Miféle igazságra, ERKÖLCSre gondoltok? Imádjátok a fellengzös szavakat, meg a pátoszt. Az hogy az ellenkezöjét csináljátok, az lényegtelen. A szó az elsö nektek, a szöveg.
Tisztára jó szöveg. Röhögnöm kell. Meg ne álljatok már egy kis forradalomig. Csak azt hiszem, az emberek többsége nem vevö erre.
Vagy csak unjátok magatokat? Kell valami jó kis balhé? Láttam az Erzsébet hidon is, hogy mennyire tetszett a résztvevöknek, hogy végre szerepelhetnek. Rájuk figyel az ország.
Azt hiszitek, hogy most jól betesztek a "kommunistáknak". Jól nézzetek körül, nehogy már a papáról, vagy a nagypapáról kiderüljön valami. Az idösebbek, gondolom már rég kidobták a KISZ, meg az MSZMP-s párttagkönyvüket.
Dumából, hogy lenne sok. :-))
Nem közvetítik neten a tüntetést? Szeretném nézni. Már nem érek ki és nem hallom Szűrös és Kerényi elvtársak szónoklatait.
Szerintem a választást is elcsalták, de a rájuk jellemző alattomos sunyi módon, finoman, mint ahogy a Népszabadság hazudik. Végülis abban igazuk van a balosoknak, hogy a Pintér is az Orbán orra előtt történt mindez. Az orrunk előtt csalták el a választást a 40-es, 50-es szociszimpatizáns "tanácsi" nőcék. Ezért tényleg megérdemeljük a vereséget!
A cuclibek nem a választásokat csalták el. A demokráciát! Amikor a rendszerváltásból mára megmaradt utolsó vívmányt elhazudták. Éspedig a diktatúra titkosrendôrébôl nem lehet aktív politikus a demokráciában elvet.
Polgárok, demokraták, magyar hazafiak!
Veszélyben a rendszerváltás, veszélyben a haza!
Csalással, félrevezetéssel visszajöttek a késő kádárkatonák.
Tarolnak, tisztogatnak, "lefejeznek".
Történelmet hamisítanak.
Építik a hazugság mauzóleumát.
"Talpra magyar!"
Jöjjenek 2002. július 11-én, csütörtökön este 7 órára Budapestre
a Március 15-e térre, a Petőfi szobor elé
(az Erzsébet-híd pesti hídfőjéhez)!
DEMONSTÁRCIÓ - TÜNTETÉS
Témáink:
Család, barátság, igazság, erkölcs, haza, demokrácia.
Ellenzéki-e a média? Médiaegyensúly, médiaterror. Egységes jobboldal az
önkormányzati választásokon. Az emelkedő Magyarország elmúlt 4 éve,
amire büszkék vagyunk.
A hazugságon kapott SZT-tiszt Medgyessy Péter
"miniszterelnök" mondjon le!
Szónokok:
Tolcsvay Béla, Cseh Tamás, Sándor György író, humorista,Kő Pál szobrászművész, Karátson Gábor író, képzőművész,Somogyi Győző képzőművész, Czakó Gábor író, Tőkéczki László,Kerényi Imre, Szűrös Mátyás, Horváth Balázs, Boros Imre,Rásky Miklós református lelkész, Fábry Szabolcs
Veszprémi Konzervatív Polgári Kör Balatoni Polgári Kör
újraszámlálást nem akarok, viszont az újraszámlálás miatt indult tüntetésen történt "rendőri brutalitás" miatt tüntetni akarok. a "rendőri brutalitás" miatt nem akarok tüntetni, viszont a "rendőri brutalitás" cuclib médiában való elfogult bemutatásáért tüntetni akarok. a "rendőri brutalitás" cuclib médiában való elfogult bemutatásáért nem akarok tüntetni, viszont az iskolatej minősége miatt igen.
A topic címe szerint lesz egy tüntetés és mellette lesznek majd a jobbosok. Csak el ne kerüljétek egymást.
PS Nektek mennyi energiátok van. Ajánlott: parkrendezés, betegápolás stb. Hm?
Nem akartam GORILLA tüntetés ellenes topic-jába írni, azért hoztam létre ezt a topic-ot.
Szerintem, igen is kell tüntetni, nem az újraszámlálásért, hanem a kormány ellen, a rendőri brutalítás, Medgyessy személye és a szoclib média túlsúly ellen.
Természetesen törvényesen, fegyelmezetten, de meg kell mutatni ismét magunkat, mint ápr. 13-án.
Üdv. sas2