a neten még nincsenek fenn, de nemsokára lesznek, akkor majd adok címet
a játék a hét végén indul, de bármikor be lehet kapcsolódni, és mivel havi verseny is van (elég jó díjjal, 100 000 Ft) és heti is (már nem akkorra - 10 000 Ft ajándék - díjjal :)
ja, és a bajnokság végéig tart, rájátszással együtt
mi a hiba? nem fog már változni, csak érdekel
az árazást egyébként megpróbáltam objektív módon megcsinálni
az árról meg csak annyit, h a játékot üzemeltetô cég pesti székhelyű, csakúgy mint az NS.
én is mondhatnám, igazságtalan az, h a hajdúszoboszlóiaknak olcsóbb az Aquapark, mert nekik helyben van, nekem meg oda kell utaznom hozzá.
Ha tényleg a szóban forgó játék a Csodacsapat féle, akkor nem lesz gond. Azok jók szoktak lenni.
Meg persze az is megnyugtató, hogy nem azonos a netes játékkal. Így a "színvonalas" mondatom teljesen visszavonva! :)
Az a baj, hogy az ember már nem tudja, melyik játék kihez, hova tartozik, mióta bejöttek ezek az egymondatos reklámok, csigázva az érdeklődést, hogy már csak x nap, és kiderül...
az NS játék nem azonos a netes játékkal, amit nem is ismerek különben
egyébként a színvonal miatt ne aggódjatok, persze az ördög nem alszik, de miután már van mögöttünk 2 vb-csodacsapat játék, 3 nb1, talán megbízhatsz bennünk :)
a játék a következő borsodi liga fordulótól indul
a játéknak különben még nem volt tájékoztatása, csak bevezető reklámja
Igen, ez érdekes kérdés. A játék tájékoztatása az nem éppen profi. Attól tartok, hogy a játék minősége is ilyen lesz. Én is jelentkeztem azon a honlapon, megadtam az e-mail-címem, de még semmi.
Amúgy Trebics, neked is igazad van, ez valahol diszkrimnáció is a vidékiekkel szemben, de nem hinném, hogy szándékosan van, ezzel mindenki csak jót akart nekünk, akik valószínűleg játszani fognak.
Persze, a legtöbb ember minél többet akar, valahol ez természetes...
De szerintem is meg kell elégedni ezzel a telefonszámmal. Nekem ezzel kapcsolatban nem az jutott eszembe, hogy de sz@r, nem kékszámos lesz, hanem az, hogy kqrva jó, mert nem kb. 10-szeres áron fogok telefonálni. Én is gyakran vagyok vidéken, de megelégszem ezzel. Bár lehet, hogy könnyen beszélek, mivel nincs vezetékes telefonom, csak mobil, azzal meg tök mindegy honnan hívom.
mégsem sikerült mindenkinek a kedvére tenni :)
egyeseknek semmi se jó, legyen ingyenes mindjárt nem?
nem elég, h nem 240 Ft+áfa/perc?
a másik, h és sose mondtam, hogy én a sportnál lennék, és nem is vagyok.
a játék adatbázisát és a telefonos részét egy másik cég csinálja (ua. aki már vagy 5 éve), és én onnan vagyok - ott én felügyelem a sport részét - ennyi.
No persze budapesti számot kell majd hívni, nem 40-est, ugye, hiszen az olvasóitok 70-80 %-a budapesti. De legalább úgy reklámozzátok, hogy ott van az 1-es körzetszám - hihetetlenül irritáló, amikor egy országosan hívható telefonszámként 7 db számot adnak meg a tévék, újságok, stb.
az 1-4-3-3 azért jobb talán, mert pontokat igazán csak a védôk és a csatárok kapnak, kp. általában töltelék, nem kap pontot, vagy csak keveset.
de még gondolkozom
A www.focimenedzser.hu oldalon. De gondolom csak infokat küldtek volna a játékról, azt itt már megkaptam tőled. :)
A legtöbb csapat 2 csatárral játszik. Szerinem legyen az 1-4-4-2. Ez azért is lenne jó, mert a magyar csapatok kereteiben sok a középpályás, de olykor kevés csapat szerepel. Idén lesznek nagy hiányok a csatárposztokon (sérülések, nincs átigazolási szezon stb.), tehát célszerűbb ez a hadrend.
ez a játék olyan lesz, mint a szép emlékű csodacsapat játék, csak annyi a különbség, hogy nem emelt díjas telefonon (06-90-stb.), hanem egy alapdíjas telefonszámon lehet játszani. tehát felhívsz egy sima telefonszámot, és ott egy automatának bediktálod a csapatodat, telefonon keresztül cserélsz, az NS pedig lehozza a heti nyerteseket, meg a kereteket, meg a pontokat.
még annyi, h nem tudom eldönteni, hogy az eddig megszokott 1-3-5-2-es hadrend helyett mi legyen, egyáltalán változtassunk-e.
sokan mondták, hogy változtassunk, de nem emlékszem, mit javasoltak :(
az biztos, h kevesebb középpályás kellene
talán az 1-4-3-3 lenne az ideális?
Szerintem a felsorolt spílerek közül csak Czirbust tedd be a keretekbe, mert a többi játékosnak nincs esélye az A-csapatba kerülésre (pl. a kölcsönadási szerződések átvariálása miatt)! Ő egyébként kapus.
Ha adhatok tanácsot, alapozz nyugodtan csak a Futballrajtra, néhány esettől eltekintve (pl. Miculescu)!
És a végére egy kérdés: én is jelentkeztem már a játékra már 2-szer is, egy hete és 2 hete, de még nem kaptam e-mailt. Csak ezután külditek ki a maileket?
köszi az eddigieket, a Kispestnél a következô három kapus lesz megadva:
Kispest-Honvéd Horváth Gábor
Kispest-Honvéd Tóth József
Kispest-Honvéd Uhrin Ádám
tehát ez stimmel
a kereteket különben az NS online-ból és a Futballrajt magazinból raktam össze, érdekes, hogy a hét végén a Csabában 3at vágó Miculescu egyikben sincs benne, fogalmam sincs, honnan jött a pali, mongyuk a Gólban láttam, ahogy az egyik gólja után levette a mezét :) - hát nem Kelet-Európa legjobb férfi felsôtestét láttam, hasizma pl. gyakorlatilag nem volt.
Hi!
Sütöri Péter valóban egy fiatal csatár, de idén nem a keret tagja, egy alacsonyabb osztályú csapatnál játszik kölcsönben.
Sindjic és Vojimir nevű futballistánk már nincs (szerintem Vojimir nem is volt), tehát őket sem kell számba venned!
Szekeres Jani jobbhátvéd, arról viszont nem tudok, hogy a mi csapatunkat erősítené Tóth Zoltán nevű futballista. Gondolom nem Tóth Józsira gondolsz, az elég nagy blama lenne, ha egy NS-es nem ismerné a kapusunkat.:) Ja várj csak...volt pár éve egy ilyen nevű tartalékkapusunk, de ő tudtommal már nincs a klubnál. Szerintem őt nyugodtan ki lehet hagyni, figyelmedba ajánlanám viszont Horváth Gábort és Uhrin Ádámot, jelenleg ők ketten a tartalékok kapusposzton.