A Flop! zenekar okt.vége sé nov. eleje környékén egy AIC/Mad Season tribute koncertet fog nyomni a budapesti Wigwamban a tervek szerint, több vendégelőadóval együtt. Tömény két óra zene Layne emlékének adózva.
-> Flop topic
nem volt időm átnézni az eddigi topicokat, így nem tudom van-e valaki aki már elkezdte szervezni az aug. 22-i megemlékezést....
azaz én elkezdtem de nem sokra jutottam vele.
alice in chains & mad season kedvelőknek elsősorban, aug. 22-én globális megemlékezés lesz l. staley emlékére, aki a magyar tribute-on szeretne részt venni, tud hasonló szervezéséről vagy ötlete van.... stb.... a laynetribute@hotmail.com
címre írhat, de azért majd igyekszem itt is figyelni a híreket most hogy ide keveredtem.
előre is köszönöm.
ha infót szeretnétek a global tribute - ról.
www.laynestaleytribute.com
egyelőre nincs város kijelölve ahol a magyart tartjuk, azaz én pécset adtam meg amikor a szervezők pontosítást kértek de ez változhat, arra a városra ahonnan a legtöbben jönnének, én nyitott vagyok minden ötletre.
remélem sokakat érint közületek, sokan vannak rajtam kívül ebben az országban akik nem egyszerüen csak hallgatják a zenét, szeretik az alice-t és nagyra tartják layne-t. r.i.p.
köszönöm.