Keresés

Részletes keresés

szumoek Creative Commons License 2008.04.06 0 0 19
Az enyém most ment tönkre :(
Káposzta Creative Commons License 2003.10.22 0 0 18
Azota vettem meg egy akksit, ezt gyarikent adtak es annak is nez ki, de szerintem hamisitvany (kicsit szorul, cseh gyartmagy de kinai minosegtanusito matrica), ezzel is mindig 26 fokot mutat. Igazi gyarit markaboltban 40 Euroert nem vagyok hajlando venni. Az utangyartott akksim kicsit nehezebb mint a gyari, a hamisitott szemre es erzesre ugyan az, nem tudok tomegkulonbseget merni, valszeg alig van.
Előzmény: SzaLa (17)
SzaLa Creative Commons License 2003.09.22 0 0 17
Az én masinám néhány teszt alapján mindig a valós hőmérsékletnél 4 fokkal magasabb hőmérsékletre állt be (kb. egy perc után). Mivel nem tudom, hogy minden hűmérsékletnél milyen különbséggel mér, így ez a fícsör gyakorlatilag használhatatlan.

Amúgy eddig egyszer már volt szervizben is, néha meghalt a mikrofonja (kb. 7 hónapos korában :)). Augusztusban megbütykölték, azóta jó.

Kérdés: le tudnád mérni a gyári és az utángyártott aksi közti tömegkülönbséget?

Előzmény: Káposzta (16)
Káposzta Creative Commons License 2003.09.18 0 0 16
Vettem egy gagyitron markaju 1100mAh-s elemet tartalekba.Semmi gond nincs vele, kiveve a homerovel, az nem mer, mindig 26 fokot mutat. Van erre racionalis magyarazet?
ZaphodBeeblebrox666 Creative Commons License 2003.09.14 0 0 15
Érdekes eset: nektek előfordult már, hogy wapozás közben lefagyott a telefonotok? Nekem azt csinálja, hogy ha megnyítom a könyvjelzőket, egyből behal. Mitől lehet ez? Más is tapasztalt ilyet? Eddig semmi bajom nem volt a telefonnal, és meg vagyok vele elégedve.
Káposzta Creative Commons License 2003.08.20 0 0 14
Hello mindenkinek!
Most szeretnek egy ilyen telefont venni.
Azt meg tudnatok mondani, hogy ennel a telefonnal az akkuban van a vibralo vagy a telefonban? Szoval ha veszek hozza valami utanagyartott akkut a vibralas meg fog maradni, vagy csak a gyari akkuval megy?
ZaphodBeeblebrox666 Creative Commons License 2003.04.11 0 0 13
Szia SzaLa!

Serceg? Hm... Ha nem túl hangos, akkor végül is el lehet viselni.

az akku-töltési időköz (de jó kifejezés, nem?:), mint három nap, nekem is elég. A 3410 is ilyen volt, kb három napig bírta, de egy egységgel egy napot simán ki lehetett húzni. Ami engem a 3210 után zavart, mert megszoktam, hogy csak percei vannak hátra... :) És azzal is szenvedni kellett, hogy lemerítsem :))

Előzmény: SzaLa (12)
SzaLa Creative Commons License 2003.04.11 0 0 12
Kedves Zaphod!
Unicode nincs, ezért az ékezetes betű készlet az minimál (ö, ü, é), ha éppen ez zavarna.
Fényerőt menüből változtatni nem lehet, a berheléshez nem értek.
Az antennája használható kategóriában van, mondjuk a 3210 tömegfonomhoz képest ennek sokkal gyengébb a minősége (beszélgetés közben ez néha serceg, de már kezdem megszokni). Ilyen téglaépületes problémám nekem nem volt.

Ami furcsa, az az aku működése, mert első feltöltés után ~1,5 napot bírt, lassan 3 hónap gondos "ápolással" ~6-ot (ugyanannyit, amit a 3210-es 1250 mAh-val, csak ennek az aksija 750 mAh-s). Amikor pedig már a feltöltöttséget jelző "utolsó pöcök" jelez, akkor még mindig van benne 1 napi kraft, a 3210 ilyenkor már csak néhány órai készenlétet, vagy kb. 2 perc beszélgetést bírt. Szóval ha teljesen le akarod meríteni, akkor kicsit birkózni kell vele.

