Egyébként, ha nem hallottátok volna, jó volt Boros L. ma reggeli kommentárja az esethez: "Hát ezért találnak a metrón annyi gazdátlan kabátot, esernyőt és hasonló ehetetlen dolgokat!" :)
Azt álmodtam, hogy hozott a Főv.Közgy. egy új rendeletet:
"BKV ellenőröket csakis pórázzal és szájkosárral szabad közterületre kiengedni, csakis 12 évesnél idősebb, kislapáttal és nejlonzacsival felszerelt kisérő társaságában.
Ezen rendelet betartása a közterületfelőgyelők feladata."
De mi lesz, ha a közterületfelügyelők is harapnak? hajjajj..... :-)))))
"Bár a BKV szerint a megharapott utas hamis bérlettel utazott, erőszakos munkatársukat mégis elbocsátották. A rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki az utast, mert szerintük két ellenőrt is megvert. Eltűnt azonban a helyszínen felvett jegyzőkönyv az esetről."
valami olyan is volt a cikkben, hogy ki akarta kapni az utas kezéből a bérletet ...
ezesetben meg lehet, hogy az utas szájon akarta vágni (jogosan) ... csak az ellenőrnek előreálltak a fogai ...
Szerintem is van itt valami gubanc. Engem még egyetlen ellenőr sem harapott meg :)
De akkor is, mi készít rá egy ellenőrt arra, hogy harapjon? Én sose harapnék meg senkit, még csak gusztusom sem lenne rá! És mit tehetett az az "ártatlan" utas?
Azzal az ellenőrrel nem stimmel valami... Lehet, hogy értelmi fogyatékos?
Azért a másik oldal véleményét is meg kellene hallgatni, nem? Az nekem nem kóser, hogy az utas békésen viselkedik, erre odalép az ellenőr és jól beleharap puszta vérszomjból -- nem életszerű.