egész éjjel nyomtam a játékot és nagyon meglepett.
Más mint a gta3 szerencsére.Sokkal valóságosabb a város élete, nem szaladgálhatsz fegyverrel kezedben csak úgy mert ha a rendőr meglát üldözőbe vesz, ugyanúgy mint a gyorshajtásért, szabálytalankodásért.Sokkal hamarabb meghalsz ha lőnek rád mint a gta-ban tehát meglehetősen realisztikus.
A grafika nagyon szép, talán a házak kicsit csúnyábbak.
Free módban autókázva, sétálgatva kellemesen át lehet élni a 30-as évek hangulatát és van autókatalógus az összes játékban szereplő kocsi adataival.
És ami a lényeg hogy nem zabálja a hardvert mint a gta.
Nem tudok nyilatkozni meg nincs lenn a 3as cdbol a 16 os file ...ha minden jol megy holnap delben meglesz az is (muhold)
de nem tudtam sehonnet leszedni mert mindeki ezt tolti es ahol fennvan fullos a server...
Tehat 1-2 nap mulva nyilatkozom a temaban :)
Hi all.
Nem olyan rossz a game de most eljutottam egy missioig, amivel amr tele van a tokom.
Lenyegeben a fonok, sok let investalt az autoversenyben es te lettel hirtelen a kivalasztott akinek a versenyautot kell vezetni.Szal hirtelen a atvalt a game autoverseny gameva.
Es meg kell vallani oltari fos az egesz szar az iranyitas allandoan kicsuszik a kocsi, vagy felborul, az ellenfel meg nagyon eros.
Jol elbasztak ezzel a resszel.
Ha auto vernzey gamet akarok, majd olyat toltok le es nem egy ilyen fosul megirtal jatszom grrrr.
Idegesetio.
Bye
Charlie