mé, mé, mert az teccet, most elvették a játékot! ezé kell a 100 forint, hogy lehessen egy játékot venni, amit nem vehetnek el, nem gyűlt elég zsozsó a júdásnyugdíjpénzből
A köztévé színvonala az elmúlt négy évben max. Koltay Honfoglalás című filmjéhez hasonlítható, amit viszont az angol úgy illetne: new kind of shit.
Az elmúlt 4 évben miért is nem emeltétek fel a hangotokat, srácok?
Szerintem sem kellett volna Kende meg a Medgyessy nevelt lány műsorait megvenni, máris nőtt volna a köztévé színvonala.
Sebaj, majd most Lakodalom Lajossal vagy Fásyval biztosan megemelkedik..
Ennek a tüntetésnek semmiféle más célja nncs, mint felidegesíteni a környéket, megbénítani a belváros eme részének a közlekedését és persze a folyamatos zavarkeltés. Miért nem a Kossuth térre, vagy a Hősök terére hív ez a nagyformátumú szimbólum ilyen nevetséges indokkal tüntetőket? És most vajon el fogja mondani, hogy az utóbbi időben mire is veszi fel a fizetését? Mert a parlamentbe nem jár be. Igaz, néha elutazik valahova, kavargatja a sz@rt, aztán mint egy fáradt uralkodó visszavonul, eltűnik a világ szeme elől. Van még kis hazánkban ilyen munkahely, ahova be se kell járni, és így is jár minden juttatás?
És nem az a baj, hogy ő ilyen, hanem az, hogy tényleg ennyi idióta hisz még neki.
Semmit....
Végül is ezt vártam...még én vagyok a hunyó, mert Te nem tudsz olvasni... Honnan is tanulhattad ezt a mentalitást? Lenne egy tippem...
A délutáni babazsurotokra befizesselek egy 100-assal? Ennyit nekem megér, hogy jólérezd Magad.. Ha sokan vannak körülötted, a Te értelmi szinteden,akkor talán nem leszel ennyire flusztrált...
"több ablakban is fut az index" akkor gondolom osztod az észt rendesen... csak meg ne ártson..csak annyit vállalj, amit kezelni is tudsz.. különben hülyének néznek...
Csodálkozom a fiúkon. Volt egy "közszolgálati" tévéjük, aminek sikeresen ledolgozták a nézettségét a béka ülepe alá. Most meg keseregnek, hogy túlsúlyba van a "ballib". Tetszettek volna színvonalas köztévét csinálni, amíg a kezükben volt.
Kerényinek és köreinek meg eszébe se jut pl. a kiegyensúlyozott, valódi közszolgálatiságért tüntetni, nekik a vélelmezett ballib gyűlölködő (magán)médiumok ellensúlyozására egy jobboldali gyűlölködő (köz)TV kéne.
Remek.
Philip most pénzt számolhat majd, másfélmilla itt is, az már szép lenne, a Terv presszó úgyis közel van (Nádor utca sarkán), ott a nyerőgép úgyis páncélossal megy, meg lehet alapozni az underground polgári körök financiális hátterét (az Rt minimális alaptőkéje 20 Milla :)
Hogy lehet véletlenül rákattintani a válasz erre gombra, és utána még "véletlenül" odairni azt a végére, hogy ezt Neked is küldöm...?
Erre kiváncsi lennék...
Vagy egyszerűbb a véletlenre fogni, mint azt mondani, hogy bocs, hülye voltam...??
A választások 2 fordulója között miért nem tüntetett? Amikor cáfolat nélkül hozta le a Nemzet és a Híradó, hogy megszűnik a kedvezményes lakáshitel az MSZP-vel, vagy amikor péntek este leadta a Fidesz propagandát, vagy amikor Szombat este Lévay Anikó 'becsületét' köllött megvédeni...
Osszemostok nem osszetartozo dolgokat. A Freedom House (amire en -szemely szerint- magasrol tojok, lattam, hogy mi folyt a "koz"-teveben) nem igenyli, hogy allamilag eltartsanak egy partos sajtot. Hol olvastal toluk ilyet.
Komolyan, ez az otlet eddig a legnagyobb baromsag, amit a Fidesztol hallottam, pedig volt mar nehany cifra otletuk :).