Keresés

Részletes keresés

Szlavacsek_Ottó Creative Commons License 2002.09.08 0 0 53
Lovassy...

No comment

Ottó

Előzmény: forumromanum (52)
forumromanum Creative Commons License 2002.09.06 0 0 52
Aztán megkérdezték tőle: ki az a mi? Mit válaszolt? Továbbkapcsolás miatt sajna nem hallottam.
Előzmény: Big-B (50)
stranger123 Creative Commons License 2002.09.06 0 0 51
Rózsit nem engedem bántani. Ő Medgyessy úr kedvence.
Előzmény: Szlavacsek_Ottó (49)
Big-B Creative Commons License 2002.09.06 0 0 50
ATV- is volt. Aszonta:

K: - Jó lenne a köztévé, csak ne azok legyenek a vezetői, akik most.
R: - Hát kik legyenek?
K: - Hát, azok, akiket mi akarunk.

Szlavacsek_Ottó Creative Commons License 2002.09.06 0 0 49
Láttátok tegnap az MTV1-en Kerényit??? :-))))
A tüntetésen!

"Honfoglalás c. film betétdalára, te3ljes xtázisba jött!!! Ez a faszi teljesen becsavarodott!!! Úristen, hogy nézett ki!

Ottó

ui.: azért Rózsi sem volt pite!

rabamester Creative Commons License 2002.07.28 0 0 48
Kerényi nyilatkozat:

"Lehet, hogy MSZMP tag voltam, de csak iróniából, majd dacból kiléptem a pártból!"

raba mester

b0lZsevik Creative Commons License 2002.07.25 0 0 47
Hm. Akkor ezért nem hallottam róla lassan napok óta semmit :-))

Zs.

Előzmény: rabamester (45)
Sárkány Creative Commons License 2002.07.25 0 0 46
"... sajnos már megint nem értünk egyet ..."
kb ennyi volt és lekeverték! Pedig utána még mondta....
Előzmény: b0lZsevik (44)
rabamester Creative Commons License 2002.07.24 0 0 45
Meghalt Kerényi Imre.

A tökölpéceli II-es égetőkemencébe vetette magát, a megsemmisítésre szánt, izzó választási cédulák közé. Jelenlévő tanuk szerint "pillanatnyi" elmezavarnak tudható be a baleset.
A kazánból még utójár azt kiabálta ki -félredobva hajkoronáját-: SZABACCCSSSSÁG!

Hát igen jó kommunista volt, vagy keresztény-nacionalista??? Vagy...???
Mit tudom mán én!

raba mester

b0lZsevik Creative Commons License 2002.07.24 0 0 44
Nincs meg valakinek? Idézzetek, léccilécciléccilécciléccilécciiiiiii!!!...
:-)
Zs.
Előzmény: Sárkány (42)
b0lZsevik Creative Commons License 2002.07.24 0 0 43
"róla van szó?"
Róla bizony! :-) Talán csak nem egy új Kerényi-fant köszönthetünk a személyedben?...
:-)

Zs.

Előzmény: zago (41)
Sárkány Creative Commons License 2002.07.24 0 0 42
Imrus ma reggel ismét szerepelt, a tv2-n. Kár hogy nem ismétlik, bennmaradt egy félmondata is a végén...
zago Creative Commons License 2002.07.23 0 0 41
róla van szó? (idézet Magyar Demokrata):)

"Kerényi Imre valósággal berobbant a politikai közéletbe a médiáról írt cikkeivel."

aki ilyeneket ír?:) (Magyar Nemzet)

"Nemcsak a múlt és a jövő, nemcsak öt fiatal közül négy, hanem az Országimázs Központ és a Happy End is a miénk.

pedofilía?

joy Creative Commons License 2002.07.21 0 0 40
Örülnék, ha gyorsan +szereznének 1 csatornát,mert a válsztásokat bizton elveszítenék a tönkretett tévével 1ütt!
Látványosan.
Előzmény: naiv1 (39)
naiv1 Creative Commons License 2002.07.21 0 0 39
Az Mszp-nek és az SZDSZ-nek nem is kell választási kampányt csinálniuk! Elég ha a téveben egy best of Kerényi válogatást adnának választási klippek helyett :-))
joy Creative Commons License 2002.07.20 0 0 38
Hááát.
Habzik rendesen, az biztos!
Előzmény: kiski (37)
kiski Creative Commons License 2002.07.20 0 0 37
Nem értelek benneteket.
Itt ez az őszülőfélben lévő művészember, aki élete során megszenvedte valamennyi rezsimet. Olyan férfiú Ő, aki rugalmasan tudott alkalmazkodni a változásokhoz, sosem hagyták hidegen az új idők új eszméi.

Tépelődései, magányos önmarcangolásai során mindig a legújabb eszme áramlatai kapták fel és mivel szentül hitte, hogy Ő maga a hullám, mely hátán az aktuális mozgalom szárnyal, sosem vette észre, hogy állandóan a parton találja magát a használt óvszerek, döglött halak, szakadt vietnami papucsok és egyéb hordalékok között.

