Megyebíró nagy fradidrukker
lehet, hogy a felesége újvárosi, de már voltak egy párszor pesten is, és előfordult, hogy vettek Győrben csokit. akkor most ott se vezessen meccset?
Arany Tamás - Mór
Ábrahám Attila - Pécs
Bede Ferenc - Budapest
Drucskó János - Budapest
Dubraviczky Attila - Győr
Erdős József - Budapest
Fábián Mihály - Miskolc
Hajdó Attila - Levelek
Hanacsek Attila - Mosonmagyaróvár
Juhos Attila - Budapest
Kassai Viktor - Tatabánya
Kiss Béla - Budapest
Makai János - Paks
Megyebíró János - Gyula
Saskőy Szabolcs - Budapest
Sápi Csaba - Derecske
Solymosi Péter - Veszprém
Szabó Róbert - Pápa
Szabó Zsolt - Budapest
Szarka Zoltán - Szombathely
Világi Balázs - Budapest
Egyszer a fiamék Sopromban játszottak bajnokit az SLC ellen.Ugye azt már kénytelenek voltunk megszokni, hogy az ifimeccseken vidéken olyan két-három gólos hátrányból indult a csapat, mert a bírók akik helyiek voltak, mindíg feltünően ellenünk fújtak.
Namost itt csoda történt.Egy fiatal bíró vezete a meccset, kimondottan jól.Már a meccs közben kapott rengeteg becsmérlő megjegyzést a hazaiaktól, de a végén majdnam megverték.A legenyhébb az volt, hogy eltiltatunk örökre te szemétláda.Mindezt azér kapta a faszi, mert megpróbált normálisan vezetni és például nem fújt lest akkor sem, ha a partjelző beintette, de a saját térfélről induló játékos nyilván nem lehetett lesen.
Szóval azért a bírók élete sem mindíg fenékig tejfel.
Puhl Sanyi az Újpest meccseket mindig jól vezette, kivéve a Fradi ellenieket :)
viszont a partjelzői (Hamar, Dr. Bozóky) meg a leggyengébbek voltak az nb1-ben, szegény Kovács Zolit vagy Herczeg Mikit akkor is lesen látták, amikor a saját térfelükről indultak...szóval a derbiket kivéve csak a partjelzőivel volt gond, Sanyi bával nem sok.
Puhl is csak azért volt a legjobb, mert elegánsan el tudott vezetni úgy egy meccset, hogy a végén még a kárvallott is megköszönte neki a korrekt bíráskodást.
Mi, győriek nagyon büszkék vagyunk Palotai Károlyra (okkal), de nem tudom elképzelni, hogy csupán 1000 %-os korrektségével tudott olyan karriert befutni, amilyet befutott.
Pár héttel a kiesésről döntő Kispest-Hali(2-0, a Haladás ki is esett)után, az Újpest elleni hazai meccsünkön őt kaptuk bírónak. Ha jól emlékszem csak 3 szabályos gólunkat nem adta meg...Azóta tudom, hogy ő szombathelyi.
Szegény Kovács Kálmánt, amikor felvetette, hogy tán lehet némi összefüggés a lakhelye és bíráskodása között rögtön el is meszelték.
Persze én csak egy elfogult Kispest drukker vagyok.:))
A legjobb magyar bíró egyértelműen a Puhl Sanyi volt, ő tán az egyetlen Magyarországon, aki le tudott vezényelni egy mérkőzést anélkül, hogy elküldték volna az anyjába. Én ott voltam.:))
Hanacsek mint normális? Csak azért mert Dózsás még nem az. Láttad te a Honvéd-MTK meccset, ahol örjöngve koptatta el mindkét kártyáját, hogy aztan utána következő fordulóban egy darab lapot se osszon ki, csak mert rászóltak felülről?
Ha Horvath Pester tiz ev mulva biro lenne, akkor elvileg meccset sem vezethetne ...
Vac, Fradi, UJPEST,Dunaferr , es meg ki tudja hova megy kesobb ... + szulovaros, meg ahol a neje nevelkesett, esetleg sportolt ... :)))
Az a lenyeg, hogy ki mennyire korrekt . Ma max . a Hanacsek az , aki nem teljesen idiota . Bede , Megyebiro ...vicc.
Vagnerre sokam kopkodnek , de ha a mai birok csak feleannyi tudssal rendelkeznenek, es feleannyira lennenek kovetkezetesek,mint o, akkor tizedennyi vitatott itelet lenne .
Puhl egy fasz, de nagyon jo biro volt . Emlekezzetek vissza a kilencvenhatos EB-re, ahol az elodonto hosszabbitasaban lefujta Kuntz fejesgoljat.Nem sokan mertek volna befujni azt a szabalytalansagot abban a helyzetben ....
Ha jól emlékszem, Puhl Sanyi még az egri Domus igazgatójaként vezetett meccseket évekig az NB1-ben. MTK meccseket is vezetett, akiknek az egyik fő szponzora pont a Domus volt akkoriban. Az nem volt összeférhetetlen?
ez azt jelenti, hogy mi is korrekt bíró itéletekkel lettünk bajnokok???
nálunk kivetödött be 18 méterrél és adtak ezért 11-est???
Ellenben Megyebíró nem adta meg Fügyti tök szabályos gólját a Dunaferr ellen, ami így 0-0 lett!