Keresés

Részletes keresés

kábelbúvár Creative Commons License 2002.08.11 0 0 19
Állítólag valami régóta elintézetlen jogi ügye van.

Sajnos, ilyen cipőben sokan elindulhatnának a híd irányába.
Szinte csúcsforgalom lenne. :(

Előzmény: pricc-prucc (-)
Snakeins Creative Commons License 2002.08.11 0 0 18
Ez a megoldás merült fel bennem is, már jóideje. :-) De a lágyabb szívűek kedvéért használjanak kábítólövedéket, egye fene.
Előzmény: bimbi67 (14)
alfredoo Creative Commons License 2002.08.11 0 0 17
vazzeg

es ha valakinek a fejere esik? mint egy TEGLA?

szerintem le kell hozni. bar a lelovesen gondolkodnek. vagy lenne felfele menet egy sullyesto mint a vidam parkba. es ketfele valna az utja. egyik a vizbe a masik meg szalmabalakra. aki a vizbe esett az ugyse jonne vissza megmondani hogy merre kell tendalni.

Előzmény: vazzeg (16)
vazzeg Creative Commons License 2002.08.11 0 0 16
Ha nem is lelőni, de otthagyni és rá sem hederíteni, hadd ugorjon vagy másszon le, ha nem lenne miatta felfordulás, legközelebb nem mászna fel, az biztos.
szappan Creative Commons License 2002.08.11 0 0 15
Nagyon okos vagy, ilyen emberrel mint Te ,kesz orom europa fele menetelni...
bimbi67 Creative Commons License 2002.08.11 0 0 14
Van erre egy egyszerübb megoldás. Öt percre lezárni a hidat és szólni neki, hogy vagy lejön, vagy lelövik. Ha nem jön le, akkor pedig lelőni. De szerintem lejönne elötte.
Előzmény: Mario Brekt (13)
Mario Brekt Creative Commons License 2002.08.11 0 0 13
Budapest, 2002. augusztus 11., vasárnap (MTI) – Sikerült lehozniuk a tűzoltóknak a Szabadság híd turulmadaráról az oda egy hónapon belül harmadszor felmászó férfit vasárnap délután - közölte Molnár Péter, a fővárosi tűzoltóság szóvivője az MTI-vel.
A 45 éves férfi nem ismeretlen a tűzoltók előtt. Egy hónapja, illetve két hete is a Szabadság híd legmagasabb pontjáról kellett leszedni. Először még viszonylag gyorsan sikerült, utóbb már két és fél óráig tartott a mentés.
Molnár Péter elmondta, hogy az akcióhoz - amely másfél órát vett igénybe - kilenc járművel, 28 tűzoltónak kellett kiszállnia. A hídmászót megfigyelésre kórházba szállították, de eljárás nem indul az ügyben.
ontalan Creative Commons License 2002.08.11 0 0 12
Dörög.
Zivatar idején Turulra mászni különösen veszélyes.
Hontalan
ontalan Creative Commons License 2002.08.11 0 0 10
Odafönt csak abba lehet kapaszkodni.
Hontalan
Előzmény: Turulmadár (5)
alfredoo Creative Commons License 2002.08.11 0 0 9
pricc prucc

ugye hulyeseg ha arra gondoltam hogy negyedszerre esetleg bele kellene lokni?

belohin Creative Commons License 2002.08.11 0 0 8
Asszoc vonal:

zöldbabfőzelék-bezzeg az a zöld disznó-Orbán Viktor

Megfelel? ;)

Előzmény: MaKK3 (3)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.11 0 0 7
te nem a fodor gabriella vagy véletlenül? annak is mindenről OV jut eszébe... reménytelen eset...
Előzmény: Turgyán Liktor (4)
Turulmadár Creative Commons License 2002.08.11 0 0 5
El a kezekkel a turulmadaraktól!
MaKK3 Creative Commons License 2002.08.11 0 0 3
Gratulálok, mondok valamit: zöldbabfőzelék! Tudnál erről is valami jobboldalfikázásra asszociálni? :)
Előzmény: Turgyán Liktor (0)
MaKK3 Creative Commons License 2002.08.11 0 0 2
Szerintem az ilyeneket először le kéne csukni pl. fél évre. Másodjára egy évre, harmadjára kettőre, stb. Tehát exponenxiálisan növekvő időtartamokra.
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.11 0 0 1
tényleg? én meg azt hittem a d-209-es elftárs így demonstrálja a köznépnek a halálmegvető bátorságát, amellyel már a KGB ellen is harcolt...
Előzmény: Turgyán Liktor (0)
pricc-prucc Creative Commons License 2002.08.11 0 0 topiknyitó
augusztus 11. 17:02 [MTI]

Harmadszor mászott fel a Szabadság hídon lévő turulmadárra az elmúlt egy hónap során az a férfi. A tűzoltók most egy emelőkosaras járműből próbálják rábeszélni arra, hogy lemásszon. A férfi nem ismeretlen a tűzoltóság előtt, egy hónapja és két hete is a Szabadság híd tetejéről kellett leszedni - mondta el Molnár Péter, a tűzoltóság ügyeletese. Első alkalommal még gyorsan sikerült a mentés, a második esetben azonban már két órán át elhúzódott.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!