Keresés

Részletes keresés

maher Creative Commons License 2002.07.27 0 0 49
"Szerinte az elmúlt években volt már egy előrehozott választás, amikor a budapestiek lábbal szavaztak. Schmitt Pál legalábbis így értékelte azt, hogy mintegy háromszázezren költöztek ki a városból egy évtized alatt" -
http://www.mn.mno.hu/index.mno?cikk=93021&rvt=22&rvt2=95

Ez mi, ha nem kőkemény demagógia? Mindenhol ez van, aki teheti zöldbe költözik. Kár, hogy nem vetette fel, hogy arról is Demszky tehet, hogy a Duna lefelé folyik.
Nem utolsósorban a 4 év forrásmegvonás után, ki az a hülye budapesti, aki beveszi a fideszes "nemfejlődöttaváros" süketelést??? Kapitális demagógia az egész kampány, amit csinálnak, hazugság minden szavuk.

Az sem gyenge, amikor a m1-en a félnyolcas talpnyalásban jön a hír a Helsinki olimpia 50-es évfordulójáról, és SP nyilatkozik. Na miről? Eltaláltátok a főpolgármesterjelöltséget csempészi bele...

Ezek után röhej, hogy akad még valaki, aki a közszolgálatinak hazudott fidesz TV pártcsinovnyikjait sajnálja, akik gazdáik bukása után három hónappal is kitartóan ferdítenek és félretájékoztatnak...

Előzmény: Távolba Tekintő (36)
HanG99 Creative Commons License 2002.07.27 0 0 48
Szerintem totál mindegy hogy hányan utálják Demszkit Budaőrsön :)
Komolyabban: Hol mértek és mekkora mintát?
Előzmény: Távolba Tekintő (-)
maher Creative Commons License 2002.07.27 0 0 47
Nem kevés olyan szoci szavazó van ...

Mert te tudod. Csak honnan veszed?

Összenőtt, ami összetartozik, nem emlékszel???Tudják ám a szocik, melyik az ő oldaluk, majd hülyék lennének Schmidtre szavazni.

Előzmény: Magon (43)
Munchausen Creative Commons License 2002.07.27 0 0 46
Mi történt? Zökkent a birodalmi cirkáló? ;-))
Előzmény: Törölt nick (45)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.26 0 0 45
hoppá!:)
Iszonyatos Creative Commons License 2002.07.26 0 0 44
Tök mindegy, ki kitől veszi el. Minél többen indulnak, annál több felé oszlanak a szavazatok, annál nagyobb Demszky esélye.
Előzmény: andrej11 (42)
Magon Creative Commons License 2002.07.26 0 0 43
Én ebben nem lennék olyan biztos. Nem kevés olyan szoci szavazó van, aki nem akarja Demszky-t vissza, és szoci jelölt hiányában Schmitt-re szavazna...
Előzmény: andrej11 (42)
andrej11 Creative Commons License 2002.07.26 0 0 42
De a Németh nem a Schmittől veszi el a szavazatokat... Vagy fordítva is nézhetjük a Demszky nem a Schmittől veszi el...
Előzmény: Iszonyatos (40)
kolhozmenedzser Creative Commons License 2002.07.25 0 0 41
a kedves tasztaltársak azt felejtik csak el, hogy a népszerűség, meg a "kire szavazna, ha most kéne?" típusú kérdések baromira nem ugyanazt jelentik. pl. az országos népszerűségi listán Dávid Ibolya most is a második legnépszerűbb és áprilisban is az volt (Mádl után), ahhoz képest a pártja most éppen az 1-2-3 százalékok körül lavíroz'. de attól még csípik a búráját.

a főpolgárok esetében is ugyanez van, egy csomó balosnak bejöhet Schmitt, attól még lesz annyi eszük, hogy kormánypárti jelöltre szavazzanak.

kolhozmenedzser

Előzmény: királyvíz (29)
Iszonyatos Creative Commons License 2002.07.25 0 0 40
Egy egyszerű kérdést tettem fel: csökkenti-e Demszky esélyeit az, ha a szocik külön jelöltet indítanak. Szerintem igen.

Egyértelműen növeli Demszky esélyeit, ugyanis egyfordulós a választás.
Példa:
Csurka elvisz 2%-ot
Németh elvisz 15-öt
Schmittnek jut 25.

Előzmény: andrej11 (19)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.25 0 0 39
Igazán kedves Tőled, de elég sokat vagyok a mi kedves kis fővárosunkban, de nem érdekel, mint önkormányzati téma. Ezt meghagyom Nektek. Egyébként én imádok ott lenni. Mikor Bp-en tanultam, tkp. enni nem is volt pénzem, mrt minden pénzem szinházakra meg a központi antikváriumban költöttem el. Igaz, akkor még volt a Katonában állójegy is, és az nagyon olcsó volt. De szép emlékek:-)
Előzmény: Távolba Tekintő (34)
MetaCode Creative Commons License 2002.07.25 0 0 38
Igen, ezt már letisztáztuk. Viszont ikszelni majd csak egy helyre lehet.
Előzmény: Távolba Tekintő (35)
Antisystem Creative Commons License 2002.07.25 0 0 37
Kedves Távolba Tekintő !

Had emlékeztesselek arra az apróságra, hogy választást kell nyerni, nem közvélemény-kutatást. Ha a Tárkinál Schmitt úr vezet, az elég egyértelmű balliberális győzelmet jelent az elmúlt hónapok tapasztalatai alapján...