Előzmény: ZaphodBeeblebrox666 (11)
ZaphodBeeblebrox666 Creative Commons License 2003.04.10 0 0 11
Ja igen, és az antennája milyen? Nekem volt 3210-sem, az egy jó kis téglaépületben feladta... (pannonos vagyok, úgy vettem észre, a westelnél már kicsit jobb a helyzet). A 3410el ilyen gondom viszont nem volt.
Előzmény: I.Blasius (9)
ZaphodBeeblebrox666 Creative Commons License 2003.04.10 0 0 10
Hello!

Én most akarok ilyet venni, eléggé tetszik és mindenki csak jót mond róla. Az lenne a kérdésem, hogy a szoftverfred unicode-os-e? Ez az az idegesítő újítás, aminek állítólag minden európai örül - a nokia szerint. Vagyis hogy az ékezetek most már megfelelő irányba dőlnek, ezért mindössze annyit kell fizetni, hogy egy sms helyett kettő-hármat kell fizetni. Tisztára megéri. Ja, és hogy a régebbi telefonok meg még olvasni sem tudják az smst. Ugye ezt nem rontották el ezzel? Én többek között ezért adtam el a 3410-esem, meg azért, mert nem tetszett :))

Ja, ez a narancsos háttérvilágítás az, ami nem tetszik, de ha ki lehet cserélni... és a fényerejét nem lehet csökkenteni? És ha kisebb energiafelvételű ledet rakok bele? Vagy olyan nincs? Ja igen, és ezt ugye hivatalos nokia boltokban csinálják?

Előre is köszi!

Előzmény: I.Blasius (9)
I.Blasius Creative Commons License 2003.03.07 0 0 9
Hali!

A szoftververziót így hirtelen nem tudom, hogy hogy kell megnézni, a Nokia Logo menedzser viszont ha jól emlékszem 5,20 -as szoftververziót írt ki a frissítés után, az előttire sajnos nem emlékszem.

A régi a lefagyás mellett azt produkálta még, hogy SMS küldés után néha kiírta, hogy a kártyát tegye be, aztán ment normálisan tovább. A MobilAsk-os ezekre a hibajelenségekre a telefon megvizsgálása nélkül rögtön azt mondta, hogy ez a régi szoftver hibája, így frissítés a megoldás. tehát, ha a tiéd ezt nem produkálja, akkor nem a "rossz" szoftver vanm rajta.

Előzmény: close652 (8)
close652 Creative Commons License 2003.03.07 0 0 8
köszi a beszámolót!
megkérdeném még, hogy melyik verzióju softról melyikre upgrade-eltél? (Hogy leellenőrizzem a sajátom).
Előzmény: I.Blasius (7)
I.Blasius Creative Commons License 2003.03.07 0 0 7
Hi!

Még mindíg megvan az 5210-em, a tapasztalataim a következők, így fél év után:

Egyszer volt szoftfrissítésen, mert ha éjszakára bekapcsolva maradt, reggel vmiért lefagyott, a frissítéssel ez megjavult.

Más baja nincs szerencsére, kivéve talán azt az idegesítő tulajdonságát, hogy ha egy SMS-t lementek, és utána később akarnám elküldeni a kimenő üzenetek közül, akkor addigra a hosszú ékezetes betűkről eltűnnek az ékezetek. Emellett az SMS íráskor belassul, és kapcsolt SMS íráskor a 2. SMS végefelé már alig lehet írni, olyan lassan reagál a szoftver.

A szolgáltatásai nagyon jók, az infraport nagyon jól kommunikál a Notebook-ommal, a csengőhangereje és minősége is tetszik, és a beszédminőség is kellemes. Ez mondjuk az egyéni szocproblémám, de nekem 10 perc beszéd után fáj tőle a fülem környéke.

