Eltelt egy tábor megint - ez a fórum meg itt úgy néz ki, elhalálozott... Van ilyen. Sok szép emlék fűz hozzá. Nyugodjék békében. Élt szép hét évet. Ámen.
Aki még idetéved: www.olvasotabor.hu, itt van egy új fórum, új és régi táborosokkal.
De szóljatok, ha sikerül esetleg újraéleszteni az ittenit!!!
Mindjárt kezdődik a Titanic filmfesztivál, amire idén sem jutok el, úgyhogy bárki, aki megnézi Kormákurtól a Fehér nászéjszakát, gondoljon rám, mert hetekig készültem arra a filmre. ennyi voltam, innen a világvégéről...
Fugyulim! Újra itt a megismételhetetlen performansz!
A 3 Señ
or újra vágtat! Február 13. (péntek), Művészbázis (Városligeti fasor 44.), 21:00, a Madagaszkár Messze Van audiovizuális merénylet előzenekaraként. Megnézzétek!
Most ez nekem nem tiszta. Te mit csinálsz ott? Pénzkeresős világlátós kiruccanás vagy valami szakmabeli? Egyébként fel a fejjel! Bár amikor én 8 napot húztam le egybe és még be akartak osztani a 9.-re is, akkor mondtam a főnökömnek, hogy nem, mert ember vagyok, nem állat. Bár jól vissza is léptettek egyszer:) Na szóval lesz ez jobb is!!!! És gondolj bele, gyerekkorában mindenki kukásautós akart lenni!
valóban, a multiplexekben még mindig e reklámmal kezdődnek a vetítések, úgyhogy a mozisorrend; kóla, Ákos, popcorn dobálás, film. ja, a barátnőm sláger szövege: Tudom, tudom, ő az a csávó, aki nálatok gitározik... :)
"Egyszer meghalunk, ha addig elunk is!" Kezdivasarhelyi mondas, ami a most a mottom :) 12. nap zsinorban a gyarban, megfuszerezve a harom ejjszakai kukasauto muszakkal az utobbi napokban "Csak egeszseg legyen!"
Édesszívem!!! Nem akarok kötözködni, meg tudod, mindig örülök az örömödnek:), de azért sztem egy színdarab nagyobb volumenű dolog, mint egy reklám:) Na de biztos az is jó, én azt nem láttam.
Üdv! Én voltam kint szlájkor, valóban igen hüvi van (egy hét macskanadrágban biztos megtörné a ti identitásotokat is) - bezzeg a fogadtatás milyen meleg volt:))))) Iwiw profilomra tettem pár képet, ha valaki továbbiakat szeretne, szóljon. Kézdi szép télen.