Látom nagyon pörög a topic:) Bejelentettem a hibát azóta, pár napig hívogattak hogy mi van, de semmi nem változott. Viszont rájöttem a megoldásra, aminek technikai alapjai azthiszem a számítástechika rejtelmeinek sötét zugaiban rejtőznek: ha kihúzott hálózati kábellel (hálókártya-modem) indítom a gépet, akkor pár villogás után a modem "SYNC" lesz, útána visszadugom a kábelt, és megy a net. Ha nem húzom ki, és úgy indítom, továbbra is fél óráig villog...
Nekem újabban minden héten 2-3 alkalommal 30-40 percig nem megy a StartADSL, percekig piros led villog a modemen (fekete dialcom), aztán ha elkezd csatlakozni akkor pedig "Nincs válasz" és a "PPP kapcsolat le lett zárva".
Egyébként nem tudja valaki megmondani hogy lehet az adsl modem webes felületét behozni? Mert amit találtam eddig, az nem működött.
Most jut el hozzánk az ADSL és mivel korábban nagyon jó tapasztalatom volt a FreeStart dial up -os szolgáltatásával - amit ráadásul ingyen nyujtott (fatáv díjról pedig ugye nem az FS tehet) - ezért gondoltam, hogy StartADSL -re fizetnék elő.
A másik dolog pedig az, hogy nem tudom, hogy amikor 1-2 hét múlva jönnek a matavosok, akkor őket el kell küldeni, vagy a modemet ők szerelik fel? Az FS is kijön? Hogy van ez?
Most harmadával nagyobb sebességgel és havonta több, mint 4500 Ft-tal olcsóbban netezek, mint az ősszel tehettem.
És több mint 3000-rel olcsóbban, mintha meghosszabbítottam volna újabb egy évre a szerződésem. Sajnálom, nem nagyon volt bajom a szolgáltatással, azonban van jobb helye is ennek az évi 37-38 ezer forintnak.
Ez egy szintiszta humbug szoveg, hogy megnyitsd a mellekelt ferget, amit egy megfergesedett gep kuldott neked. A freestart team-et meg siman a cimedbol kombinalta ki, hogy bizalmat gerjesszen.
Torold ezt is, meg esetleg karantenbol a mocskat is.
A freestart _SOHA_ nem fog veled angolul levelezni, nem is tehetne meg.
PS: Egy ilyentol megmenekultel, a tobbihez is sok szerencses menekulest kivanok :)
Valoszinuleg a leveleid is eltuntek... egyik ugyfelunk most panaszkodott... at volt iranyitva adsl-es mailboxara a levelezese... tegnap este ota erkezett levelek eltuntek es az ugyfelszolgalat nem igerte, hogy valaha meglesz.
Elnézést az offolásárt, de nem találom azt a topikot ahol megkérdezhetném mi lehet az a levél amit a freestart-ra hivatkozva kaptam.
De egyáltalán nem freestart-os címről, hanem valami reftkn.hu címről és az Outlook Expressz el is távolította a küldött mellékletet, mert nem találta biztonságosnak.
Szerintetek küld a freestart ilyen leveleket?
Dear user of freestart.hu,
We have detected that your account has been used to send a huge amount of unsolicited e-mail during this week. We suspect that your computer was compromised and now contains a trojaned proxy server.
We recommend you to follow the instructions in the attachment in order to keep your computer safe.
2-3 napja szarakodik. Megszakad, elindul. Sokszor még feljelentkezni sem enged. De mindig csak 8.00 és 17.00 között hivatali idősávban....
Először azt hittem, hogy a modem szarakodik (párszor eljátszottam a restartot és a modem resetet, és mire újraindult már jó is volt, ezért hittem, hogy a modem a xar), így most örülök, hogy írtál:))
Nektek nem szenved mostanában?Nálam néha mintha nem tudna betölteni oldlakat,aztán 1-2 perc mulva megy,vagy pl. a massanger nem tud bejelentkezni,ilyenek vannak.