Keresés

Részletes keresés

reclipse Creative Commons License 2010.11.06 0 0 13

ma újra... a tündérgyárban... lesz még ad astra, angertea...

reclipse Creative Commons License 2007.11.26 0 0 12
no skacok... akit érdekel még a banda, megintcsak lesz koncert: november 30, péntek
miskolc, vian
bemutatkozik a DEADWING is vendégként, melyben az eklipsz basszer is tolja vendégként...
Blackacidevil Creative Commons License 2007.04.16 0 0 11

Maghallgattam a Slowsonicot!

undorítóan jó. jobb mint a soft orange.

nagyon tömör persze. kell még emészteni. jok a riffek nagyon, figyelni kell, hogy egynek hol van vége:-]

elismerésem.

mér van, hogy egy ilyen szintü lemezzel nem kaptok támogatást valahonnan?megérdemelne egy ütősebb soundot., rendes kiadást stb...

a topic címét meg amikor nyitottam elbasztam, és nem lehet rákeresni.

át kéne nevezni vagy ujat csinálni. vagy nemtom...

Előzmény: reclipse (9)
reclipse Creative Commons License 2007.04.15 0 0 10
szubpörgés :-D
Előzmény: Törölt nick (8)
reclipse Creative Commons License 2007.04.15 0 0 9
nem, sajnos nem lesz diszk formában; arra lesz lehetőség, hogy darabonként - kérésre - küldjünk...
ezúton ragadnám meg az alkalmat, hogy akiknek ezt már megígértem, nem elfelejtettem, hanem a mai napig nem kaptam készrekevert wavokat, amiből végrehajthatnám az akciót...
Előzmény: Blackacidevil (7)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.13 0 0 8
Pörög a topik....   :-)
Blackacidevil Creative Commons License 2007.04.13 0 0 7

én most  tudtam csak meg, hogy van uj lemez. de jo! örülés van. gratula!

otthon meghallgatom jol rákészülve.

kézzelfogható formába is lehet kapni? pesten lesz majd koncert?

Előzmény: reclipse (6)
reclipse Creative Commons License 2006.11.12 0 0 6
no, lesz meint koncert miskolcon, a vianban, s napokon belül letölthető lesz a slowsonic a websiteról borítóval etc...
reclipse Creative Commons License 2004.06.30 0 0 5
cover
Blackacidevil Creative Commons License 2002.09.08 0 0 4
Na ez ám a jó hír!:) Én már iszonyatra várom, amit halottam róla eddig (asleep, +koncerten ez meg az) az kegyetlen jó. Az év lemeze lesz!
Koncert pesten legközelebb mikor lesznek??
Előzmény: Roxi (1)
HAKA Creative Commons License 2002.09.07 0 0 3
(Annyira, hogy még a drock-ot is drognak írom...)
Előzmény: HAKA (2)
HAKA Creative Commons License 2002.09.07 0 0 2
Voltam ma, nem, tegnap Eclipse koncerten, a Bodrogfesten. A közönség nem volt beindulós, de ez már manapság alig meglepő. A zene kiváló volt, és ez a lényeg!
(Húdefáradtvagyok...)
Roxi Creative Commons License 2002.09.05 0 0 1
Na, végre megtaláltam a topic-ot. Legelször is azt irom ide, ahol minden aktuális infót (és még többet is) megtalálhattok az ECLIPSE együttesről. Tehát: www.eclipsemusic.hu
És új lemez: az igazság az, hogy minden fel van már véve, csupán a keverés van hátra, ami viszont az együttesen kivülálló okok miatt csúszik pár hétig... :-( Ha megkezdődtek a keverések, jelentkezem.
Előzmény: Blackacidevil (-)
_zranora_ Creative Commons License 2002.08.30 0 0 0
remélem, sikerül végre nyullláznom...
Blackacidevil Creative Commons License 2002.08.30 0 0 topiknyitó
Véleményem szerint a legkiemelkedőbb tehetségek itthon, ezzel az agyas-elvont-progresszív-alter-metaljukkal. A Soft Orange debüt album, kolosszális, és simán odahelyezhető mondjuk bármelyik Tool album mellé, minden szempontból. Kivébe talán a hangzás, ami kissé fura, de nekem végülis bejön. (döngenek a mélyek, és ciripelnek a magasak rendesen, csak a középtartományt felejtették ki valahogy...)Mindennel együtt zseniális a dolog, mindenkinek hallania kéne, aki többet be tud fogadni mint a populáris szarok.
Az új lemezzel, hogy állnak nem tudja valaki??

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!