bocsanat, most nezem, hogy ez nem lehet. tehat ahhoz hogy a kovetkezo ket hetben nyerj, meg kell buknia medgyessynek, a fidesznek, es ki kell talalnod pontosan a 7 ember nevet.
ha ez bekovetkezik, akkor egy vilagkoroli utra is befizetlek :)
eh, azert haza fogok jonni :)
amennyiben eltalalod az elso ket kerdesre a valaszt helyesen, es a fidesz nem eri meg a kovetkezo ciklust, es mindez kiderul a kovetkezo ket hetben, hat eskuszom, hogy fizetem az utadat is akar olaszorszagba is.
1. a ciklus végéig marad
2. boros, martonyi, torgyán, medgyessy, orbán (?), stumpf (?), mádl (?)
3. a ciklus végére szerintem magyar polgári párt lesz belőle, orbánnal.
A topicot totalis megsemmisules neven akartam inditani, mert szerintem ennek a folyamatat nezhetjuk vegig eloben, az illusztracio a Fidesz maga. Ha igy nyitottam volna meg, akkor tobb mint biztos, hogy egynemely jobbos kartacs elojott volna a "azert vannak ott meg kartyak" illetve a jobboldal soha nem hal meg stb... szoveggel, es talan provokativ is lett volna azon tul, hogy nem is biztos hogy bekovetkezik.
Ezert varom a kovetkezo kerdesekre a tippjeiteket, s majd visszalapozunk egy kis ido mulva megnezni, kinek jott be jol a tippje:
1) Megmarad -e M.P. miniszterelnoknek
1a) a kovetkezo fel evben
1b) a ciklus vegeig.
2) Ki az a 7 ember, akinek a neve szoba kerult a Mecs I. altal felallitott bizottsagban.
3) Lesz -e Fidesz
3a) a ciklus vegen
3b) a ciklus vegen O.V. vezetesevel
3c) 1 ev utan is