Egy tobrzásból kifolyólag idejutottam, és szerencsére eszembe jutott a jelszóparancsom is.
Megkerestem Bélát gyorsan az arcképkönyvben. Nehéz volt, mert korábban oda is regisztrálva voltam, és egyszer írták, hogy támadás ért engemet, és változtassam meg magamat, és sajnos elfelejtettem, hogy mire változtam, teljesn újra kellett kezdenem mindent. Nem is akartam, de mondták, hogy osztálytalálkozó nincsen arcképkönyv nélkül. Így lettem kettő.
Na mindegy, Béla naplója megvan, de sajnos Béla maga 2019.-ben elveszett Cipruson, pedig a WC-ben sem járt. De a tenger, az a jó nagy, az eléggé rickor.
Ha tud valaki valamit Béláról, kérem értesítsen engem is. Meg Citromka.
Nekem is éppen ez ötlött az eszembe. Hogy talán az Arcképkönyv rendelkezésre áll, de sajnos csak tessék-lássék. Vagy lehet, hogy rossz helyen néztem, mert én ott olyan zavarosan érzem magam, az szinte internetfőváros.
Rég nem jártam itt, de az imént a Frizbiben benne volt, hogy Szakács Béla debreceni lakos Pataky Attilát szeretné köztársasági elnöknek. Csak nem a mester volt az, aki ezt a híres bitzenészt szeretné álamfőnek?
Szerintem Solt tudna segíteni a jelszóparancs feltalálásában, vagy új eszközlésében... Utána lehetne pörögni, mint a bádoglavór :-)))
Nkem magamnak is megjelent a lehetőségkavalkád-dzsungelben ez a mentális minta. (Hogy írni kéne.) De csak erre a cálra nem akatram külön mélt.
((Ma kiderült, hogy Béla Pánk volt! Úgy értem, nem Bél apánk, hanme stílusjegyeiben lázzadó fjatal, a akkor híresch Mozgó Világban olvasatm róluk sokkal később. Eggyik gömbtárs zseniális versátiratot intézett bélához. Csak annyit árulok el, hogy nevetési lehetőség.))
Látom, ez már másnak is porbélát okzot: valós (regiszt)ráció lehetősége valószínűleg csak meghívásos eseménylehetőségpotenciállal jár. Mint anonimitásomat fétlve örzö személy, akkor elnézést kérek a kérésért, valamint az elnézéskérésér különis, és eltekintek az aktiv megnyilvánulálstul azon a fórumon,
Panasz értesítés. Mi, a budapesthy rajonók, vagyis én, pontosabbanhát, szerettünk volna már több ideje regisztrálni a "vvv.szakacsbelanaploja.hu" c. c oldalra, de nem lehetett, és késpbb sem, és tegnap sem, valamint a tegnapelőtti napon többször sem.
Mivel nincs ollyan fukció, de ki van írva!! Kérem ki van írva! hogy van.
Mi tudunk tovább élni a tudattal, hogy nincs ralyongollás, de nehéz.