Keresés

Részletes keresés

Probatbicol Creative Commons License 2002.08.15 0 0 81
Szerinted a "demokráciában" nem jelentgetnek? Itt és most mindenki a tisztaság bajnoka. Csak éppen nem hívják III/akárminek. Még magáncégeknél is jelentgetnek.
Előzmény: szigetvilag (78)
Hy Creative Commons License 2002.08.15 0 0 80
Kommunista összeesküvés-elmélet?
:o)))
Előzmény: Távolba Tekintő (-)
strongdong Creative Commons License 2002.08.15 0 0 79
Köszönöm, kartács. Könnyebb a lelkem.
Holnap talán folytathatjuk is, ha ráérsz.
Előzmény: Probatbicol (73)
szigetvilag Creative Commons License 2002.08.15 0 0 78
Erdősnek, Kardosnak nemcsak a réges-régi, hanem a régi rezsimben is megvoltak a bűneik. Nemigen látszott rajtuk, hogy mély katarzison mentek volna át,átnyergeltek a kultúra területére, ott viszonylag felvilágosult kultúrpolitikát képviseltek, és közben ugyanúgy jelentettek feletteseiknek, meg a szerveknek.
Előzmény: Probatbicol (51)
Hatalmas Tetűmadár Creative Commons License 2002.08.15 0 0 77
Ahogy mondod. Nagy-nagy gáz.

Más kérdés, hogy ezek után Csermélynek soha többé nem lesz helye a magyar közéletben.

Előzmény: Probatbicol (74)
Derek Creative Commons License 2002.08.15 0 0 76
"Nem találgatok. Biztos forrásból tudom, hogy a Fidesz-vezetőség nem ismeri lemondásuk pontos okát."

Pedig egyszeru ,mint a pofon, egy szep nyari napon ket savanyupofa uriembernek latszo fazon bejelentkezett naluk,hogy szanjon mar rajuk az elnok par percet, aztan ez a ket ficak szabodva s bocsanatkeroen elrebegte neki,hogy milyen szep vegkielegites varna ra nyugdijas eveire, ah ugy gondolna ,hogy visszavconul a csaladje korebe, es ugye nem akarja azt ,hogy masnap kiszalljon a hatosag es a nyakukba csorditsen egy a pinceig terjedo penzugyi ellenorzest, mert felo ,hogy utana rajuk rozsdasodik a falakat Allampusztan.
Es akiknek szolt az uzenet azok azonnal ertettek a szobol.

Előzmény: Hatalmas Tetűmadár (72)
Odori Ebi Creative Commons License 2002.08.15 0 0 75
A tévéelnök főnöke a kuratórium, a hírigazgató főnöke a tévéelnök. Mindketten jelezték lemondási szándékukat a főnökük felé, napokkal korábban. Hogy ezt melyik hogyan továbbította, az más kérdés.
Probatbicol Creative Commons License 2002.08.15 0 0 74
Akkor az nagy-nagy gáz a Fideszre nézve. Lassan senkire sem számíthatnak, a legjobban kibélelt káderekre sem?
Előzmény: Hatalmas Tetűmadár (72)
Probatbicol Creative Commons License 2002.08.15 0 0 73
Nyugtáztam a MEA CULPA-t.

Akkor tehát: a csődgondnokról nincs mit gondolkodnom: tudom, hogy ez lesz, ha nem választanak elnököt. Ebben egészen biztos lehetsz.

Előzmény: strongdong (63)
Hatalmas Tetűmadár Creative Commons License 2002.08.15 0 0 72
Nem találgatok. Biztos forrásból tudom, hogy a Fidesz-vezetőség nem ismeri lemondásuk pontos okát.
Előzmény: Probatbicol (71)
Probatbicol Creative Commons License 2002.08.15 0 0 71
Te talán Orbán közvetlen köréhez tartozol? Azért mert te találgatsz a lemondásuk okáról, attól ORbánék még tudhatják, és tudják is.

Az ok pedig prózaian egyszerű: nem tudták megvédeni a kádereiket, és jobb az elsunnyogás, mint a sitt. A Fidesz-nek megszűnt az alkupozíciója, ha nem tűnt volna fel.

Előzmény: Hatalmas Tetűmadár (70)
Hatalmas Tetűmadár Creative Commons License 2002.08.15 0 0 70
"Vannak gyerekeid, Tetűmadár? Mert a szóban forgó két szereplőnek vannak. Meg kell gondolniuk, hogy megéri-e a börtön az egyiknél, a nincstelenség a másiknál."

A helyzet az, hogyha zsarolható/megfélemlíthető/gyenge jellem vagyok, nem vállalom el a posztot. A dolog furcsaság az, hogy sem Csermely, sem Mendreczky nem jelezte "főnökeinek" a szándékát. Ha zsarolnak, akkor szólok, hogy megszopattak, nem bírom, lelépnék, de ők csendben elsunnyogtak; a jobboldalon azóta is csak a találgatás folyik.

Ne kerteljünk: e két személy politikai kinevezett (ahogy most is lesznek, vagy már most azok a vezetők). Viszont éppen ezért a sunyi lelépés mögött is politikai motivációkat kell keresni. Ezért értek egyet a topikindítóval. Nem megfingatták, hanem megvették őket. Csak az lapít így az egykori főnökök előtt, akinek ára van.

Előzmény: strongdong (18)
Főtitkár Creative Commons License 2002.08.15 0 0 69
És ez a Sebők János, ez rendes elvtárs?
Mert csak ez számít, nem pedig az, hogy mit írt.
Jól mondom, Jusztelvtárs?
Előzmény: dekóder (68)
dekóder Creative Commons License 2002.08.15 0 0 68
"nincs magyar progresszív rockzene, ha ő nem segíti"

Ennek a kijelentésenk ad némi vajszínű árnyalatot Sebők János nemrég megjelent könyve, a Rock a vasfüggöny mögött.

