Én is Austin Metro tulajdonos lettem, immár 5.hónapja, de nem tudom levizsgáztatni, mert nem kapok hozzá hátsó gömböt. Annyiban kellene a segítség,hogy egyáltalán hol találok Austin bontót? Merre keressek kishazánkban?
Anyagellátás.Ez érdekes. Mindenki azt hiszi (nyilván nem te,mint márkatárs) hogy nagyon ritka autó és ezért nincs is hozzá semmi.
Hát pedig de. Én autósboltból (UNIX) vettem eddig mindent hozzá.(főfékhenger javítókészlet,trapézgömbfej,kormánygömbfejek) Most kell majd egy AC-t vagy egy membránt szereznem,és egy ideig talán ennyi.Szóval bolt,plusz kaposváron van egy fickó,akinél rengeteg minden van,meg pest alatt is van egy Austin bontó,és van egy másik Metros itt nálunk,aki meg tud szerezni jópár dolgot.
Nem tudod pontosan mi az olaj jele,ami a rugóba megy? Sima ATF olaj,vagy olyan zöld,mint a Citroen BX rugójában?Mi a túró az a hídragas egység? Az olajtartály a karbi tetején? Abba síma ATF jó,ha igaz.
Üdv:
ASL
szinte minden van Olaszországból az ígéretek szerint, csak a szállítási idő bizonytalan, mert ugye kérdés, hogy mikorra talál a behozó ember megfelelő részeket....
én pl most rendeltem kp zárat, szivacsos fejtámlát és hasonló jókat, remélem hamar itt lesznek :-)
Siófokra nem nagyon megyek mostanság, és gratulálok, hogy saját magad tudod szerelni. Én sajna nem vagyok autószerelő, szóval fizetek is rendesen, bár talán annyira nem vészes...
de pl honnan van hozzá alkatrészed? meg ilyen speciális folyadékod a hídragas egységbe?
most sajnos bal első persely cserém lesz, mert eléggé nyikorog....
Hát ha egyszer Siófok felé jársz,szívesen látlak.
Tegnap műszakizott a kicsike! :)
A kinél szervízelemre az egyszerű válasz: Magad uram,ha szolgád nincsen. :)
Végülis legyen valami haszna,hogy autószerelő vagyok.
Olaszból annyi dolgot lehet szerezni hozzá?
Mondjuk egy garnitúra GTA felni jó volna! :)
Üdv:
ASL
hát esetleg összefuthatunk valamikor, van digit gép, csinálhatunk képeket a tiedről... most találtam egy nagyon kedves ismerőst, aki hoz be mindenfélét Olaszországból, ha kell valami, lehet hogy ő tud segíteni...
mellesleg te kinél szervízeled, már ha szabad megtudni....
Az enyém is Metro.
(az MG Metro 6R4 kisöccse) :)
Nem vagyok tagja. Van ilyen? Nem is tudtam. Te tagja vagy?Vagy ez csak kimondottan Mini Morrisosoknak szóló klub?
Ha nem,megadod a címét? szívesen megnézném a tiedet.
Üdv:
ASL
igazság szerint csak képen láttam még mini metrot, és azt is elég régen. Ez inkább mini vagy inkább metro??? tagja vagy a magyar mini clubnak?
képet egyszer már raktam fel, most nem tudom hol van, majd megkeresem ha érdekel... nekem mondjuk Metro, semmi mini nincs benne külsőre, belsőre viszont annál több...
Bocsi,kissé ritkán tudok netezni.
Képem nincs róla sajna.
Egy teljesen átlagos 1000L,gyári állapotban.
Kivéve a két első ülést és a plusz kardánboxot.
Más minden teljesen gyári.
És egyre jobban szeretem.
Neked nincs képed a tiedről?
Üdv:
ASL
Nekem kb. 3 hónapja van egy 82-es Mini Metrom. 1000 L-es.Szerintem nagyon jópofa,helyes kis autó.Idővel jó volna kicsit /R!-esíteni,legalábbis külsőre.Az tényleg ritkaság számba menne idehaza.
Ami az enyémben nem széria,az az ülések.Kicseréltem az eredetieket Ritmo Abarth ülésekre.
Üdv:
ASL
na ja, de ha jól emékszem, akkor meg nem rulez hanem rules, de mivel a rulez már magyar fejlesztés így szerintem az angol egyeztetés mellőzhető jelen esetben :-)
immáron lassan 5 hónapja vagyok boldog angol autó tulaj, gondoltam rákérdezek, hátha van még itt rajtam kívül valaki, akinek Austin, MG vagy hasonló autója van....
Metro, Maestro, Montego na és persze az eredeti Mini - elsőként ezek jutottak eszembe
A minap pl a pécsi Tescoba behajtva mentem egy 1.6-os montego (?) mellett, de annyira megijedt a sofőr a lelkes dudálásomtól, hogy nem mert leállni :-/
segítségül egy-két kép, ha felismered a sajátod, jelentkezz :-))))