Én már annyi játékot végigjátszottam, de ezzel öt másodpercenkét szívok. Elakadtam C4-ügyben, most elakadtam kimentendő katona ügyben, szóval föladom: KELL EGY VÉGIGJÁTSZÁS!
Gyerekek!
Szégyellem, de mindjárt az elején elakadtam. Hozzáteszem, hogy a filmet nem láttam. A legelső helyszínen a 2 kihelyezett C2 bomba után valami evakuálási pontra kéne menni. De az hol van? Lécci, adjatok segítséget. Előre is kösz! Üdv: DebilG.
Eredetiben van jó kis filmzene egyáltalán? Eddig eccer hallottam a főmenüben...
Vkinek van fullos, zenés okosság?
Egyébként végigvittem kis ragtapaszokkal, köszönet a kollégának! :))
A vége király, eppicit enyhült a haragom a hibákkal szemben! A sztori így okés, meg a végepoén! :)))
kellene egy ISO lelohely (errol a jatekrol). sajna a rip-ben nincs zene, pedig a filmben cool volt. nemkem kb 1 orai jatek utan is tetszett. mar latom, hogy nem lesz egy HALF-LIFE szintu game, de mivel a filmet ezerszer lattam s videon is meg volt - mig tonkre nem ment a minosege -, a filing visszatert. egyszoval nagyon tetszik. tehat, ha megajandekoznatok egy elo linkel, akkor egy jo napot szereznetek nekem.
Ihaj! Én pölö XP alatt vittem végig, és sz@r volt a vége... Na akkó most?
(Megjegyzem, az elejét meg 98 alatt, csak a uccsó 1/3-adát XP-n, de szvsz ez teljesen mindegy. Vagy nem?)
Most akkó mi van?
Van vkinek jó verziója, vagy működő krekkje, pecse, tippje, vmilye?
Nagyon szeretném látni a (működő!!!) végét! Köszi! :))
Bocsánat ... egy kis helyreigazítás .FULL FINAL ISO KERÜLT CSAK KI A NETRE !
És ajánlom mindenkinek látogatni a Supergamez fórumait , ami legalább olyan népes ( ha nem több ) , mint az index-é és nincs tele reklámmal ( ami miatt utálom is ezt az oldalt ) .Esetleg még megeshet , hogy ott 99%-ban választ találsz olyan kérdésekre , amire itt jó 1 hónapja keresed már a választ .
Látom , hogy ti még csak véletlenül sem jártok más online fórumokra !
A NETEN FELLELHETŐ ÖSSZES VERZIÓ FULL VOLT ( ITY , RAZOR ) !!!
Bármelyiket is szedtétek le , 1 problémája van csak , az pedig a hang tömörítés , amit nem tud tökéletesen kezelni a Win98 .XP-n eddig nem hallottam , hogy bárkinek is lett volna outro anim probléma .
A GAMECOPYWORLD-ön jó másfél hónappal ezelőtt még letölthető volt egy fix , amit kifejezetten ennek megoldására hoztak ki .
DE !!! Ez nem CRACK ami , bug-ot javít !!! Mint kiderült , teljesen felesleges volt letölteni .
Hogy a játék jó legyen , mindössze annyit kell tenned , hogy a DATA könyvtárban lévő ( ha még jól emlékszem ) MUSIC.PBO file-t csomagold ki RAR-ral ugyanoda !!! Miután ezt megtetted , töröld az eredeti file-t ( MUSIC-PBO ) és LÁSS CSODÁT !
Ugyanúgy jártam, mint Seifer! Ez a rohadék kifagyott a végén! Egyszerűen megundorodtam a játéktól, de végig szeretném nyomni! Valakinek van működő verziója? Szeretnék megkaparintani belőle egy másolatot! Kééérlek segíccsetek!! Kösz előre is!!
ui: annyit szívtam ma vele, hogy jövő héten veszek egy új billentyűzetet... :(((
Jól van, má aszittem, csak én b.szakszom vele hetek óta! Hogy rohadjanak meg!!!
Hétvégén új oprencer fel, meg a Dolog, aztán meg lesz nézve ez a regedites f.szság!!! Dögöljön meg ez CA!!!
Azt az aknás pályát valami nemnormális csinálta.
Alig van lőszerem meg medkitem.
Folyomány =>
Run Regedit
Go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Computer Artworks\The Thing\1.0
Right click and create the following new Strings and set each with a value
of '1' for Enabled, '0' for disabled.
PlayerInvulnerable : Unlimited Health For You
NPCInvulnerable : Unlimited Health For Allied Friends
FullWeaponEquip : Get All Weapons
DoInGameLoadSave : Load Game and Save Game now appear in the options menu
Éljen, bekerültem a bétások klubbjába!
Lenyomtam a progit (nem volt egy hosszú darab), a hangok az átvezetők alatt néha rendetlenkedtek (eleje körül, illetve amikor elkapnak), oszt a végén kilövöm Whitley-t, erre kifagy... Amúgy kellemes darab volt, csak helyenként idegesítő. Elmondja valaki, mi volt a vége? :-))
Ja meg még egy kérdés. A blood test mire volt használható??? Merthogy ha beledöfted az illetőbe és fertőzött volt, akkor így is, úgy is átváltozott, szóval sok értelmét nem láttam. Az meg egyáltalán nem lepett meg soha, ha csapattag átváltozott, általában ez a lehetőség állt rájuk, vagy, hogy egyszerűen a következő pályáról már eltűntek...
Akkora gyík vagyok, hogy nem t'om honnan kaptam a trainer! Valszeg innen, csak a srác eltűnt innen a hozzászólásaival együtt! Azér' ha óvassa, köszi még eccer!
Sajna csak otthonról t'om kűdeni! De este megy a mél!
Nagyon köszi a trainert, benyomtam, azt megnéztem, meddig is kéne elvergődni. Hát nem sokon múlott vóna, ha sikerül, de ajtó mögött két géppityu... Lehet, hogy ezt a részt csíttel csinálom meg, nehogy beb.sszam a monitort! :((
Nekem sikerült beszereznem egy R2-est, úgy egy éve a DVDcenter turkálójából. Gyűjtőknek szánt verzió, rengeteg extrával, zseniális. Ott figyelnek a Todd McFarlane figurák is a polcomon (Blair, Norris és Norris Spider), a németektől hozattam az egyik haverral. Elég brutálisan néznek ki mondhatni! :)
Én még csak most fogom belevetni magam a progiba, remélem a legjobbakat :-)))
Egyébként megjelent a film DVD-n. Legalábbis Amazonon lehet kapni potom 22.49 dollárért... Az más kérdés, hogy hazai boltokban nem nagyon van, de biztos van valami mód, hogy emberi úton-módon be lehessen szerezni. Érdekelne engem is jól, mert lehettem vagy 9-10 éves, amikor megvolt videon (nem is mertem végignézni, pedig nagy horrorfilmes voltam akkoriban :-))) ).
Kinézek az ablakon és hullámzik... :-)
Ahol a négy kapcsolóval kell bűvészkedni. Nagynehezen eljutotam abba a laborba ahol végtelen medkit van, addig 2 mm csíkkal húztam a seggem :-) Ott felszedtem valami töketlent, feltankoltam a raktárban - fagyi... magnó sehol, kezdhetem a szintet előlről... :-(
Egyébként a fagyás teljesen véletlenszerű nálam, átlag 15 percenként jön, mindegy mit csinálok...
Célozni lehet a lángszóróval, de messzebbre köpök :-) Ahogy messzebbre köpnek a tagok azzal a zöld takonnyal, amitől tetű lesz az emberem...