Keresés

Részletes keresés

Pal Palos Creative Commons License 2020.11.06 -1 0 19

Igen. tudunk olcsó szállást!

fekvőrendőr Creative Commons License 2003.02.04 0 0 18
Juj de jó újra látni a Valdalisot, én már kétszr nyaraltam ott 98-ban és 99-ben. Éni csak ajánlani tudom!
fekvőrendőr
Előzmény: mosquito (17)
mosquito Creative Commons License 2003.01.06 0 0 17
hahh, asszem megoldodott, lehet csekkolni :)
Tycho Brache Creative Commons License 2003.01.06 0 0 16
Akkor várok türelemmel...
Előzmény: mosquito (15)
mosquito Creative Commons License 2003.01.06 0 0 15
nem nem.. akartam is irni, h kicsit gazos a dolog.. tobb kep van, es nagyitani is lehet, mindjart nekifekszem.. miota 4.3.0-as php van fent azota nem megy :)
Előzmény: Tycho Brache (14)
Tycho Brache Creative Commons License 2003.01.06 0 0 14
Csak egy oldalnyi kép van? Mert a többi nem jött be, és nagyítani sem tudtam.
Előzmény: mosquito (11)
mosquito Creative Commons License 2003.01.05 0 0 13
egyebkent vicces volt, mert pont rovinji napok voltam amikor mentem, es eleg nagy porges volt.. persze enelkul is eleg sok turista van.. na szal jazzkoncertek, oldsmobil felvonulas, tuzijatek, megatobbi.. erkezesem estejen a megismert "csaladdal" setalgattam bent rovinjban, es valamiert olyan erzesem volt, h tuti, h itt 600km-re budapesttol, bele fogok botlani vmi ismeros arcba.. kb. 2 perc mulva egy ismeros lanyarc tunt fel, partykon lattam mar parszor, meg beszeltunk nehany mondatot.. rakoszontem.. asszem o volt kettonk kozul jobban meglepodve, hirtelen nem is tudott hova tenni.. aztan nem akartam feltartani, mert nagyon lattam, h goze nincs, h ki vagyok, ezert tovabb balagtam.. aztan itthon ujra talalkoztunk egy bulin, akkor mar o jott oda, es rendeztuk a tortenetet :))
mosquito Creative Commons License 2003.01.04 0 0 12
jah, igen, ha mar topic cim :) a szallast valoban olcson usztam meg, 4 ejszaka helyett csak 1, azaz egy ejszakat fizettem, de azt is csak a lelkiismeretem nagy nyomasanak engedve.. siman el lehetett volna bliccelni az egeszet.. egyszeruen nem kell bejelentkezni a recepcion es csok.. azt a kis muanyag tablat amit kapsz, es elmeletileg a satradra kellene kiakasztani, azt a kutya sem nezi.. legalabbis akkor nem nezte.. hogy most ez annak koszonheto, h marha sokan voltak, vagy egyebkent is igy van nem tom.. mindenesetre igyekszem jovore is igy csinalni.. :)
mosquito Creative Commons License 2003.01.04 0 0 11
szal srac kirakott, csaladjaval logtam meg kicsit, irto rendesek voltak, elmondtak mindfele hasznos dolgot, stb.

ereztem, h kicsit meresz volt egyedul eljonni, meg ha csak par napra is, de pont egy lelki valsag kellos kozepen.. :) aztan persze mindenert karpotolt hirtelen, h kineztem a fejembol, es csak a hatalmas vizet lattam, meg a lenyugvo napot.. ja ja, valdalisoban a sor nem vmi fincsi, de legalabb draga ;) a napjaim viszonylag csendesen teltek amugy, reggel koran keles, ugyanis vegtelen meleg volt a satorban mar egy ido utan.. kozertben gyorsan vmi kaja utan nezes, reggeli, parton 1-2 szal cigi, aztan hajotaxi-val be rovinjba.. nagyon sokat maszkaltam, meg fenykepeztem, mindent megcsodaltam, szal igyekeztem jol erezni magam.. egyebkent egy par kepet a kovetkezo url-n megcsodalhattok :)

