Keresés

Részletes keresés

break Creative Commons License 2007.02.26 0 0 12

Lassan 7 eve fent van nehany Anyatok szoveg a honlapomon.

Tegnap kaptam egy emilt egy ...@anyatok.hu email cimrol, hogy a szovegek nem pontosak, es nem mindet a Buco irta. Valaszoltam, hogy ha elkuldik a javitasokat/kiegesziteseket szivesen kijavitom a dolgot.

Az email cimbol megtudtam, hogy van a zenekarnak honlapja: http://www.anyatok.hu/

20 szam is letoltheto rola mp3 formatumban.

Ajanlom.

lolita bin laden Creative Commons License 2005.04.12 0 0 11
Úgy tudom h Pozsonyinak a Gecizők volt a zenekara, aztán Tekintetes úrra változtatta a nevét.
Előzmény: lemuel_gulliver (-)
kambekk Creative Commons License 2004.05.08 0 0 10
Bánki Gábor 4 éve halt meg.
Idén lenne 35.
Isten nyugosztalja!
szanta Creative Commons License 2002.10.02 0 0 9
Mi az hogy ex-pitbull????
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.10 0 0 8
vagyis ex rózsaszín pitbull. rip.
A könyvvel kapcolatban pedig egyetértek dokuval.
Előzmény: Rockstar (0)
Bard Creative Commons License 2002.09.10 0 0 7
Zalaváry, ha ugyanarra gondolok, akkor nemrég még valami Panzerfaust együttesben játszott. Nem is volt rossz az átlag magyar kortárs rockzenéhez képest...
Előzmény: break2 (6)
break2 Creative Commons License 2002.09.10 0 0 6
Jo hogy mar nem csucsut, dianat, fidot, zalavaryt bögölyt, tarajos lajost ... hianyolod. Nekem ok speciel nem hianyoznak. Kuo, roy, szonusz, tizedes, vanyi, karel, sal ... - ezekre kivancsi lennek ma is.
Előzmény: lemuel_gulliver (5)
lemuel_gulliver Creative Commons License 2002.08.06 0 0 5
na de mi lett azokkal a "sztárokkal", akik eltűntek a reflektorfényből? pl. Zéman, Aranka, Vonnák
tényleg meghalt Bánki?
Bard Creative Commons License 2002.08.06 0 0 4
Nem ismerem Bucó zenéjét, de a könyv tényleg kurva jó. Nem is igazán a zenéjéről szól, bár egy önéletrajz is van benne, de az is inkább a 80-as évek magyar punk világának hangulatát próbálja leirni.

Meghallgattam egy halom zenét, amit megemlit, és csak azt tudom mondani ezért is megérte elolvasni... 88-as csoport, régi Auróra, Quss, CPG stb... állat együttesek voltak...

dokuman Creative Commons License 2002.08.06 0 0 3
hülye vagy. mind komoly
nagyzenekar mind
a könyv meg extraklasszis
Előzmény: Rockstar (0)
lemuel_gulliver Creative Commons License 2002.08.06 0 0 2
köszi, ezek szerint te közelről ismered, vagy te magad vagy, mi a véleményed a könyvről?
lemuel_gulliver Creative Commons License 2002.08.06 0 0 1
na de a szövegek, és Vonnák?
Rockstar Creative Commons License 2002.07.23 0 0 0
Nem. Bucó összes zenekara csak vicc-zenekar volt. A zene semmit sem tett hozzá a szövegekhez. Ma ugyanez a Burzsoá Nyugdíjasok, meg a Rózsaszín Pitbull.
lemuel_gulliver Creative Commons License 2002.07.23 0 0 topiknyitó
A címből következik a téma. A zenekar a 80-as évek utolsó nagy bandája volt, ahogy az a címbeli könyvben is szerepel. igaz ez?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!