Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Mödzsi Creative Commons License 2013.11.01 0 0 389

Üdvözlet Mindenkinek!

Egy kis információval szeretnék élni egy gumiszervíz megbízhatóságáról, szavahihetőségéről főként szem előtt tartva azt a tényt, hoy sokunk most fogja átcserélni nyári kerekeit télire.

4 éven keresztül hordtam az autómat Győrben a Levendula utca 33 szám alatt található gumi és gyorsszervízbe. A szervízt üzemeltető illető általában normális volt, állta a szavát (nevezzük Krisztiánnak).

Mint utólag kiderült sajnos náluk tároltam be az autóm téli kerekeit (persze se számla, se papír, ami az én hibám) amit 1 hónapja próbálok visszaszerezni. A tulaj sok kamu dumát felsorakoztatott, mellyel meggyőződhettem színész teljesítményéről és kreativitásáról. Sajnos 10 előre megbeszélt időpont után sem sikerült a gumikat megkapni, bár időközben kiderült, hogy valószínűleg "elkeverték" valahová, így inkább ad gy másik szettet. Ez sem lett volna ellenemre, gondolván, így legalább pénzemhez jutok.

Természetesen ez sem vezetett eredményre, mert hirtelen minden egyes beszállítója késni kezdett. Ezek után maradtunk abban, hogy pénzben kártalanít melynek épp ma lett volna a határideje. Természetesen ezzel sem jutottunk előbbre, így szükséges lesz megtennem az összes olyan procedúrát, mellyel el tudom tántorítani attól, hogy másokkal is ezt tegye.

Összefoglalva, én arra bíztatok mindenkit, hogy messziről kerülje ezt a céget (Győr, Levendula utca 33 - Gumi és gyorsszervíz)

Üdv

cistron Creative Commons License 2005.10.10 0 0 388

bár mostanra már le is rendezted....

jól elnéztem...

Előzmény: cistron (387)
cistron Creative Commons License 2005.10.10 0 0 387

Ez igen, egy éve alvó topikot életre keltettél. Szerintem is fizesd be, de hamarabb - kevesebbet, jobb lett volna. Bár én OFF vagyok...

Egyet mondjuk nem fizettem ki, de akkor Pisában büntettek meg, gyorsan szereztem egy parkolócetlit azért a biztonság kedvéért, szerintem oda úgyse megyek többet, az ótót meg eladtam már úgyis, remélem a vevő se megy oda...

Ha nem érezted jogosnak azt le kellett volna levelezned, nem magadban eldönteni, hogy nem jogos.... mert így ők is jogosan gondolják, hogy fizess többet...

Előzmény: Szkátó (382)
eksön_ Creative Commons License 2005.08.24 0 0 386
Minden parkolótársaság uyganúgy viselkedik, és halottam is konkrét esetről.
Előzmény: Szkátó (385)
Szkátó Creative Commons License 2005.08.24 0 0 385
Győr, nem Bp..!
Előzmény: Szkátó (384)
Szkátó Creative Commons License 2005.08.24 0 0 384
Van tapasztalatod? Hallottál konkrét esetről?
Előzmény: eksön_ (383)
eksön_ Creative Commons License 2005.08.24 0 0 383
Be fognak perelni, és akkor már sokkal nagyiobb lesz a tét. A parkolótársaságok elég jó arányban nyerik meg ezeket a pereket, noha ügyes ügyvéddel néha el lehet kapni őket.
Előzmény: Szkátó (382)
Szkátó Creative Commons License 2005.08.24 0 0 382

Hali!

Egy picit OFF kérdésem lenne.

Parkolójegy nélküli parkolásért kaptam júniusban egy csekket. Nem éreztem jogosnak, de ez most nem tartozik ide.

Mi van akkor, ha nem fizetem be? Jelenleg ott tartunk, hogy a csekkre kétszer akkora számot írtak a Győri Kommunális Szolgáltató kft-nél.

A fenyegetőzésen kívül mit tudnak csinálni? Érdemes komolyan venni őket? 1db parkolásról van szó...

Valakinek tapasztalata???

cryon Creative Commons License 2004.11.26 0 0 381
Hi! Csak nem sikerült találnod egy arra érdemes Celicát? :) Sok sikert az eladáshoz! Üdv: Cryon!
Előzmény: therealzed (380)
therealzed Creative Commons License 2004.11.25 0 0 380

Sziasztok! 

Eladnám Lancia Delta 1.6 GT  autómat.

'85 évjárat

110.000km!!!! 

fehér, gyári bőr (barna), Gyári aluf. szóval gyári minden.

karácsonyig műszaki-zöldkártya (tehát lassan itt a vizsga ideje)

pár dolgot javítani kell.

a javítások + műszaki kb 70ezer körül vannak.

ezért az akciós ár 200.000huf 

ha vkit érdekel írjon a polyakz@kabelnet.hu -ra

üdv

Zoli

Gozo Creative Commons License 2004.08.17 0 0 379

Az enyém fehér,talán azt egyszerübb kikeverni.Gondolom a technologiájuk jó és ezek szerint a dolgozók is értenek a szakmájukhoz.

Én is ilyen árajánlatot kaptam és ez még belefér a tűréshatárba.Főleg ha nyom nélkül eltüntetik a sérülést.

Gozo

cryon Creative Commons License 2004.08.17 0 0 378
Igen, fater csináltatta velük a bordó 306-osának a seggét. Áruházparkolós baleset volt, nekitoltak egy bev.kocsit. Korrekt lett, annak ellenére, hogy a metálbordó elég nehezen javítható szín. +még a kasztnit is ki kellett egy kicst egyengetniük, mert megnyomódott egy 10 Ft-os érme nagyságban. 25 ropi volt.
Előzmény: Gozo (377)
Gozo Creative Commons License 2004.08.17 0 0 377

Sziasztok!