Tycho Brache Creative Commons License 2003.01.03 0 0 10
A Valdaliso-ban én is voltam, még régen, 6-8 éve. Csak arra emlékszem, hogy elég szörnyűséges sört lehetett kapni a kerthelyiségben...
Előzmény: mosquito (9)
mosquito Creative Commons License 2003.01.03 0 0 9
Na akkor :)

Nem leszek hosszu, mert most nem birok az lenni, sorry :) Szal egy eleg hirtelen otlettol vezerelve mentem en el HO-ba egyedul, tulkeppen stoppal. WIW-en talaltam egy sracot aki ment rovinjba, volt hely, en meg bepattantan, es nosza. Visszaut meg busszal (rijekaig) onnan pedig vonattal tortent. Szallasom ugy nem volt elore foglalva, penzem nem sok volt, szal olcso megoldas kellett. Ezert mindenre felkeszulve vittem satrat is magammal. Vegul abban a kempingben kotottem ki, aholva a kedves "szallitom" is tartott. Camp Valdaliso. Legjobb hely :)
Nagyon bejott. Nos, rolam azert azt is tudni kell, h addig a pontig en tengert meg csak kepen es teveben lattam. Asszem el tudjatok kepzelni mekkora elmeny volt elosszor megpillantani a szetterulo oriasi kek vizet, a ragyogo napsutesben. Mindenutt emberek, hajok, vitorlasok a vizen, jet-skik robognak, napozok hada, mediterran novenyzet.. (folyt kov.)

Tycho Brache Creative Commons License 2003.01.02 0 0 8
Kis élmény is élmény...
Főleg így a mínusz akárhány fokból visszatekintve :)
Előzmény: mosquito (7)
mosquito Creative Commons License 2003.01.01 0 0 7
jogos, jogos :)

ma mar nem hiszem, h megirom, de holnap tuti! :)
van mirol irni vegul is, bar nem volt egy nagy porges, miutan egyedul mentem :) de azert megosztom veletek az elmenyeimet :)

Előzmény: Tycho Brache (6)
Tycho Brache Creative Commons License 2002.10.17 0 0 6
mosquito elfelejtettél beszámolni arról, hogy milyen volt a rovinji látogatásod! Kíváncsian várom az élménybeszámolót!
Előzmény: mosquito (5)
mosquito Creative Commons License 2002.08.23 0 0 5
tenyleg nem vicc :) fel is hivtam, es bar naluk nincs szallas, de a szomszedban talan :) Kedvesek!
Nagyon koszonom :)
Előzmény: sasinszki (4)
sasinszki Creative Commons License 2002.08.23 0 0 4
Van egy ex szabadkai magyar néni/bácsi, akiknek klassz kiadó szobái vannak. Nem pont a temgerparton, de nagyon finom kávét főznek reggel!

Janos Kismiska (nem vicc): +385-52-816-747

Előzmény: mosquito (3)
mosquito Creative Commons License 2002.08.23 0 0 3
Koszi, megnyugtato ezesetben a dolog. Holnap hajnalban indulok le egyedul, bizom benne, h sikerul valami olcso egyagyas helyet talalnom :)
__macsa Creative Commons License 2002.08.23 0 0 2
Lehet találni panziót a helyszínen. Mi tavay a La Grotta utazási irodánál foglaltunk. Korrekt volt, árban is.
Tycho Brache Creative Commons License 2002.08.22 0 0 1
Konkrétan nem tudok, de két éve, amikor délután 5-kor beestünk a városba, fél 6-ra már találtunk panziót elfogadható áron, 6-kor már a kikötőben söröztünk:) Nem kell tehát nagyon rákészülni, a helyszínen is lehet találni szállást, főleg, ha szánsz rá 1-2 órát.
Előzmény: mosquito (0)
mosquito Creative Commons License 2002.08.20 0 0 0
ja.. lemaradt a vege..
szal tud vki olcso szallast ajanlani Rovinjban?
Vmi bejaratott hely, vagy ilyesmi.. Elore is kosz
mosquito Creative Commons License 2002.08.20 0 0 topiknyitó

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!