Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2002.08.25 0 0 113
könnyen megtalálod, eddig ezt az egyet nyitottam :))))
Előzmény: arkanoid (112)
arkanoid Creative Commons License 2002.08.25 0 0 112
Nem láttam a másik topicot. De majd megkeresem.
Előzmény: Törölt nick (109)
Kötél László Creative Commons License 2002.08.25 0 0 111
Klinikánk - marketing szempontokat figyelembe véve - ingyen elvégzi a beavatkozást.

Dr Kötél
jobboldali klinika
urológia

Előzmény: parabel (107)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.25 0 0 110
kedves kovacs zoli!
Mivel szépen kérdeztél, szépen válaszolok.
Alaposan elolvastam és tudom, mire reagált az idézett úriember.
Ez azonban nem teszi meg nem történtté és még csak nem is veszi el a megjegyzés élét.

Bogdán képviselőre meg nem reagálok sehogy sem, mert hála Istennek nem vagyok abban a helyzetben, hogy ilyen fasságokra kelljen reagálnom.

Előzmény: kovacs zoli (95)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.25 0 0 109
ezt az idézetet egy másik topikba belinkeltem. Ott a hasonló beszólásokat kezdtem gyűjteni, és nyitva áll bárki előtt, aki majd bölcsen megkérdezi, hogy Szabó basszamegjét miért nem reklámozom benne.
Előzmény: arkanoid (106)
Salétrom Creative Commons License 2002.08.21 0 0 108
Na-na, ezt azért nem hinném. Mit szólna hozzá csurkapista?
Előzmény: parabel (107)
parabel Creative Commons License 2002.08.21 0 0 107
Szerintem Viktor még körül is metéltetné magát, ha a hatalom visszaszerzése érdekében ebben látna fantáziát.
Előzmény: demus (105)
arkanoid Creative Commons License 2002.08.21 0 0 106
tartalék nikk,

azért ez se rossz, ugyanonnan:

" DR. BOGDÁN EMIL (MDF): Elnök Úr! Tisztelt Ház! Nem tudom, hogy örülnöm kellene-e annak, hogy itt ilyen reklámot kapott az én kisded írásom, aminek én nem szántam ekkora publicitást. (Dr. Kövér László közbeszólása: Próbanáci!) Az idő is rövid ahhoz, hogy itt érdemi tárgyalásba bocsátkozzam. "

db

Előzmény: Törölt nick (88)
demus Creative Commons License 2002.08.21 0 0 105
Mikor lesz katolikussá az ateista (csuhások imára!!) de reformátusnak keresztelt Orbán Viktor?
Micsoda képmutatás vagy tudatlanság van ebben a félmüvelt Orbán gyerekben!!
bubu001 Creative Commons License 2002.08.21 0 0 104
Inkább imádkozott volna az árvíz áldozataiért.
Előzmény: öregúr (-)
Drift Creative Commons License 2002.08.21 0 0 103

Orbánt és feleségét megáldotta a Pápa

Akkor jöhet az 5. Orbán-gyerek.

Patry Óta Creative Commons License 2002.08.21 0 0 102
szerintem és kéne ilyen szobrokat gyártani, 1:1 méretben és kertészeti boltokban sok elfogyna belőlük
Előzmény: eveis (101)
eveis Creative Commons License 2002.08.21 0 0 101
Tegnap este az egyik hiradóban láttam, hogy Orbán beszédét hallgató egyik nön egy kerek kitüzö volt, Orbán Viktorral. Lehet, hogy nem figyeltem eddig, de nem nagyon láttam ilyesmit politikusokkal az utóbbi idöben. De az ötvenes években nagyon kedves kis Rákosi, meg Sztálin mellszobrok voltak. Szerintem kéne ilyen kis Orbán szobrokat is gyártani.

Eléggé megrendültem, mikor láttam néhány éve a Vatikánban a sok sok hamutartót, poharat, stb. a pápa képmásával. De ugy látszik, az emberek nagy részének szüksége van ilyesmire. Hát miért lenne baj, ha a pápa megáldja Orbán Viktort és családját?
Hátha jót tesz neki.

Zsiger Creative Commons License 2002.08.21 0 0 100
Akkor az Orban csalad, aldott egy csalad.
De, mi van a tobbi magyar csaladdal ?????
Nekik megaldatlanul kell tovabb dolgozniuk e Hon-ert ????? :)
Yoko Vonó Creative Commons License 2002.08.21 0 0 99
A négy gyereke mellesleg három vallás szerint van megkeresztelve, de egyébként is sok közöd van hozzá.
Előzmény: tadeussz (96)
Yoko Vonó Creative Commons License 2002.08.21 0 0 98
Látszik, hogy nem vagy vallásos.
Előzmény: rézgálic (97)
rézgálic Creative Commons License 2002.08.21 0 0 97
Egyébként meg nem kell ezt az áldásosztást olyan komolyan venni. Szegény beteg pápa szerintem nincs olyan állapotban, hogy akár csak csak sejtése lenne róla kinek az áldásos tevékenységét kell neki imába foglalni. Az egészet 0rbán egyik túlbuzgó híve intézhette
tadeussz Creative Commons License 2002.08.21 0 0 96
OV egy "álszent" képmutató (pl.: kvázi ahány gyerek annyi vallás, hogy mindenhol "jó legyen", plusz lásd '90-es évek eleje OGY-ben tett "kiszólásai"), a pápai áldás rajta nem segít semmit...
kovacs zoli Creative Commons License 2002.08.21 0 0 95
Kedves tartalék nikk!

