Tegnap kaptam egy emilt egy ...@anyatok.hu email cimrol, hogy a szovegek nem pontosak, es nem mindet a Buco irta. Valaszoltam, hogy ha elkuldik a javitasokat/kiegesziteseket szivesen kijavitom a dolgot.
Zalaváry, ha ugyanarra gondolok, akkor nemrég még valami Panzerfaust együttesben játszott. Nem is volt rossz az átlag magyar kortárs rockzenéhez képest...
Jo hogy mar nem csucsut, dianat, fidot, zalavaryt bögölyt, tarajos lajost ... hianyolod. Nekem ok speciel nem hianyoznak. Kuo, roy, szonusz, tizedes, vanyi, karel, sal ... - ezekre kivancsi lennek ma is.
Nem ismerem Bucó zenéjét, de a könyv tényleg kurva jó. Nem is igazán a zenéjéről szól, bár egy önéletrajz is van benne, de az is inkább a 80-as évek magyar punk világának hangulatát próbálja leirni.
Meghallgattam egy halom zenét, amit megemlit, és csak azt tudom mondani ezért is megérte elolvasni... 88-as csoport, régi Auróra, Quss, CPG stb... állat együttesek voltak...
Nem. Bucó összes zenekara csak vicc-zenekar volt. A zene semmit sem tett hozzá a szövegekhez. Ma ugyanez a Burzsoá Nyugdíjasok, meg a Rózsaszín Pitbull.