Itt is rákérdezek.Dolgoztatott már valaki a Hödlmayer fényező mühelyével?(Fix & save)

Tegnap éjjel meghuzták a parkolóban az automat.Persze a tettes nincs meg :-(

Szerencsére csak a diszléc karcolodott,meg a festett lökháritón van két csik ahol lejött a festék.elég korrekt árajánlatot adtak,csak nincs tapasztalatom a munkájuk minőségéről.

Gozo

eksön_ Creative Commons License 2004.06.23 0 0 376
Hát lehet, hogy költöztek, én vagy 3 éve jártam ott, de ez nagyüzemi gyártás, egy csomó márkakereskedőnek szállítják az utángyártott spoilereket is.
Előzmény: cryon (375)
cryon Creative Commons License 2004.06.23 0 0 375
Jé, nem is tudtam, hogy újfalun is van ilyen cég. Én csak a műkoripálya mellettieket ismerem. Mindjárt utánakérdezek a hirdetés-szervezô kollégáktól, ismerik-e a céget?
Előzmény: eksön_ (374)
eksön_ Creative Commons License 2004.06.23 0 0 374
Nem tudja valaki az elérhetőségét a győrújfalui spoileröntőműhelynek?
dBfido Creative Commons License 2004.06.11 0 0 373
Gyere el a Jozsef Attila utra.SULMANN.Attol is függ,mit akarsz.Történt olyan eset is,hogy a kárpitokat,de még a kapcsolókat is uv-ztük... Ez a gravirt nem zárja ki,jol megfér vele.Amugy van hozzá matrica,amely magáért beszél.
Előzmény: Gozo (372)
Gozo Creative Commons License 2004.06.11 0 0 372
Hán feliratot és mennyiért csináljátok ?
Előzmény: dBfido (370)
eksön_ Creative Commons License 2004.06.11 0 0 371
Igenám, de gravírozásban pont az a jó, hogy látszik.
Előzmény: dBfido (370)
dBfido Creative Commons License 2004.06.10 0 0 370
Probáld a Spar-parkolót.Ha jobb,minőségibb jelölést akarsz,nézz be hozzánk:uv jelölés.jobb,mint a gravir,lopás után lefestett auton 4 festégrétegen keresztül is azonosithato,avatatlan pedig nem veszi észre.
Előzmény: Gozo (369)
Gozo Creative Commons License 2004.06.10 0 0 369
Tud valaki rendszám gravirozót Győrben vagy környékén?Lehetőleg olyat aki savval marat és nem homokfuvással dolgozik.
Köszi
cryon Creative Commons License 2004.06.09 0 0 368
Én a Herceg Zolihoz (fényezô mester) hordom a verdát (ha kell)
A liget utca végén praktizál, újvárosban (a hyundai szalon után pár házzal)
eksön_ Creative Commons License 2004.06.07 0 0 367
Nagy Gábor, Kismegyer, Mohács u. 11. (temető felé)

Nagyon szépen dolgozik, színkód alapján, festékkeverővel, nagyon profi munkát végez.

Előzmény: Szkátó (366)
Szkátó Creative Commons License 2004.06.07 0 0 366
Hali!

Győri, Győr környéki festőt keresnék, aki szépen és elfogadható áron dolgozik.

Thx!

cryon Creative Commons License 2004.04.01 0 0 365
Korábban írtam egy üvegesről a szérüskert utcában, ők fóliáznak is.
A fehérvári út melletti ÉPFU telepnél is van egy fóliás műhely, kollégám ott csináltatta az asztráját 17,000 Ft-ért (oldalt+hátul+műbizonylat). Meg van egy Szabadhegyen a kisdiófa utcában is.
Garanciát mindenhol adnak, bár nem tudom mennyi időre.

Üdv: Cryon!

Előzmény: eksön_ (364)
eksön_ Creative Commons License 2004.04.01 0 0 364
Tudtok-e ablakfoliázást Győrben. Megbízhatót, aki garanciával, meg főleg engedéllyel dolgozik.

És miylen árak vannak?

cryon Creative Commons License 2004.03.21 0 0 363
Nem tudja valaki véletlenül, hol foglalkoznak Győrben ill. környékén krómozásal? A kipuff leömlőm fölötti hőpajzsot kéne lekrómoztatnom, mert elég ramatyul néz ki. Bár lehet, hogy csak egy sima hőálló ezüst spray-vel fogom lefújni...
Hideyoshi Creative Commons License 2004.03.20 0 0 362
Vagy, még Likócson a Szittya utcában is vannak, én ott cseréltettem a Fordomét annó.
Előzmény: eksön_ (360)
cryon Creative Commons License 2004.03.19 0 0 361
eksön_!

A szérüskert utcában van egy üveges, volt osztálytársam dolgozik ott (Mészáros Zsolt).
Próbálj meg rám hivatkozni (Takács Ákos) bár nem voltunk túl jóban suli alatt (de túl rosszban se) :)
Próba-szerencse...
Egy másik van a közép úton az Integrál lovardája után felüljáró mellett.
Meg egyet tudok a Kartács utcában az ipar út felöli végén.
Esetleg nézz körül a Kisokosban ill. a Cégregiszterben.

Üdv: Cryon!

Előzmény: eksön_ (360)
eksön_ Creative Commons License 2004.03.19 0 0 360
Tudtok szélvédőst ajánlani? Kavicsot kapott és elrepedt a szélvédőm, ki kell cserélni, de inkább nem a márkaszervízben tenném.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!