Keresés

Részletes keresés

Távolba Tekintő Creative Commons License 2002.07.24 0 0 7
Na, itt a legújabb. Nem megmondtam?

"Magyarország hamarosan ki fogja adni Jugoszláviának a többszöri gyilkosságért életfogytiglani börtönbüntetésre ítélt Magda Marinkót – tudta meg a belgrádi GLAS JAVNOSTI. A lap értesülése szerint a magyar hatóságok jelenleg még vizsgálják az erre vonatkozó jugoszláv kérelmet, döntés a jövő hónapra várható. Mint ismert, Magda és bandája a kilencvenes évek elején sorozatban követett el rablógyilkosságokat a Vajdaságban és Dél-Magyarországon, áldozatainak számát 12 és 20 fő közé teszik. A jugoszláv kiadatási kérelem azért vált időszerűvé, mert időközben az országban eltörölték a halálbüntetést."

Aztán majd szabadon engedik, mint afféle szerb Tasnádit, és szépen visszatér közénk... Kormányunk őszinte közömbösségére.

Törölt nick Creative Commons License 2002.07.23 0 0 6
:-((( sajnos van igazságod és van hiányos listád...

Schlecht CSabikát is kihagytad...

Előzmény: Távolba Tekintő (-)
Wazze Lean Creative Commons License 2002.07.23 0 0 5
Ambrus Attilát miért hagytad ki?
Trab Antal Creative Commons License 2002.07.23 0 0 4
Szomorú.. és az, hogy kik kerülnek pozícióba (Erőss, Juszt stb...)
Távolba Tekintő Creative Commons License 2002.07.23 0 0 3
Valóban, Polt előttem leszerepelt. Nevét adja az "gazságszolgáltatás" példálan szégyenéhez.

De a kérdés továbbra is aktuális: mit keres Isten szabad ege alatt a vecsési számlagyáros? (Aki azzal fenyegette kihallgatóit: "Leszek én még államtitkár!" Végül is ezektől kitelik...)

Előzmény: Antisystem (0)
Tamás Creative Commons License 2002.07.23 0 0 2
Hülyehülyenagyonhülye... :-(((((
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.23 0 0 1
Teljes képzavar...

Az elvtársak kiengedik a csókós bűnözőiket a rács mögül; nyilván terveik vannak velük.
Pl. a Simon-ügy gyanusítottaival kit akarnak újból agyonveretni ???

Előzmény: Antisystem (0)
Antisystem Creative Commons License 2002.07.23 0 0 0
Hát ez nem 0-dik próbálkozás ebben a témában. Javaslom, hogy a Polt-féle ügyészséget szekáld, a többége az ő körük. (Pl a Simon-ügy, mivel rendőr is érintett Ügyészségi Nyomozó Hivatal) Ezen kívül néhány bírósági döntés. Spec a yard senkit nem engedett el saját kútfőből. Nem kell itt a hangulatot kelteni...

ÜdV

Távolba Tekintő Creative Commons License 2002.07.23 0 0 topiknyitó
Kezdődött Tasnádival. Kormányváltás - megváltás. Mint tudjuk, semmi köze nincs ex-felesége ügyvédjének brutális szétveréséhez. Az a tény pedig, hogy gyermekét - háziőrizetről lévén szó - rendőri segédlettel lophatta el, tényleg bagatell.

Tovább is van, mondjam még?

Rendben. Aztán jött a vecsési számlagyáros brigád. Kormányváltás, megváltás. Ez nálunk csak így megy, magától értetődően, természetesen, mint ahogy lemegy és felkel a Nap.

Oké. Aztán jött a Globex-páros. Szabadlábon ők is. Kormányváltás történt - miért is ülnének hát vasba verve?

Állítólag a Simon-gyilkosok ügye is a döglöttek osztályára került... Legalábbis ez esetben ezt mondja az eleve elrendeltetés protestáns tana.

Milyen érdekes: ahol csak a legkisebb mértékben is felmerült a politikai háttér gyanúja, az ügy szépen elsimult. Naná. Kormányváltás volt, vagy mi a fene. Közben folyik a pitizés a Happy Enddel. Számlagyáros úr, Globex Györgyike és a többiek pedig ránk mosolyognak és széttárják a kezüket.

Már csak Magda Marinko hiányzik a képből. Ő még méltatlan, mondhatni, korszerűtlen körülmények között sínylődik. Bizonyára már nem sokáig. És akkor megvalósul a nagy liberális álom: mindannyiunk teljes szabadsága.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!