Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.01.13 0 0 19

kőszi.

Előzmény: gabex81 (18)
gabex81 Creative Commons License 2010.01.05 0 0 18
Helló Polip rajongók!Találtam 1 oldalt ahol letudjátok tölteni a filmnek a zenéjét nem csak amit Ennio Moriccone irt hanem az 1.széria zenéje is fönt van!Letölthető 1 az 1-ben!Torrent fájl!!!Itt a link:http://www.torrentportal.com/details/4522984/&filelist=1 Én most szedem le!!!Üdv:Gabex81
Előzmény: Törölt nick (17)
valleyboy Creative Commons License 2003.01.30 0 0 16
orrpolip érdekel valakit?
BMW Power Creative Commons License 2003.01.30 0 0 15
Örülök hogy vannak rajtam kívűl többen is akik szerették ezt a sorozatot, én is szeretném megszerezni a régebbi részeket, főleg a legelső sorozatokat.
Az a jelenet negyon megmaradt bennem mikor Cattani lányát elrabolják és betuszkolják egy Alfa Giuliettába.
Szóval ha van valakinek megvannak a régebbi részek, kérem irjon ide a fórumra, bedigitalizálnám, felirnám cd-re.

Köszönöm!

Előzmény: Edmond Dantes (11)
Edmond Dantes Creative Commons License 2003.01.30 0 0 14
Kazaa, vagy más p2p.
Előzmény: MarK (13)
MarK Creative Commons License 2003.01.30 0 0 13
Ja és mégegy: eddig még egyetlen Morricone válogatás cd-n sem találtam rá a sorozat zenéjére, és sajnos a filmzene cd-k között sem jártam sikerrrel. Tud vki egy linket, ahonnan letölthetném?
Előzmény: MarK (12)
MarK Creative Commons License 2003.01.30 0 0 12
Nekem is kedvencem volt. Alapmű, alapzene.

Anno keddenként mentek mindig a sorozatok, voltak színvonalasabbak (pl. Polip, Onedin család, A halál archívuma...), voltak gyengébbek (Klinikák).
A Polip minden részét néztem, gyerekként is tetszett, hitelesnek tűnt, az életből merített jó sztorival, jó szereplőkkel. Persze Corrado Cattani (Michéle Placido) volt a legjobb, ő vitte a hátán az egész sorozatot. Kb. addig követtem, míg a végén valóban meg nem hal. Aztán nagyon hosszú szünet, és néhány évvel később meglepetésemre új színésszel, új történettel, régi néven ismét futott. Kellett néhány rész, míg M.P. után megkedveltem az arcot, de sikerült. A stáb gondolom együtt maradt, mert ezek az epizódok is jók lettek. Aztán ez a zsaru is meghalt, asszem 2 sorozatot élt meg. A mostaniról viszont nem is hallottam...ismét újabb arccal megy?

Edmond Dantes Creative Commons License 2003.01.30 0 0 11
Szeretném megnézni újra a teljes sorozatot, ezért szükségem lenne az epizódokra. Kérem jelentkezzen magánban az, akinek van felvett része. Köszönöm.
Ferci Creative Commons License 2002.08.23 0 0 10
Sajnos ez van. azthiszem ha egy csatorna megvesz egy filmet, akkor a szerzodesben az is benne van, hogy hanyszor, milyen musoridoben adhatja le...

Ezen mar en is sokad idegeskedtem, hogy miert nincsenek jo filmek, siman lehetne ismetelni, ahelyett hogy ocska Zkategorias filmek mennek foidoben. asszem ennek anyagi vonzatai vannak.

de valaki irhatna errol, akinek konkret infoi vannak... hogy megy ez a filmvasarlas tema???

Cattani felügyelö Creative Commons License 2002.08.23 0 0 9
Az első sorozat 89 ben ment.Ez könyvben is m,egjelent,nekem meg is van.Nekem a negyedik és az ötödik sorozat tetszett a legjobban,de mind jó volt.
Előzmény: Joys (6)
Cattani felügyelö Creative Commons License 2002.08.23 0 0 8
És miért éjjel adják mikor vacak,nivótlan akciófilmeket adnak főmüsoridőben.
Előzmény: mocama (4)
Cattani felügyelö Creative Commons License 2002.08.23 0 0 7
Igen,a negyedik,ötödik és hatodik sorozatban.Végül lelőtte egy általa kiirtatott család barátja
Előzmény: Agassi Fan (5)
Joys Creative Commons License 2002.08.19 0 0 6
A sorozat első, hat részből álló epizódja volt a legjobb, amelyben elrabolják és megerőszakolják Cattani tini-lányát.A 80-as évek közepén ment a tv-ben, szerencsére felvettem.Michéle Placido igen hiteles benne.
Remélem, a tv2. rövidesen ezt is megismétli.
Agassi Fan Creative Commons License 2002.08.19 0 0 5
Sziasztok!

Régen, amikor ment a sorozat, néztük a családdal. Szerintem jó volt, különben nem néztük volna!
Volt benne valami Espinoza, az volt a fő goni, nem?

mocama Creative Commons License 2002.08.18 0 0 4
Nekem is a kedvenc sorozatom, csak azt nem értem, miért nem tudják normális sorrendben leadni az egészet 1-től 10-ig. Az lenne a király.
Cattani felügyelö Creative Commons License 2002.08.05 0 0 3
Igen Silvia Conti a neve.Ebben A sorozatban Egy Saverio nevü egyén a fő ellenfele.Rex felügyelö gazdája játssza az egyik főszerepet benne,gedeon Burkhardt
Előzmény: Vajk (2)
Vajk Creative Commons License 2002.08.04 0 0 2
megvan: Conti bírónő:)
Előzmény: Vajk (1)
Vajk Creative Commons License 2002.08.04 0 0 1
Én régebben néztem, de nem is hallottam mostanában felőle.
Ez melyik rész? Ebben van Tano Cariddi és a svájci ember?

Volt valami ügyésznő is, akit meg akartak erőszakolni, de végül a felügyelő babája lett.
Hogy is hívják?

Előzmény: PETYUS (0)
PETYUS Creative Commons License 2002.08.03 0 0 0
A cím csak szimbólum, vagy van benne 0ct0pus?
Előzmény: Cattani felügyelö (-)
Cattani felügyelö Creative Commons License 2002.08.02 0 0 topiknyitó
A tv 2n késő éjjel ujra megy A Polip cimü sorozat.most a hetedik széria.Nekem az egyik kedvencem a sorozat -annak ellenére hogy a negyedik sorozat végén szitává lőttek:))-Morricone zenéje pedig fantasztikus.Van még valaki aki emlékszik a sorozatra,esetleg most is nézi és elmodaná a véleményét róla?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!