Keresés

Részletes keresés

Bande Creative Commons License 2002.08.30 0 0 8
Közben nyitottam egy új topicot a játéknak mert ennek a cime már elvesztette aktualitását.
Bande Creative Commons License 2002.08.30 0 0 7

egész éjjel nyomtam a játékot és nagyon meglepett.
Más mint a gta3 szerencsére.Sokkal valóságosabb a város élete, nem szaladgálhatsz fegyverrel kezedben csak úgy mert ha a rendőr meglát üldözőbe vesz, ugyanúgy mint a gyorshajtásért, szabálytalankodásért.Sokkal hamarabb meghalsz ha lőnek rád mint a gta-ban tehát meglehetősen realisztikus.
A grafika nagyon szép, talán a házak kicsit csúnyábbak.
Free módban autókázva, sétálgatva kellemesen át lehet élni a 30-as évek hangulatát és van autókatalógus az összes játékban szereplő kocsi adataival.

És ami a lényeg hogy nem zabálja a hardvert mint a gta.

Klassz!!!

-Seaweed- Creative Commons License 2002.08.30 0 0 6
Nem tudok nyilatkozni meg nincs lenn a 3as cdbol a 16 os file ...ha minden jol megy holnap delben meglesz az is (muhold)
de nem tudtam sehonnet leszedni mert mindeki ezt tolti es ahol fennvan fullos a server...
Tehat 1-2 nap mulva nyilatkozom a temaban :)
Előzmény: UNQL.Charlie (5)
UNQL.Charlie Creative Commons License 2002.08.30 0 0 5
Hi all.
Nem olyan rossz a game de most eljutottam egy missioig, amivel amr tele van a tokom.
Lenyegeben a fonok, sok let investalt az autoversenyben es te lettel hirtelen a kivalasztott akinek a versenyautot kell vezetni.Szal hirtelen a atvalt a game autoverseny gameva.
Es meg kell vallani oltari fos az egesz szar az iranyitas allandoan kicsuszik a kocsi, vagy felborul, az ellenfel meg nagyon eros.
Jol elbasztak ezzel a resszel.
Ha auto vernzey gamet akarok, majd olyat toltok le es nem egy ilyen fosul megirtal jatszom grrrr.
Idegesetio.
Bye
Charlie
Előzmény: -Seaweed- (4)
-Seaweed- Creative Commons License 2002.08.28 0 0 4
Egyelore olyan ami mukodik olyan "nagative"....
Előzmény: Papirzacsi (3)
Papirzacsi Creative Commons License 2002.08.28 0 0 3
Esetleg egy bolt címet is tudsz?Ha igen, akkor légyszi ajándékozz már meg vele priviben.
-Seaweed- Creative Commons License 2002.08.28 0 0 2
Kinnvan Fairlight (3cd)
lentigo Creative Commons License 2002.07.31 0 0 1
Edonkeyval töltöm le. Most többen azt mondták hogy kamu hát majd kiderül ha lejön.
Előzmény: Papirzacsi (0)
Papirzacsi Creative Commons License 2002.07.31 0 0 0
Honan,hogyan,merről?????
Nekem is címet pls.Jöhet mailbe.
lentigo Creative Commons License 2002.07.31 0 0 topiknyitó
No én most kezdtem letölteni állítólag nagyon jó. Tud valaki valamit erről esetleg meg van már valakinek?

l

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!