ja kérem...az ország többsége az SZDSZ szavazók jóvoltából aszt akarta, hogy ennek a vidéki jöttment egerszegnek ne legyen stadionja.... :-)
egy miniszter ígérhet sokmindent a választópolgárnak, csak az ne kérje rajta számon, ha kiüti a hatalomból....enji.
a szurkolók inkább hasonlítsák össze a választási ígéreteket a kormányprogrammal, és ott próbáljanak számonkérni.
mellesleg 5:0 ide vagy oda, én régen láttam magyar csapatot amely nem is világ legjobbja ellen, hanem bármikor képes lett volna 8-10 passzt hibátlanul teljesíteni...
és az is teccet, hogy 3 után sem törtek össze, és ha izgalmukban még gólhelyzetben is tudnának labdát kezelni, akkor lehet kicsit szebb lett volna az eredmény....
no de itt tartunk, köszönjük egerszeg, és sikeres UEFA szereplést! hajrá lilák.....
Rendben, elhiszem.
Nem is Deutschot védtem, hanem vannak tapaszatalataim az nb1.hu pártatlanságával kapcsolatban.
Ami meg a fülbevalós, félrekefélős ex-minisztert illeti: én még jól emlékszem, mikor a trianoni békediktátum évfordulóján tartott megemlékezés során az elsők között volt, aki kivonult a parlamentből.
Neki nem fájt. Mit érdekelte.
Aztán ment utána az egész fidesz-frakció.
Lehet, hogy azért kapott ki ilyen csúfosan a ZTE, mert a játékosok fél szemmel a tribünt lesték, hol szurkol Tomika? Két bágyadt nézelődés helyett inkább focizni kellett volna (ha tudnak).
A korábbi sportminiszter is a helyszínen szurkol a ZTE-nek.
A magyar politikus jegye a ZTE-szurkolók melletti szektorba szól. Amikor az egerszegiek meglátták, előbb köszöntötték, majd hangosan sakndálni kezdték: Hol a stadion? Hol a stadion?
Deutsch Tamás ezt követően visszament a szektora mögötti folyosóra.