nem nem.. akartam is irni, h kicsit gazos a dolog.. tobb kep van, es nagyitani is lehet, mindjart nekifekszem.. miota 4.3.0-as php van fent azota nem megy :)
egyebkent vicces volt, mert pont rovinji napok voltam amikor mentem, es eleg nagy porges volt.. persze enelkul is eleg sok turista van.. na szal jazzkoncertek, oldsmobil felvonulas, tuzijatek, megatobbi.. erkezesem estejen a megismert "csaladdal" setalgattam bent rovinjban, es valamiert olyan erzesem volt, h tuti, h itt 600km-re budapesttol, bele fogok botlani vmi ismeros arcba.. kb. 2 perc mulva egy ismeros lanyarc tunt fel, partykon lattam mar parszor, meg beszeltunk nehany mondatot.. rakoszontem.. asszem o volt kettonk kozul jobban meglepodve, hirtelen nem is tudott hova tenni.. aztan nem akartam feltartani, mert nagyon lattam, h goze nincs, h ki vagyok, ezert tovabb balagtam.. aztan itthon ujra talalkoztunk egy bulin, akkor mar o jott oda, es rendeztuk a tortenetet :))
jah, igen, ha mar topic cim :) a szallast valoban olcson usztam meg, 4 ejszaka helyett csak 1, azaz egy ejszakat fizettem, de azt is csak a lelkiismeretem nagy nyomasanak engedve.. siman el lehetett volna bliccelni az egeszet.. egyszeruen nem kell bejelentkezni a recepcion es csok.. azt a kis muanyag tablat amit kapsz, es elmeletileg a satradra kellene kiakasztani, azt a kutya sem nezi.. legalabbis akkor nem nezte.. hogy most ez annak koszonheto, h marha sokan voltak, vagy egyebkent is igy van nem tom.. mindenesetre igyekszem jovore is igy csinalni.. :)
szal srac kirakott, csaladjaval logtam meg kicsit, irto rendesek voltak, elmondtak mindfele hasznos dolgot, stb.
ereztem, h kicsit meresz volt egyedul eljonni, meg ha csak par napra is, de pont egy lelki valsag kellos kozepen.. :) aztan persze mindenert karpotolt hirtelen, h kineztem a fejembol, es csak a hatalmas vizet lattam, meg a lenyugvo napot.. ja ja, valdalisoban a sor nem vmi fincsi, de legalabb draga ;) a napjaim viszonylag csendesen teltek amugy, reggel koran keles, ugyanis vegtelen meleg volt a satorban mar egy ido utan.. kozertben gyorsan vmi kaja utan nezes, reggeli, parton 1-2 szal cigi, aztan hajotaxi-val be rovinjba.. nagyon sokat maszkaltam, meg fenykepeztem, mindent megcsodaltam, szal igyekeztem jol erezni magam.. egyebkent egy par kepet a kovetkezo url-n megcsodalhattok :)
Nem leszek hosszu, mert most nem birok az lenni, sorry :) Szal egy eleg hirtelen otlettol vezerelve mentem en el HO-ba egyedul, tulkeppen stoppal. WIW-en talaltam egy sracot aki ment rovinjba, volt hely, en meg bepattantan, es nosza. Visszaut meg busszal (rijekaig) onnan pedig vonattal tortent. Szallasom ugy nem volt elore foglalva, penzem nem sok volt, szal olcso megoldas kellett. Ezert mindenre felkeszulve vittem satrat is magammal. Vegul abban a kempingben kotottem ki, aholva a kedves "szallitom" is tartott. Camp Valdaliso. Legjobb hely :)
Nagyon bejott. Nos, rolam azert azt is tudni kell, h addig a pontig en tengert meg csak kepen es teveben lattam. Asszem el tudjatok kepzelni mekkora elmeny volt elosszor megpillantani a szetterulo oriasi kek vizet, a ragyogo napsutesben. Mindenutt emberek, hajok, vitorlasok a vizen, jet-skik robognak, napozok hada, mediterran novenyzet.. (folyt kov.)
ma mar nem hiszem, h megirom, de holnap tuti! :)
van mirol irni vegul is, bar nem volt egy nagy porges, miutan egyedul mentem :) de azert megosztom veletek az elmenyeimet :)
Konkrétan nem tudok, de két éve, amikor délután 5-kor beestünk a városba, fél 6-ra már találtunk panziót elfogadható áron, 6-kor már a kikötőben söröztünk:) Nem kell tehát nagyon rákészülni, a helyszínen is lehet találni szállást, főleg, ha szánsz rá 1-2 órát.