Pedig nem hordalék Ő, Ő maga a tajték a hullámon, amely mindig magasabban van, mint a hullám, mindig előrébb jár annál és mindig hamarabb hullik a mélybe.

joy Creative Commons License 2002.07.20 0 0 36
Broááá!
Előzmény: rabamester (4)
Perichole Creative Commons License 2002.07.17 0 0 35
De nem ezért a két dologért szeretjük! :))
Előzmény: rabamester (4)
asszír Creative Commons License 2002.07.16 0 0 34
Hagyjátok Kerényit, ráfér a baloldalra az erősítés. Bár szerintem egyedül K.I. kevés, buknak ezek még hatalmasat.
soltikapetike Creative Commons License 2002.07.16 0 0 33
soltika újra fogja számolni a Moszkvában rendezett április negyedikei és a Budapesten rendezett március 21.-ei Kun Bélás rendezéseit.
(a szagértő Kerényi Imre ha cáfolna)
üdv:
soltika + Finci Kutya
rtlosz Creative Commons License 2002.07.16 0 0 32
Szerintem újra kellene számolni azt a két órát, mert lehet, hogy sokkal több... :-)
Előzmény: Ralph Lauren (29)
norma-j Creative Commons License 2002.07.16 0 0 31
:)))) Rég szórakoztam ilyen jót. Kösz
Előzmény: Ralph Lauren (29)
Ralph Lauren Creative Commons License 2002.07.16 0 0 30
Ja, és: Magyarországon a választási eredményeknek megfelelő médiaegyensúly törvényes megteremtése elodázhatatlan politikai feladat.
Ralph Lauren Creative Commons License 2002.07.16 0 0 29
Ide is bemásolom a 12 nappal ezelőtti hírt:

-------------------------------
Forrás: MTI-fake
+++
Július 4-én, 12.15-kor tűzoltók hozták le a Szabadság-híd turulmadár-szobra mellől Kerényi Imrét, a neves színidirektort.

A hatóság először újabb öngyilkossági kísérletre gyanakodott, ezért is meglepetéssel konstatálta, hogy az ismert közszereplőt találja a híd tetején. Kerényi az öngyilkossági motivációt tagadva kommunikációs hibának tartja az esetet. Mint elmondta, őt az előző nap a Lelkiismeret 88 csoport kérte fel, hogy a Margitszigeti felszólalása folytatásaképpen beszédet mondjon a magyar média aktuális kérdéseiről és a szavazat-újraszámlálás szükségességéről a hídon. Ő stílszerűen az ezeréves magyar államiságot szimbolizáló turulmadarat választotta helyszínül.
Kerényi elmodása szerint a felmászás után egy óra telt el, mire világossá vált számára, hogy nem a megfelelő hidat választotta. Miután a lefelé való mászást túl veszélyesnek találta, a tűzoltódarú megérkezéséig szellemi meditációval töltötte el az időt. Az Erzsébet-hídon lévő tüntetőkkel mindamellett mobiltelefonon folyamatosan tartotta a kapcsolatot.
Az incidenst sértetlenül átvészelő művészt hosszas tanakodás után végül tiltakozása ellenére mentővel szállították el elmeorvosi kivizsgálásra. Elszállítása előtt még annyit mondott, hogy a médiát majd más alkalommal fogja kifejteni, majd megígérte, hogy a kivizsgálás után az első útja a Kossuth térre fog vezetni.

A hídon a közlekedés két órán át szünetelt.

carlos z. Creative Commons License 2002.07.16 0 0 28
Akkor ezek szerint
"hosszú, súlyos betegség után"... cz.
Előzmény: Marx haza (27)
Marx haza Creative Commons License 2002.07.16 0 0 27
Kerényi portréjához azért az is hozzátartozik, hogy az ÉS-ben a Páratlan Oldalon 1987-ben írt egy rövid szösszenetet arról, hogy a piszok ruszkik lövöldöznek meg helikoptereznek a Bakonyban, és nem hagyják békében pihenni az embert.
Abban az időben ez bizony nem semmi tett volt...

Ahogy emlékszem, már akkor is rövid, néhány szavas tőmondatokban fogalmazott, amelyeknek mai változatai, gyanítom, lelkes bólogatást váltanának ki bármely gyakorló elmeorvosból... Persze nem az egyetértés jeleként, hanem pusztán szakmai szempontból.

Szegény Imi.
Szegény mi.

rabamester Creative Commons License 2002.07.16 0 0 26
De legalább szedné rendesen a Líthiumot, úgymint én! Szerintem akkor visszacsúszna balra!

raba mester

Előzmény: carlos z. (25)
carlos z. Creative Commons License 2002.07.16 0 0 25
Annyira örülök, hogy ennek az embernek senki sem szól a környezetéből, hogy "Imike,hülyét csinálsz magadból, hagyd abba". Rövid távon natyon szórakoztató a pali. Egyébként pedig

NE BÁNTSD, BETEG!

cz.

rabamester Creative Commons License 2002.07.16 0 0 24
Kerényi, annyira pncser, hogy ultrabalosként tönkretette az MSZMP választási esélyeit az MDF ellen, majd megbuktatta az MDF-et az MSZP-vel szemben, majd a Fidesz választási bukásához jelentősen hozzájáruló -szélsőjobboldali nézeteket való- kulcsszereplő lett!

Gratulálunk Imi! Így tovább, én fizetek neked, ha alakítasz televíziót, mert szerintem veled a Fidesz népszerűsége 50% csökkeni fog!:))

raba mester

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!