Remélem, hogy legalább te voltál olyan alapos és elolvastad, hogy kinek a felszólalása volt az, amelynek végén Orbán Viktor az alábbiakat mondta nem hivatalos formában az ogy-ben 1990-ben.

Ha esetleg nem tetted volna meg, akkor elárulom, hogy Bogdán Emil volt az, egy akkor mdf-es képviselő (legutóbb miépes), akinek a Vaú-ban elhangzott jegyzete volt a téma.
Idéznék a jegyzetből, jó?

"Mit kezdjünk akkor Huxley, a biológus tételével, miszerint a pigmeus bennszülöttek törzsfejlõdésileg sok szempontból közelebb állnak az emberszabású majmokhoz, mint az európai fehér emberhez? Mert ha következetesek akarunk lenni, vagy ki kell embertestvéri közösségünkbõl a pigmeusokat vennünk, vagy be kell vennünk az orángutánt. Én az utóbbira szavaznék, nehogy kirekesztõnek tûnjek."

Az ogy naplóban pár hozzászólással korábban találsz további részleteket is. Nos, Bogdán úr ezt a jegyzetét próbálta nem túl hiteles módon magyarázgatni. És mivel a felszólalása végén ("Befejezésül csak annyit, amit egy idõs hölgy mondott, aki ezt végighallgatta. Azt mondta - és ebben benne van az egésznek az összefoglalása -: aki mindenkit szeret, nem szeret az senkit sem. Ezt akartam én elmondani. Köszönöm szépen.") az mdf frakció tapsolt, ekkor mondta Orbán, amit.
Lehet, hogy nem volt ízléses, amit csinált, mai aggyal biztosan másképp fogalmazna, de akkor mit mondasz Bogdán Emil gondolataira?

Makkos Creative Commons License 2002.08.21 0 0 94
Ez egy hír, amit elolvasol, utána meg írkálsz róla a fórumban. Számodra csak ennyi. Na csá!
Előzmény: egy szomorú nő (81)
Makkos Creative Commons License 2002.08.21 0 0 93
Én például örülök ennek a hírnek. :-)
Előzmény: Mereng Kereng (91)
Makkos Creative Commons License 2002.08.21 0 0 92
Ezt melyik 168 óra írta meg? :-)))
Előzmény: Törölt nick (43)
Mereng Kereng Creative Commons License 2002.08.21 0 0 91
Most mérges vagyok! Szarok én hogy kiáldotta meg Orbánt és a feleségét! Miért hir ez, minek ezért topikot nyitni?:-((
Festéktüsszentő H. Benő Creative Commons License 2002.08.21 0 0 90
Isten vagy :) De legalábbis titán :)

Turulmadár, te jössz :)

Merlin05 Creative Commons License 2002.08.21 0 0 89
ilyen hapsi(tapsi) mellett szükség is van az áldásra.
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.21 0 0 88
http://www.mkogy.hu/naplo34/109/1090018.html

Dr. Orbán Viktor: Remélem, a Kereszténydemokraták tapsolnak. Jézus Krisztus nevében tapsot kérek!

Nem tudom. Creative Commons License 2002.08.20 0 0 87
Nem hiszem, hogy az egyhaz hivatalosan kampanyolt Orban mellett, de valszeg volt olyan pap aki kimondta a temarol a velemenyet. Viszont ez teljesen termeszetes. Az egyhaz ma talan a (egyik) legjelentosebb kritikusa/ellenlabasa a fogyasztoi kulturanak a nyugati vilagban, olyan szervezet amely termeszetenel fogva ertekelvu politikat hivatott tamogatni, mert idealista es nem materialista. Ebbol kifolyolag egy nagytoke-parti MSZP/SZDSZ-t kenytelen ellenezni, ha hu akar maradni. N t.
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.20 0 0 86
...lya, "szent" István nyomdokába próbált lépni, aki eladta a szabad magyarok földjét némi üdvösségért cserébe... csere-bere fogadom, többet vissza nem adom... kapsz helyette áldást...
varu2 Creative Commons License 2002.08.20 0 0 85
Ptiszaikám..............

ma nagyon jó formába lendültél!!/RedBull???/

A 83-as hozzászólásodban / két egész sor!!/ mindössze 7 hibát ejtettél!!

Látod érdemes tanulni.....

Előzmény: ptiszai (83)
Cink Elek Creative Commons License 2002.08.20 0 0 84
Ideje lenne már átadni a gépet a gyereknek, és figyeld hátha jobb a helyesírása!
Esetleg rádragad ma még valami. :-)))
Előzmény: ptiszai (83)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!