ÜdV

Távolba Tekintő Creative Commons License 2002.07.25 0 0 36
"Arra baszol rá kőkeményen, hogy a Schmidt nekem is szimpatikus (volt, a mostani demagóg hülye szövegei előtt), aztán mégis a Demszkyre fogok szavazni... És ezzel nem egyedül vagyok."

Idézz már be nekem néhány demagóg beszólást Schmittől. Mondjuk egy olyat, amely übereli Demszky "Orbán felelős a pesti dugókért" és "El a kezekkel a Magyar Hírlaptól" című nagyotmondásait.

Amúgy valami azt súgja, Schmitt csak azért volt szimpatikus neked, mert akkor még nem tudtad, hogy Demszky kihívója lesz.

Előzmény: maher (31)
Távolba Tekintő Creative Commons License 2002.07.25 0 0 35
"A három jelölt összesen 162 százalék teccindexxel rendelkezik. És még csurkahurkát meg sem említi... korrekt, következtethető felmérés...:-))))))))))))"

Ennek nagyon egyszerű oka van: számos embernek egyszerre több jelölt is szimpatikus.

Előzmény: MetaCode (22)
Távolba Tekintő Creative Commons License 2002.07.25 0 0 34
"Én Demszkyvel nem foglalkozom, mert nem vagyok fővárosi. Egyrész nincs alapom megitélni a munkáját, mert nem élek ott másrészt meg nem is érdekel, mert nem élek ott."

Akkor meghívlak egy kis belvárosi buszozásra úgy 7.30 és 17.00 között. Utána sétálunk egyet mondjuk a VII. vagy VIII. kerületben, esetleg megnézünk néhány aluljárót.

Hamar kialakul a véleményed, garantálom.

Előzmény: Törölt nick (16)
MajomEmber Creative Commons License 2002.07.25 0 0 33
SP-nek abban az esetben nincs semmilyen eselye, ha visszaleptetik Nemet Zsokat. Ellenkezoleg azert nem remenytelen, ugyi ?
wizes Creative Commons License 2002.07.25 0 0 32
Nagyon finom leszek, mivel SP. miatt kaptam 1 hetet.
Schmidt Pál asziszi:
BP. Főpolgármestere lesz.
nem.
Annyi butaságot hord össze, hogy aki végig olvassa, elhiszi, hogy a Nap azért kél keleten, mert előtte éjszaka volt.
Na bumm!
Semmi esélye.
wizes.
maher Creative Commons License 2002.07.25 0 0 31
Arra baszol rá kőkeményen, hogy a Schmidt nekem is szimpatikus (volt, a mostani demagóg hülye szövegei előtt), aztán mégis a Demszkyre fogok szavazni...
És ezzel nem egyedül vagyok.

A jelöltek vérnyomását nem mérték?
Hátha van még más is, amiben Schmidt nyer :)

Előzmény: Távolba Tekintő (13)
MetaCode Creative Commons License 2002.07.25 0 0 30
Jah, már a monogramja is mutatja (SP - Short Play video..:-)
Előzmény: királyvíz (29)
királyvíz Creative Commons License 2002.07.25 0 0 29
Kedves andrej11!

Félreérted a dolgokat. Schmidt Pál népszerű, népszerű az mszp szavazótáborában is. Egyetlen baj vele, hogy a fidesz támogatja. Tehát szavazáskor nem ilyen % arányok jönnek majd ki. Megjegyzem, hogy Gy. Német Zsóka még az mszp szavazók körében sem túlságosan ismert. Azonban elég tőle egy mondat péntek este, és mszp-s szavazók megosztják szavazatukat.
Egyszerűbben Schmidtnek a fidesz "csókja" miatt annyi esélye van, mint egy hintalónak az epsoni derbyn.

MetaCode Creative Commons License 2002.07.25 0 0 28
Basszus..:-(
Most jutott eszembe, ha véletlenül SP jönne be, megint nem lesz metró a fáziseltolódások miatt...:-(((
MetaCode Creative Commons License 2002.07.25 0 0 27
Ne haragudj..:-)) elkerülted a tekintetemet..:-))
Előzmény: Törölt nick (26)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.25 0 0 26
naná, hogy nincs. Olvasd el az 1. számu hozzászolásomat.:-)
Előzmény: MetaCode (25)
MetaCode Creative Commons License 2002.07.25 0 0 25
Ez rendben van, de akkor ugye egy embernek 1,62 jelölt teccik. Akkor mitől is van Herr Schmitt az élen?:-)
Előzmény: Törölt nick (24)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.25 0 0 24
Nabasszus!:-)
Tudod itt nem a 100%-nak kell kijönnie. Például azért sem, mert egy embernek akár mind a három is szimpi lehet. Itt nem "megoszlásos" statisztika készült.
Előzmény: MetaCode (22)
Pókerarc Creative Commons License 2002.07.25 0 0 23
Schmitt az élen, perszepersze.
Rokonszenvből Kuncze (szdsz: 5,5%) és Dávid Ibolya (mdf: kimutathatatlan) is elég jól áll.
MetaCode Creative Commons License 2002.07.25 0 0 22
Tyűbasszus...

A három jelölt összesen 162 százalék teccindexxel rendelkezik. És még csurkahurkát meg sem említi... korrekt, következtethető felmérés...:-))))))))))))

királyvíz Creative Commons License 2002.07.25 0 0 21
Igen, de nem biztos. Kommunikáció kérdése az egész. Mszp-s főp. jelölt azért kell, hogy mozgósítsa a szavazókat.
swill Creative Commons License 2002.07.25 0 0 20
Egyertelmuen.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!