Tavaly szeptemberbe én is a Travel Service-el repültem Gran canaria-ra, de hogy milyen lajstromjelü volt, azt nem tudom. De én meg voltam vele elégedve. ja és megyerok voltak a kiszolgálók. :)
A smartwings gépei idén még nem voltak ferihegyen, de szerintem az külön légitársaság, annak ellenére, hogy azonos az aoc. Ha azonos légitársaságnak vesszük, akkor igazad van.
AMENNYIRE EN ELLENORIZNI TUDOM, MEGBIZHATO. AMIT IRTAM, AZT CSAK AZERT IRTAM, HA MAR T ELJESKORUNEK LATSZO INFORMACIOT IR VALAKI, AKKOR VALOBAN LEGYEN AZ. JELLEMZOEN A TVL JARATOKAT TVL GEP REPULI, BAR VANNAK KIVETELEK, AKAR A LATOS AIRBUS IS LEHET. A DUBAI JARATOT TVS GEP VISZI, MERT PRG-BOL INDUL
A TVL-nek csak két saját gépe van! HA-LKC és HA-LKD, ők mindketten Boeing 737-800-asok! Előfordulhat, hogy a cseh Travel Service küldi a gépet, de akkor is szinte biztos, hogy 737-800-as lesz! Ők OK-TVA-tól OK-TVJ-ig jelölt gépekkel repülnek!
Sziasztok! Bár ide nem szokta írni, csak olvasgatni szoktam, de mivel most fogok először repülni holnap, szeretném megkérdezni, hogy a TVL 428-as járatát Korfura milyen típusú és hanyas lajstromszámú gép szokta teljesíteni? Köszi előre is!
HA-LKC v HA-LKD szokott menni... Bécsből a Niki: 11:55-15:15-t ír....az teljesen reális... közvetlen athéni járat is 2 óra, de mire odaérsz, ott már 1 órával több van... Hogy merre megy, azt nem tudom, honnan lehetne megnézni... hátha valakinek van tippje...
A HGR csak elgépelés volt, a TVL, TVS különbség pedig még nem szúrt nekem szemet soha, pedig sokat foglalkozom Travel Service gépekkel flightsim-ben, és modellezésben egyaránt. Köszi hogy felhívtad a figyelmem!
Javasolnám, hogy különböző kódokkal akkor dobálózzunk, amikor tudjuk, miről van szó. Travel Service-járattal nyilván nem HGR-en járhatál, hanem HRG-n, vagyis Hurghadában. A magyar Travel Service az valóban TVL, viszont ha a cseh anyacéget emlegetjük icao-kódján, akkor TVS.