Akkor csak egyszerűen ennyire primitívnek tartod? (Mondjuk a megjelenése elég tahóra vall.)
De ha úgy van, ahogy te gondolod, tanulhatott volna a Medgyessy-ügyből. Vagy szerinted ahhoz is hülyék a fijúk, hogy a saját kárukon tanuljanak?
lehet, hogy akkor is. mindenesetre én valami 96-os sortűzpernél emlékszem hasonlóra. és a belügynél, merthogy az ávh oda tartozott. vagy a helyére oda volt irva, hogy 93-ban vesztünk el?
Két dolgot keversz, de mindegy. Lehet hogy Orbánt nem szeretik a polgárikörök miatt, de Kövér ezzel nem OVit járatja vagy akarja lejáratni - ha akarja - hanem a Mécs-bizottságot. Kicsit kevesebbet kombinálni, kéremalássan.
bocsi. szerintem valamit nagyon félreérthettél.
- bár ezen nem tudom mit lehet :) -
"Szvsz Kövér ezzel az akciójával a Fidesz számára már nehezen vállalható Orbánt akarja végleg kicsinálni, hisz köztudott, hogy ő ölni is képes lenne a pártjáért, nemhogy Viktort feláldozni.
Orbán polgári köreit Kövér a Fidesz elleni sunyi és alattomos támadásként éli meg, nyíltan persze nem meri támadni, ilyen közvetett akciókkal lehetetleníti el."
erre irtam a rosszindulatú ostobaságot.
hol olvastál te ebben arról, hogy kövér iratokat tüntetett el?
Bár szerintem logikai bukfenc, amit írtál, van benne valami, miszerint hamarosan aktuális lesz a Fidesz szakadása....Orbán meg semmi egyebet nem csinál, mint előremenekül, és most teszteli, képes lesz-e új pártot alapítani....Kövér pedig aggódik, hogy nem lesz megfelelő funkciója (hja, kérem, ha büdös a munka).
ha jól emlékszem 95-ben szdsz-es belügyminiszter volt. és mintha gyula főiszákos miniszterelnök elftárs iratai is akkoriban "vesztek" volna el.
valószinüleg erre célzott... a többi következtetésed szerintem rosszindulatú ostobaság...
Hogy lehet valaki ennyire primitív, fantáziátlan gondolatvilágú? Ti csak sztereotípiákban tudtok gondolkodni?
Kende írt egy könyvet Viktorról, ezek után aki Viktorról bármit mond, az csak Kende lehet? Szegények...
Mikor Kövér ma kiszivárogtatta, hogy tudomása szerint '95-ben eltüntették két SzDSz-es miniszter titkosszolgálati anyagát, ezzel azt mondta ki, hogy el lehetett tüntetni ezeket az anyagokat.
Vagyis semmit sem jelent, hogy nincsenek meg Orbán Viktor papírjai, bizony attól ő még nyugodtan lehetett besúgó, ahogy az a közvéleményben erősen tartja is magát.
Szvsz Kövér ezzel az akciójával a Fidesz számára már nehezen vállalható Orbánt akarja végleg kicsinálni, hisz köztudott, hogy ő ölni is képes lenne a pártjáért, nemhogy Viktort feláldozni.
Orbán polgári köreit Kövér a Fidesz elleni sunyi és alattomos támadásként éli meg, nyíltan persze nem meri támadni, ilyen közvetett akciókkal lehetetleníti el.