"Szerinte az elmúlt években volt már egy előrehozott választás, amikor a budapestiek lábbal szavaztak. Schmitt Pál legalábbis így értékelte azt, hogy mintegy háromszázezren költöztek ki a városból egy évtized alatt" -
http://www.mn.mno.hu/index.mno?cikk=93021&rvt=22&rvt2=95
Ez mi, ha nem kőkemény demagógia? Mindenhol ez van, aki teheti zöldbe költözik. Kár, hogy nem vetette fel, hogy arról is Demszky tehet, hogy a Duna lefelé folyik.
Nem utolsósorban a 4 év forrásmegvonás után, ki az a hülye budapesti, aki beveszi a fideszes "nemfejlődöttaváros" süketelést??? Kapitális demagógia az egész kampány, amit csinálnak, hazugság minden szavuk.
Az sem gyenge, amikor a m1-en a félnyolcas talpnyalásban jön a hír a Helsinki olimpia 50-es évfordulójáról, és SP nyilatkozik. Na miről? Eltaláltátok a főpolgármesterjelöltséget csempészi bele...
Ezek után röhej, hogy akad még valaki, aki a közszolgálatinak hazudott fidesz TV pártcsinovnyikjait sajnálja, akik gazdáik bukása után három hónappal is kitartóan ferdítenek és félretájékoztatnak...
a kedves tasztaltársak azt felejtik csak el, hogy a népszerűség, meg a "kire szavazna, ha most kéne?" típusú kérdések baromira nem ugyanazt jelentik. pl. az országos népszerűségi listán Dávid Ibolya most is a második legnépszerűbb és áprilisban is az volt (Mádl után), ahhoz képest a pártja most éppen az 1-2-3 százalékok körül lavíroz'. de attól még csípik a búráját.
a főpolgárok esetében is ugyanez van, egy csomó balosnak bejöhet Schmitt, attól még lesz annyi eszük, hogy kormánypárti jelöltre szavazzanak.
Igazán kedves Tőled, de elég sokat vagyok a mi kedves kis fővárosunkban, de nem érdekel, mint önkormányzati téma. Ezt meghagyom Nektek. Egyébként én imádok ott lenni. Mikor Bp-en tanultam, tkp. enni nem is volt pénzem, mrt minden pénzem szinházakra meg a központi antikváriumban költöttem el. Igaz, akkor még volt a Katonában állójegy is, és az nagyon olcsó volt. De szép emlékek:-)
Had emlékeztesselek arra az apróságra, hogy választást kell nyerni, nem közvélemény-kutatást. Ha a Tárkinál Schmitt úr vezet, az elég egyértelmű balliberális győzelmet jelent az elmúlt hónapok tapasztalatai alapján...
"Arra baszol rá kőkeményen, hogy a Schmidt nekem is szimpatikus (volt, a mostani demagóg hülye szövegei előtt), aztán mégis a Demszkyre fogok szavazni... És ezzel nem egyedül vagyok."
Idézz már be nekem néhány demagóg beszólást Schmittől. Mondjuk egy olyat, amely übereli Demszky "Orbán felelős a pesti dugókért" és "El a kezekkel a Magyar Hírlaptól" című nagyotmondásait.
Amúgy valami azt súgja, Schmitt csak azért volt szimpatikus neked, mert akkor még nem tudtad, hogy Demszky kihívója lesz.
"A három jelölt összesen 162 százalék teccindexxel rendelkezik. És még csurkahurkát meg sem említi... korrekt, következtethető felmérés...:-))))))))))))"
Ennek nagyon egyszerű oka van: számos embernek egyszerre több jelölt is szimpatikus.
"Én Demszkyvel nem foglalkozom, mert nem vagyok fővárosi. Egyrész nincs alapom megitélni a munkáját, mert nem élek ott másrészt meg nem is érdekel, mert nem élek ott."
Akkor meghívlak egy kis belvárosi buszozásra úgy 7.30 és 17.00 között. Utána sétálunk egyet mondjuk a VII. vagy VIII. kerületben, esetleg megnézünk néhány aluljárót.
Nagyon finom leszek, mivel SP. miatt kaptam 1 hetet.
Schmidt Pál asziszi:
BP. Főpolgármestere lesz.
nem.
Annyi butaságot hord össze, hogy aki végig olvassa, elhiszi, hogy a Nap azért kél keleten, mert előtte éjszaka volt.
Na bumm!
Semmi esélye.
wizes.
Arra baszol rá kőkeményen, hogy a Schmidt nekem is szimpatikus (volt, a mostani demagóg hülye szövegei előtt), aztán mégis a Demszkyre fogok szavazni...
És ezzel nem egyedül vagyok.
A jelöltek vérnyomását nem mérték?
Hátha van még más is, amiben Schmidt nyer :)
Félreérted a dolgokat. Schmidt Pál népszerű, népszerű az mszp szavazótáborában is. Egyetlen baj vele, hogy a fidesz támogatja. Tehát szavazáskor nem ilyen % arányok jönnek majd ki. Megjegyzem, hogy Gy. Német Zsóka még az mszp szavazók körében sem túlságosan ismert. Azonban elég tőle egy mondat péntek este, és mszp-s szavazók megosztják szavazatukat.
Egyszerűbben Schmidtnek a fidesz "csókja" miatt annyi esélye van, mint egy hintalónak az epsoni derbyn.
Nabasszus!:-)
Tudod itt nem a 100%-nak kell kijönnie. Például azért sem, mert egy embernek akár mind a három is szimpi lehet. Itt nem "megoszlásos" statisztika készült.
A három jelölt összesen 162 százalék teccindexxel rendelkezik. És még csurkahurkát meg sem említi... korrekt, következtethető felmérés...:-))))))))))))