény: livefast (19)
livefast Creative Commons License 2002.09.05 0 0 24
Fordítsd meg:

Eljött a vég: Kis János ugyanazt mondja, amit az ellenzék.
Mert ne tévedjünk, Kövérék Kis János levele előtt is pontosan ezt mondták, csak addig nagypofájú fityesznáci hazugságnak minősült mindez.

Kist nem lehet lehazudozni, rá azt kell mondani, hogy nincs politikai érzéke, nem politikus alkat
:-)))

Szánalmas.

Előzmény: vamzer (23)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!