Előzmény: Probatbicol (56)
minderbinder Creative Commons License 2002.08.15 0 0 67
Na ugyanugy, ahogy futohomokbol nem lehet varat epiteni, fizetett csatlosokkal sem lehet megszallva tartani az MTV-t. Ilyen szempontbol tok mindegy, hogy miert leptek le az emlitettek. Az mar mas kerdes, hogy eleg komoly jellembeli hianyossagok gyanithatok az emlitett egyedek eseteben.
strongdong Creative Commons License 2002.08.15 0 0 66
Szíved joga.
Előzmény: Probatbicol (65)
Probatbicol Creative Commons License 2002.08.15 0 0 65
Az őzhús-szöveg miatt megszakítom a társalgást veled.
Előzmény: strongdong (63)
Probatbicol Creative Commons License 2002.08.15 0 0 64
Plusz: ha eredménytelen az első kör, Friderikusz hűtlen kezelés miatt feljelenti a kuratóriumi elnökség ellenzéki tagjait, és közülük hármat előzetesbe is vágnak. Hogy tetszik?
Előzmény: Probatbicol (61)
strongdong Creative Commons License 2002.08.15 0 0 63
Akkor legyen a tét egy kiló friss pisztráng részemről, ha vesztesz, jössz egy kiló őzhússal.

Nem lesz csődgondnok. Gondolkozz kicsit, ezt nem írhatod komolyan.

Előzmény: Probatbicol (61)
strongdong Creative Commons License 2002.08.15 0 0 62
Na és?
Előzmény: Probatbicol (60)
Probatbicol Creative Commons License 2002.08.15 0 0 61
Ja, te arra spekulálsz, hogy az első kör eredménytelen, és utána jön Ladvánszky?

Szerintem ha eredménytelen az első kör, akkor csődeljárás lesz, csődgondnokkal, kuratórium, alelnök, mindenki a picsába, és a csődgondnok intézkedik.

Nem iszom alkoholt.

Előzmény: strongdong (59)
Probatbicol Creative Commons License 2002.08.15 0 0 60
De előtte ajánlom figyelmedbe az 1996 évi I. tv-t.

35. § (1) A Testület (ORTT) tagja

a) mûsorszolgáltatóval, mûsorterjesztôvel, hetilap vagy napilap kiadójával, lapterjesztôvel nem állhat munkavégzésre irányuló jogviszonyban,

b) nem lehet az a) pontban felsorolt szervezet tulajdonosa (tagja, részvényese, igazgatósági vagy felügyelô bizottsági tagja, ügyvezetôje, továbbá könyvvizsgálója), ideértve az alapítvány kezelô szervezetének tagját.

(2) A Testület tagjának a Ptk. 685. § b) pontja szerinti közeli hozzátartozója nem lehet az (1) bekezdés a) pontjában felsorolt szervezet tulajdonosa (tagja, részvényese), kuratóriumi, igazgatósági vagy felügyelô bizottsági tagja, ügyvezetôje, továbbá könyvvizsgálója.

(3) Az (1) és (2) bekezdés szerinti összeférhetetlenségi elôírásokat, a testületi tagsági megbízatás megszûnését követô hat hónapban is alkalmazni kell.

Előzmény: Probatbicol (58)
strongdong Creative Commons License 2002.08.15 0 0 59
Február 28. Ha nem, fizetek egy üveg italt - józan keretek közt - amilyet kérsz. Ha igen, jössz egy üveg (3 usque 5 dl) abszinttal.
Előzmény: Probatbicol (58)
Probatbicol Creative Commons License 2002.08.15 0 0 58
Írd le a feltételeit.
Előzmény: strongdong (57)
strongdong Creative Commons License 2002.08.15 0 0 57
Kis fogadás?
Előzmény: Probatbicol (53)
Probatbicol Creative Commons License 2002.08.15 0 0 56
Erdőssel egyetlen baj volt: rossz volt az ízlése. Sokakal kibaszott, ez kétségtelen, de nincs magyar progresszív rockzene, ha ő nem segíti.

Hát istenkém, egy kicsit túlsegítette a Neotont, de idősödő uraknál ez előfordul, az még nem volt bűn.

Kardos és Komlós viszont vitathatatlan. És én még tudok másokat is, akik nagyon pozitív szerepet játszottak, például a filmszakmában, de a tévében is. Jut eszembe: Ipper Pál

Előzmény: strongdong (55)
strongdong Creative Commons License 2002.08.15 0 0 55
Nem hittem volna, hogy ez a pillanat bekövetkezik, de ebben e tekintetben tökéletesen ugyanazt gondoljuk. Talán csak Erdős et. ügyében nem.
Előzmény: Probatbicol (51)
Probatbicol Creative Commons License 2002.08.15 0 0 54
Kinek a személyiségi jogairól volna szó? Ezek publikus és sajtóból is ismert tények. Radványi Júlia az édesanyja Várnai Tamásnak, mi ebben a jogsértő?
Előzmény: strongdong (52)
Probatbicol Creative Commons License 2002.08.15 0 0 53
Próbálkozása reménytelen.
Előzmény: strongdong (52)
strongdong Creative Commons License 2002.08.15 0 0 52
Szerintem ne offoljunk, mert kitiltanak személyiségi jogok megsértéséért. Én meg büszke vagyok rá, hogy valós okkal még nem tiltottak le. Inkább azt mondd meg, mit szólsz Ladványszkyhoz?
Előzmény: Probatbicol (50)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!