Az akksija eleinte 2 napot bírt, mostanság, amikor már nem piszkálom annyit, 3 naponta töltöm, ami sajnos azért van, mert a világítása iszonyúan erős, és nem lehet kikapcsolni, így nagyon fogyasztja az aksit a billentyűk piszkálása. Készenlétben azért sokkal jobb.

A súlya nagyon kellemes, lemértem egy áruházi mérlegen, és pont 90 gramm ha jól emlékszem.

Nekem nagyon tetszik, megérte megvenni, nem bántam meg, és tetszik, hogy az ára a Media Marktban fél év alatt 3 ezer Ft-ot esett csak, így nem lett tömegtelefon, nem látni minden sutyerák kezében.

Előzmény: Há (3)
close652 Creative Commons License 2003.03.07 0 0 6
Köszi, éppen kifogyott (Pannonnál)
én azért vigyáznék ám rá, se leves, se rugdalás, de véletlenszerű 1 asztalról leesés / hó jöhet. A leirások alapján a kis képernyő az egyetlen negatívum, bár én WAPolni is az infrán ár a kéziszámgépen keresztül szeretnék.
Előzmény: ArcHoNMaN353 (5)
ArcHoNMaN353 Creative Commons License 2003.03.06 0 0 5
HI!!
Nekem 2 ismerösömnk is ilyen tel-e van,és nekem NAGYON TETTSZIK!!!! én is ilyet akarok venni,már meg is van rá a lé,de ez most mellékes! A telefon KURVA SOKAT KIBIR!!!!! A srác !!!!LÁBBAl!!! rúgta neki a falnak,és csak a kijelzöt védö burok repedt be!!!! A növérem meg egy tál levesbe ejtette bele! :)))))) De semmi baja nem lett!!!! A hömérö is tök poén,de a képrenyö tényleg kicsi! :((( Meg a sárga is elég érdekes szin,a 8310-es kékje szerintem sokkal szebb!! De 4000 Ft-ért cserélnek Led-et,és akkor már kék is lett! :)))) Szoval,ha még nem vettel ilyet, IRÁNY A BOLTBA,MERT KURVA JÓ A TEL!!!!
HI!!
by: ArcHoN
close652 Creative Commons License 2003.03.04 0 0 4
esetleg valakinek még véleménye?
IrDA port miatt érdekelne a telefon.
(bár a Nokia honlapon nem írták, hogy van benne, más dokumentáció szerint van)
nem túl kicsi a képernyője?
Creative Commons License 2002.11.08 0 0 3
Szia. Így 3 havi használat után is javaslod? Nekem most 6150 van. Mennyiben másabb a menüje?
Előzmény: I. Blasius (1)
FORB Creative Commons License 2002.08.30 0 0 2
l. Blasius, ha még erre jársz köszönöm az infot...még mindig nem szántam rá magam, hezitálok..
Előzmény: I. Blasius (1)
I. Blasius Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1
Ha még érdekel...

Nekem 2 hetes, jól működik, bár sms elküldés után néha kiírja, hogy SIM kártyát kér, de aztán ez eltűnik, és normálisan működik tovább. Másik negatívuma, hogy iszonyúan erős a megvilágítása, sötétben SMS-t írni 10 perc után nagyon zavaró. A zöld világítás egyértelműen szembarátabb a többi Nokián, mint itt ez az Alcateles narancssárga.

Amúgy szuper jó szvsz a telcsi, mindazt tudja amik nekem fontosak (naptár, stb.)

Nekem 2-3 napot bír, gondolom ez a kikapcsolhatatlan+túl erős világításának köszönhető.

Én 67 ezerért vettem az Elektro Worldben, szvsz nem bántam meg.

Előzmény: FORB (-)
Zsoldos Creative Commons License 2002.08.05 0 0 0
Vélemény 0, de nem vagyok mérvadó.
Előzmény: FORB (-)
FORB Creative Commons License 2002.08.05 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Tud valaki véleményt mondani a nokia5210-ről sürgősen? (csepp és ütésálló - olyen kék v. sárga bugyival)

Köszi :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!