Azért irtam önnek ezt alevelet mert a segitségét szeretném kérni.
Én kazincbarcikán élek és van nekem egy kertes-házam ami elég régen épült (felujitásra szorul,lakhatatlan). Kb. 100-méterre mellé épitették a fütőmüvet (persze erröl engem megse kérdeztek),ipariterületté nyilvánitották a környéket. Sok házat el is vett az önkormányzat( persze az enyémet nem). Három éve járok az önkormányzat nyakára,hogy szeretném felujitani az ingatlanomat és közmüvesiteni szeretném,mert a szomszéd útcába élők esz kedvezményesen tehették.Nekem persze az a válaszuk,hogy az önkormányzatnak erre nincs pénz.
A részleteket és,hogy tud-e nekem segiteni szeretném önnel megbeszélni,ha van rá mód.
A vádat vissza kell utasítanom, mert az Ír Köztársasági Hadsereg sohasem veszített választásokon.
Mi ugyanis nem indulunk választásokon.
Már most ami a topicot illeti, tagadhatatlan, hogy Juszt Laci barátunk valóban nem érdemel ennyi figyelmet. Meggyőződésem, hogy Lovas sem. És akkor mi van? Nem lehet egy pillanatra végiggondolni a topicok hiábavalóságát egy erre hivatott topicban?
Ez a kezdeményezés is ér annyit, mint a "Kivagyok Lovastól" vagy a "Vadássz más kertje alatt, Juszt"-szerű elmefuttatások...
banyeg! ilyen önhasbarugások miatt vesztettétek el a választásokat.
új juszt topik témája:
mi a fitty-füttynek ennyi juszt topik?
amúgy kiváncsi vagyok milyen az arány?
mennyit nyitott jobbos, mennyit balos nikk?
és ha már szóba került. a lóssal mi a helyzet?
Egy újságírónak, moderátornak nem feladata politikai vitákban a balodalt, illetve a kommunista diktatúrát védenie. Juszt semmi olyat nem tesz, ami miatt újságíró lenne. mikrofonállvány, politikus igen, de nem újságíró.
Nem semmi...Bár alighanem Lovas is alaposan "túlreprezentált"...
Mindenesetre érdekes szociológiai kérdés lenne, hogy két újságíró miképp homályosíthat el politikusokat...
Mert az a legérdekesebb, hogy a 84 és 95 topic 99%-ban politikáról szól e két személy kapcsán.
Ha jól számoltam, 87 Juszt-topic létezik, ebből aktív kb. 20.
Szerintetek nem túlzás ez?
Egy biztos: az illető nem akkora ász, hogy ennyi törődést érdemelne...
Hát akkor mivégre az egész?