Sziasztok!
Gyerekek egyet jegyezzetek meg.
Tulajdonképpen mindegyik szoftver jó akármelyik íróhoz.
Egy a lényeg minél újabb típusú íród van annál biztosabb, hogy a régi verzióju szoftver vagy fel sem ismeri, vagy csak lassabban lehet vele írni mint az egyébként gyárilag tudna.
Ha gond van és új íród van (jó neked) frissítsd a szoftvert, vagy nézz szét a neten valami újért.
Az LG írók, az egyik legjobb írók a világon. Ami rá van írva, azut tuti hogy tudja jól, stabilan. Régen volt egy panasonic 8szoros, lassú hangos ormótlan szar és most egy 16szoros LG van.
Egyszerűen jó. Csendes, stabil, együttműködik szinte az összes frissebb szoftverrel és akár zenét, akár adat írsz, ha LG-vel írod az nagyon jó minőség lesz.
Megvettem a topicban emlitett cdirot vegul.
Probakent kiirtam egy divx(.avi) filet egy 700 megas SONY cd-re.
eredmeny: hiba nelkul 3es kicsit tobbmint felperc alatt kiirta error nelkul:
AZONBAN!: gondoltam egyet es elkezdtem lejaccani cdrol az avi filet... es azert neha elegge szaggatott.
Betettem a 52X creative suxxx ;> cdolvasolmba es ott megjobban szaggatott
ez most a cdiro hibaja? vagy cssak nem kellene 24X sebesseggel irni avit.
"ez azert lehetseges, mert regiek ezek a programok (ami valoszinu))"
Így van, a régebbi programok az új írókat nem ismerik fel!
Próbáld meg az EasyCD5-tel.
Üdv.:Kőarcú
Én is így jártam. Lusta voltam feltenni az új Easy CD-t amit az LG-hez adtak, mondván a régi is jó lesz. De nem. Bár a Nero-val és a CDRWin-el nem volt ilyen gond.
Nekem 24x-es LG íróm van. Egyetelen bajom vele, hogy ha anno várok két hetet a megvásárlásával akkor 3000 Ft-ot spórolhattam volna. Én egy 4x-es Philipsr?l tértem át ami mellesleg azóta is tökéletesen megy (audio cd).
A Sonynak inkább az olvasói sz*rok, de azok aztán nagyon (sajnos ez saját tapasztalat). Itt munkahelyen van egy Sony író. Különösebb baj nincs vele, csak igénytelenül néz ki és a tálcájának olyan a hangja mint egy tehervonaté (az én ízlésemnek kicsit durva). Lemezt még - tudtommal - nem rontott, de ha választani lehet akkor inkább az LG.
Ez érdekes, nekem a 16X-os LG íróm enged írni 1X-2X-4X-8X-12X-16X sebességgel ha az Easy CD creator 4.5-öt használom.
Viszont Nero 5.5 +EasyCD5 esetén 8X alatt nem lehet vele írni.
Tehát a szoftver miatt van, nem az író fogyatékossága.
Nem ezeket a szoftvereket használod véletlenül?
Attól függ mennyi pénzed van és mit szeretnél.
Nekem is ilyen iróm van és az egyetlen prolémám az volt vele eddig hogy 8x-nal nem lehet vele lasabban irni, egyébként nekem bejött, heti 5-10 CD-nél többet nem irok vele.
De ha van egy kicsit több pénzed akkor vegyél egy Teac-ot, sokan dicsérik.
Hali, nekem is LG íróm van,(LG GCE8160B 16X 10X 40X) de csak jókat tudok mondani róla. Kb. 100 lemezt írtam meg vele eddig és még egyet sem rontott, pedig jópár nevenincs lemezt is megírtam már vele.
Halk, pontos, mi kell még?
Sony-t pédául messze felejtsd el, azok nem jó írók!
Üdv:Kőarcú
Véleményeket szeretnék hallani a topicban említett (LG 8320B 32/10/40) CD íróval kapcsolatban.
IRC-en páran említették, hogy gondjaik voltak e cd íróval.
Na mivel most ezt ma rendeltem meg, kérdés: Tényleg alacsony mércének számít e ez a márka a CD Írók \"osztályában\". Mert ha igen gyorsan visszamondom a rendelést és mást választok( sony , teac...etc)