Keresés

Részletes keresés

AQY Creative Commons License 2002.08.30 0 0 23
Akkor csak egyszerűen ennyire primitívnek tartod? (Mondjuk a megjelenése elég tahóra vall.)
De ha úgy van, ahogy te gondolod, tanulhatott volna a Medgyessy-ügyből. Vagy szerinted ahhoz is hülyék a fijúk, hogy a saját kárukon tanuljanak?
Előzmény: bogyó (12)
AQY Creative Commons License 2002.08.30 0 0 22
Nem félsz taknyos, hogy kettészellek, mint Obivan?
Előzmény: dartH mauL (13)
AQY Creative Commons License 2002.08.30 0 0 21
Meg hát.
Renegát elvtársak engem ne urazzanak!
Nevezz inkább kendnek! :-)
Előzmény: livefast (8)
Ne bizz senkiben Creative Commons License 2002.08.30 0 0 20
Ezt nem hiszem el!
bmg Creative Commons License 2002.08.30 0 0 19
Aki Kende stílusban beszél, az csakis
a) Kende lehet
b) Kende-FAN lehet
Előzmény: AQY (5)
SZABÓ JÁNOS Creative Commons License 2002.08.30 0 0 17
Eddig ez a legrealisztikusabb magyarázat :))
Előzmény: Costals (2)
Abakumov Creative Commons License 2002.08.30 0 0 16
Rosszul emlékeztek, a hadügyből. A felelős főfőlevéltáros a végén kapott valami 50e forintos büntetést...
Előzmény: Törölt nick (14)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.30 0 0 15
lehet, hogy akkor is. mindenesetre én valami 96-os sortűzpernél emlékszem hasonlóra. és a belügynél, merthogy az ávh oda tartozott. vagy a helyére oda volt irva, hogy 93-ban vesztünk el?
Előzmény: Törölt nick (14)
dartH mauL Creative Commons License 2002.08.30 0 0 13
Anyádnak a nagy tévedése meg te vagy.
Előzmény: AQY (-)
bogyó Creative Commons License 2002.08.30 0 0 12
Két dolgot keversz, de mindegy. Lehet hogy Orbánt nem szeretik a polgárikörök miatt, de Kövér ezzel nem OVit járatja vagy akarja lejáratni - ha akarja - hanem a Mécs-bizottságot. Kicsit kevesebbet kombinálni, kéremalássan.
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.30 0 0 11
bocsi. szerintem valamit nagyon félreérthettél.
- bár ezen nem tudom mit lehet :) -

"Szvsz Kövér ezzel az akciójával a Fidesz számára már nehezen vállalható Orbánt akarja végleg kicsinálni, hisz köztudott, hogy ő ölni is képes lenne a pártjáért, nemhogy Viktort feláldozni.
Orbán polgári köreit Kövér a Fidesz elleni sunyi és alattomos támadásként éli meg, nyíltan persze nem meri támadni, ilyen közvetett akciókkal lehetetleníti el."

erre irtam a rosszindulatú ostobaságot.
hol olvastál te ebben arról, hogy kövér iratokat tüntetett el?

Előzmény: Costals (9)
Publ Ica Creative Commons License 2002.08.30 0 0 10
Bár szerintem logikai bukfenc, amit írtál, van benne valami, miszerint hamarosan aktuális lesz a Fidesz szakadása....Orbán meg semmi egyebet nem csinál, mint előremenekül, és most teszteli, képes lesz-e új pártot alapítani....Kövér pedig aggódik, hogy nem lesz megfelelő funkciója (hja, kérem, ha büdös a munka).
Costals Creative Commons License 2002.08.30 0 0 9
Kuncze tünteti el az iratokat: tény
Kövér tünteti el az iratokat: rosszindulatú ostobaság

(hja)

Előzmény: Törölt nick (7)
livefast Creative Commons License 2002.08.30 0 0 8
Hú, de megsértődött ezen az "úr"-on...
Utólag átgondolva a dolgot azonban magam is rájöttem, hogy túlzás volt úrnak nevezni.
Elnézést.
Előzmény: AQY (5)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.30 0 0 7
ha jól emlékszem 95-ben szdsz-es belügyminiszter volt. és mintha gyula főiszákos miniszterelnök elftárs iratai is akkoriban "vesztek" volna el.
valószinüleg erre célzott... a többi következtetésed szerintem rosszindulatú ostobaság...
Sipaki Lóránd Creative Commons License 2002.08.30 0 0 6
Azt vettem észre, hogy a paranoia a politika világában élőket és a drogosokat fertőzi a legjobban.
:)
AQY Creative Commons License 2002.08.30 0 0 5
Hogy lehet valaki ennyire primitív, fantáziátlan gondolatvilágú? Ti csak sztereotípiákban tudtok gondolkodni?
Kende írt egy könyvet Viktorról, ezek után aki Viktorról bármit mond, az csak Kende lehet? Szegények...
Előzmény: livefast (3)
Turulmadár Creative Commons License 2002.08.30 0 0 4
Jah, itt szondázza, milyen lesz a fogadtatása...
Előzmény: livefast (3)
livefast Creative Commons License 2002.08.30 0 0 3
Kende úr,
Elképzelhető, hogy már az önkormányzati választásokra elkészül A Viktor folytatása?
Costals Creative Commons License 2002.08.30 0 0 2
Esetleg csak az újabban szokásos fidesz-taktikát követi, amely így szól: "rúgunk egy gólt az ellenfélnek, hármat magunknak".
AQY Creative Commons License 2002.08.30 0 0 1
Ha valaki nem képes felfogni valamit, természetes, hogy rögtön értelmetlennek minősíti.
Előzmény: ctc177 (0)
ctc177 Creative Commons License 2002.08.30 0 0 0
0 értelme van ennek
AQY Creative Commons License 2002.08.30 0 0 topiknyitó
Mikor Kövér ma kiszivárogtatta, hogy tudomása szerint '95-ben eltüntették két SzDSz-es miniszter titkosszolgálati anyagát, ezzel azt mondta ki, hogy el lehetett tüntetni ezeket az anyagokat.
Vagyis semmit sem jelent, hogy nincsenek meg Orbán Viktor papírjai, bizony attól ő még nyugodtan lehetett besúgó, ahogy az a közvéleményben erősen tartja is magát.

Szvsz Kövér ezzel az akciójával a Fidesz számára már nehezen vállalható Orbánt akarja végleg kicsinálni, hisz köztudott, hogy ő ölni is képes lenne a pártjáért, nemhogy Viktort feláldozni.
Orbán polgári köreit Kövér a Fidesz elleni sunyi és alattomos támadásként éli meg, nyíltan persze nem meri támadni, ilyen közvetett akciókkal lehetetleníti el.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!