Keresés

Részletes keresés

nagykrisztina63 Creative Commons License 2010.06.10 0 0 10
Kedves fórumozók!
Görög nyelvtudással rendelkező munkatárstól természetesen görög nyelvtudást várunk el, a levélben gépelési hiba a hollandnyelv-tudás. Az érdeklődőket kérem, hagyják figyelmen kívül! Elnézést és köszönöm!
Nagy Krisztina
nagykrisztina63 Creative Commons License 2010.06.09 0 0 9
Kedves Fórumozók!

Görög és angolnyelv tudással multinacionális vállalat szolgáltató központjába nemzetközi projektek támogatására fiatal munkatársakat keresünk, pályakezdők jelentkezését is örömmel fogadjuk.
Feladatok:
• a projektek folyamatához kapcsolódó összes háttér és front folyamat összefogása, menedzselése
• szerződéstervezetek, árajánlatok, tenderanyagok, prezentációk összeállítása
• információ begyűjtése a különböző szakterületekről (pl. értékesítés, logisztika)
• szükséges dokumentumok végleges összeállítása
Elvárások:
• felsőfokú végzettség – pályakezdők jelentkezését is várjuk!
• a határidők betartása, pontos, precíz munkavégzés
• kiváló kommunikációs és problémamegoldó képesség
• üzleties gondolkodásmód, kreatív, kezdeményező személyiség
Nyelvtudás:
• folyékony angolnyelv-tudás
• folyékony hollandnyelv-tudás
Megbízónk ajánlata:
• stabil hátterű, folyamatosan bővülő, nemzetközileg elismert multinacionális vállalatcsoport,
• versenyképes juttatási csomag
• professzionális szakmai és munkakörnyezet
• előrelépési és horizontális mozgási lehetőség
Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, magyar és angol nyelvű önéletrajzát az apt@apt.hu e-mail címre várjuk!
Scorpyan Creative Commons License 2003.08.14 0 0 8
Én itt vagyok!:)
Tényleg az vagy?
kostas Creative Commons License 2002.09.10 0 0 7
Geia!
Na felhozom mán, hátha érdekel valakit még...
Kosztasz vagyok, félvér-ciprióta.
Van itt valaki még?))
dzsek Creative Commons License 2002.08.06 0 0 5
cotangens 90 fok Creative Commons License 2002.07.17 0 0 4
Köszi!
Erről a több tátogi sztárnak felénekelt énekesnőről már hallottam, de a nevét általad láttam először leírva!
(Na ezzel az információval is sokat érek...:)

Nem zavargok tovább, mostmár tényleg jöjjenek a magyarországon élő, tanuló vagy nyaraló görögök (és makedónok)!

Előzmény: borsalino (2)
Nancy boy Creative Commons License 2002.07.16 0 0 3
sziasztok, köszi a segítséget. hello borsalino.:))

igazából mo.-on élő, tanuló vagy nyaraló görögökkel szerettem volna beszélgetni. azért még remélem lesz, aki idetalál.:)

Nb

borsalino Creative Commons License 2002.07.16 0 0 2
Stefanidu Janula énekesnő.
Előzmény: cotangens 90 fok (1)
cotangens 90 fok Creative Commons License 2002.07.15 0 0 1
A Magyarországon bejegyzett 13 nemzeti kisebbség egyike az a kis görög diaszpóra,
amelyben pár éve szakadás jelei figyelhetők meg.
A többségi társadalom által görögnek mondott magyarországi makedónok szervezete,
az Égei Makedónok Magyarországi Szövetsége ugyanis fő célkitűzésének, az államilag
elismert és támogatott magyarországi kisebbségek közé, 14-diknek való felvételt, s ezáltal
a mintegy 1600-nyi égei makedón etnikumú honpolgárnak, a görög kisebbségtől való különállása kimondását tekinti.
Egy szóval a polgárháború elől, 1949-ben hazánkba érkezett 3-5000 főnyi egységesen
görögnek mondott menekültje ma már Magyarországon két, egyaránt egyre fogyatkozó
(a rendszerváltás után az anyaországba visszaáramló) görögországi etnikumot takar:
a görögöt és a makedónt.

De ismertek-e Magyarországon gyökeret eresztett, s közismerté lett görög nemzetiségű
”magyart”, akik a hazai görög kultúra terjesztői?
Elkezdeném:
Papadimitriu Athina színművésznő
Sztefanu Sztefanosz szobrász
Makrisz Agamemnon szobrász
Makrisz Zizi iparművész...

Előzmény: Nancy boy (-)
dzsek Creative Commons License 2002.07.15 0 0 0
Dunaújváros és Érd között (Iváncsa, Beloiannisz) még találsz egykori görög emigránsokat és azok leszármazottjait. Még ápolják a kultúrájukat.
Előzmény: Nancy boy (-)
Nancy boy Creative Commons License 2002.07.15 0 0 topiknyitó
már harmadik alkalommal jártam görögországban és lenyűgöz. nem csak a táj, a tenger, hanem az ételek, szokások, görög mentalitás... minden. szeretnék többet megtudni rólatok, az emberekről, arról, ahogy éltek. meséljetek, milyen nálatok?

ja, és ha lehet, ne nullázzatok le! köszi.:)
Nb

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!