Feleim! Hadd ragadjam meg ismét az alkalmat az általam igen nagyra tartott, szépséges magyar érmék népszerűsítésére.
www.coins.hu
Támogatom a kézi újraszámlálás gondolatát, ám ha a kötelező megőrzési idő már letelt, elfogadható kompromisszumként javaslom az esemény hetenkénti ismétlését.
Én tudom, hogy az volt, hogy a komcsi liberálborsi zsidók eggyesülete beszivárgott a polgári körökbe ( persze kormánytámogatással és lehalgatással és megfigyeléssel amit maga a 209 es szám örökös játékosa irányított titkos irodájából ) és átrajzolták a kis térképeket amiket mi azért osztogattunk, hogy mindenki tudja, hol kell a pénzt nekünk adin, hogy mi csupa jó dologra költsük...polgártársaim! összeesküvés áldozatai lettetek!!! már megint!!!!!
kifogja újraszámolni?
nehogy aztán minden számolásnál egyre kevesebb- kevesebb...-kevesebb........legyen!
Aztán lehet megint valami ellen tiltakozni, csak akkor már 500-t kell vinni.
:-D
és amennyiben megtagadják a 100 Ft-ok újra számolásást akkor kimegyünk.... és nagyon sokan leszünk...... sőt valamelyik hidat is le fogjuk zárni, de hosszában....
Lehettek mások is úgy, mint én - csak kíváncsiságból mentem el, de eszem ágában sem volt visszasírni a Fidesz-féle sajtószabadságot, amikor is egy-egy Orbán beszédet a "közvélemény követelésére" háromszor is megismételtek főműsoridőben.
Kerényi zseniális ötlete nyomán a tüntetés Arany Péntekké változott a ballib lapok számára, hiszen ezrével vettek ilyen újságot olyan jobbosok is, akiknek ez korábban eszükbe sem jutott volna. És épp a legdrágább pénteki kiadást! Lehet, hogy Kerényi a Népszabadság beépített embere?
A gyűjtéssel semmi gond, mindenki arra ad, amire akar. Furcsa volt a módja: Tízliteres bádogkannák, nagy nyílással a közepükön - rosszmájú gondolat: egy kart még teli marokkal is könnyen ki lehetett húzni belőle... :o) Kedves tiltakozók, miért nem lehet ilyen alkalmakra közjegyző által lepecsételt, később közjegyző által kibontandó perselyeket használni? Olyanokat, amelyekben bontásig csak egyirányú lehet a pénz útja.
A szervezők mindent elkövettek annak érdekében, hogy a pénzérméket ne lehessen kétséget kizáróan összeszámolni.
Sok állampolgárban fogalmazódtak meg kétségek a számlálás tisztaságát illetően. A szervezők érdeke, hogy ez a gyanú eloszoljék, ezért újra kell számolniuk a százforintosokat. Ha nem teszik, azzal azt bizonyítják, hogy takargatni valójuk van!
Néhány kérdés felmerült bennem:
- http://www.polgari-kor.hu/hirek/hirek.php?mit=bovebben&kat=1&id=391 néhány 100 ezer résztvevőről beszél, az ősszegyűjtött pénz viszont csak 64e db.
- Smucigok és csórók a polgári körök ?
( tőbb százezer O-ről ssámoltak be így a kommenisták immár mensevikek a O -ök bolsevikok ill. bocs Polsevikok)
- A lelkesebbek és pénzesebbek adakozhattak bővebben is, a renomét javítandó.
- Egyzzerűen csak megszokták a nem adok csak szerzek metódust. (OVI: a kormányváltással véget ért a polgári Magyarország "teremtsd magad" világa és a most épülő szocializmus a régről ismert "tőlük kapod" világot hozza vissza.)
- Ha az összegyűlt pénz és a tömeg mértéke is valós, akkor a tömeg nagyobik része érdeklődő, megfigyelő esetleg III/III -as.
- Ha viszont a ( több 100e tömeg mínusz 64e pénz szerinti ) tömeg mind lelkes követő akkor hol a pénz maradéka, azaz a nagyobbik fele ?
- Bájdevéj, hogyan adózik a mani, volt-e közjegyző, az adakozó levonhatja-e az adójából, kell-e ÁFÁ-t fizetni, kinek a számlájára kerül, ...stb .
EZÉRT UJRA KELL SZÁMOLNI
-a Pénzt
-a Tömeget
- azzal hogy csökken a népzserűség. Én soha nem mennék el beléptidíjas tüntetésre, már úgy elvileg.