no skacok... akit érdekel még a banda, megintcsak lesz koncert: november 30, péntek miskolc, vian bemutatkozik a DEADWING is vendégként, melyben az eklipsz basszer is tolja vendégként...
nem, sajnos nem lesz diszk formában; arra lesz lehetőség, hogy darabonként - kérésre - küldjünk... ezúton ragadnám meg az alkalmat, hogy akiknek ezt már megígértem, nem elfelejtettem, hanem a mai napig nem kaptam készrekevert wavokat, amiből végrehajthatnám az akciót...
Na ez ám a jó hír!:) Én már iszonyatra várom, amit halottam róla eddig (asleep, +koncerten ez meg az) az kegyetlen jó. Az év lemeze lesz!
Koncert pesten legközelebb mikor lesznek??
Voltam ma, nem, tegnap Eclipse koncerten, a Bodrogfesten. A közönség nem volt beindulós, de ez már manapság alig meglepő. A zene kiváló volt, és ez a lényeg!
(Húdefáradtvagyok...)
Na, végre megtaláltam a topic-ot. Legelször is azt irom ide, ahol minden aktuális infót (és még többet is) megtalálhattok az ECLIPSE együttesről. Tehát: www.eclipsemusic.hu
És új lemez: az igazság az, hogy minden fel van már véve, csupán a keverés van hátra, ami viszont az együttesen kivülálló okok miatt csúszik pár hétig... :-( Ha megkezdődtek a keverések, jelentkezem.
Véleményem szerint a legkiemelkedőbb tehetségek itthon, ezzel az agyas-elvont-progresszív-alter-metaljukkal. A Soft Orange debüt album, kolosszális, és simán odahelyezhető mondjuk bármelyik Tool album mellé, minden szempontból. Kivébe talán a hangzás, ami kissé fura, de nekem végülis bejön. (döngenek a mélyek, és ciripelnek a magasak rendesen, csak a középtartományt felejtették ki valahogy...)Mindennel együtt zseniális a dolog, mindenkinek hallania kéne, aki többet be tud fogadni mint a populáris szarok.
Az új lemezzel, hogy állnak nem tudja valaki??