Igen, az én kártyám is IRQ 5-re van állítva, mert különben összekap a paralell porttal. A címtartomány is jó, csakhogy a Win98 azt mondja nem működik, mivel a driver nincs megfelelően installálva. Ezért keresek hozzá drivert. csakhogy hivatalos forrásból már nincs, más helyen meg csak jumperkiosztásokat találtam, az már megvan. Talán ha valaki használ ilyen kártyát esetleg és van hozzá gyári drivere, kérem segítsen!
Keresgéltem, de nem találtam én sem meghajtót. Szerintem az adaptec oldalán lévő driver oldalon található SCSI kártyák közül valamelyik ennek a kártyának a megfelelője. Azt néztem, hogy mindegyik jelzése APA és nem MEX. Ezek közül valamelyik tuti, hogy az.
Valahol viszont azt olvastam, hogy a kártya jumpereit állítgatni kell, és a kártyát az 5-ös IRQ-ra kell rakni, hogy normálisan működjön.
Próbáltam, de a Future Domain mint gyártó megszűnt, felvásárolta az Adaptec és annak a honlapján nincs támogatás a régi kártyáknak. Amiket free driver helyekről lehet letölteni azok csak a jumper kialakítások, nincs rendes driver.
Üdvözlök minden érdeklődőt.
Keresek Future Domain 850 MEX SCSI kártyához Win 98 alá drivert. Sajnos a beépített driverrel nem hajlandó működni, noha a windows alapból ismeri a kártyát.